7

мъж (с извинение)

преди 10 години

"...Жените имат нужда да бъдат чути дори когато мълчат. ...всяка дама би искала до себе си да има мъж, който да е финансово стабилен....жените имат нужда от някой, който е поне на половина ексцентричен, колкото са те. Да бъде страстен, романтичен, да бъде добър любовник."Въпроси: всяка жена ли е дама, ексцентрична, страстна, романтична и добра любовница? Как се разгадава мълчанието? Как се съчетава финансова стабилност с ексцентричност и романтичност? Мисля, че коментарът е излишен.

6

Peshonizer

преди 10 години

Странно. Винаги съм си мислел, че жените искат редовно чесане с голяма чесалка. Всичко друго мислех, че е опционално и по желание. И до сега недоволни не е имало. Ама щом казвате - честност и откровеност - окей, нека е така...

5

Анонимен

преди 10 години

Има само 2 начина да разбереш жените. Но никои още не ги е открил.

4

Dr_house

преди 10 години

Забравихте и последнотоТия десетимата изброени в статията да не се познават

3

Анонимен

преди 10 години

Всяка жена честно и не дотам прозрачно би дигала крака на всеки мъж с пари -сега най вече това искат жените!!!!!!!!!

2

Много точно!

преди 10 години

Някой, който да посреща страховете ми. В условия на кризи и несигурност един стабилен и уверен МЪЖ си е истинско съкровище.

1

Protopopov

преди 10 години

Много обичам обобщенията. Всяка жена иска това, онова. Всеки мъж иска пък еди си какво. Все специалисти. Който мъж например каже, че знае какво искат жените мога да му кажа да има много здраве. А и това е хубавото, че не знаеш какво да очакваш всеки път.