163

Анонимен

преди 10 години

ЦЦ е Цонко Цонев,а ББ е Бабата на Бойко ! Толкова просто и прозрачно.........като гъбена чорба!

162

анонимен

преди 10 години

Ама разбира се че не си ти Искре.. Та нали в договора за 150 000 с "Титан" пише Искра Ф. Искренова т.е. ако беше ти- щеше да пише-И.И.. Сигурен съм,че това е Ирина Флорин. Тя е по- известна от теб, и може да си позволи такова влияние в нашата татковина,ограбена от теб,цецко и боко мъркуча.

161

Анонимен

преди 10 години

Остава да е Йорданка Фандъкова!

160

Анонимен

преди 10 години

Вярвам да Фидосова ,че не може да е тя в тефтерчето . А вие не вярвате ли ? Как може това туловище да влезе в един тефтер ?

159

к

преди 10 години

Мислете с главите си, не с задните си части. Това е дело на Доган и Сергей, търсят всевъзможни начини да прекратят протестите и да продължат сценария си който започна още с измисленото покушение над Доган. Бъдете умни и покажете интелигентноста си, не позволявайте да бъдете пионки на БСП респективно ДПС и пашячовците от Атака.

158

Любимка

преди 10 години

Кое знае и тоя тефтер кой го е подхвърлил. Колко му е да се изпишат такива записки. Да се докаже,пък тогава. Не мога да повярвам, че има толкова наивни хора, та да си остават така тефтерчето.. Изключвам телевизора и вече няма да ви гледам господа социалисти, от години наред пускате една и съща грамофонна плоча. Нищо ново.

157

Анонимен

преди 10 години

На 179 - Ами Мая Манолова е много елегантна, но не по-малко нахална. А колко лъже нямам думи. Това ми било юристка.Как може да твърди нещо, което не е доказано, след като е учила, че "Всеки е невинен до доказване на противното" - имам в предвид сценария, който изигра с бюлетините. Но вероятно и тя е като много други"не калинки" си е купила дипломата.Затова пък е голямата работа.

156

Ивана

преди 10 години

Други са хората на ГЕРБ. Не са учили книгите на КГБ и не знаят какво да правят?Да си оставиш записките да ги намери противника говори, че човекът, писал тези записки е твърде наивен.Но тефтерчетата на хората на БСП /комунстити/ никога няма да бъдат открити, защото те имат опит и знят какво да правят. Много жалко.

155

Б.Б.

преди 10 години

Аз съм по-красив дори от Бриджит Бардо на млади години! То се знае. Аз съм по-известен от нея,по-популярен в целия свят. Коя е тая Бардо?

154

stoneg

преди 10 години

Разберето го най после че всеки е невинен до доказване на противното ИФ МН ФЙ НД СХ ЕНД НС може да са много хора съда решава кой е виновен и кой не това че е корумпиран е проблем на всички защото работещите във съда и прокуратурата са хиляди те българи Иван Драган и тн.

153

Az

преди 10 години

"Аз не съм ИФ", казала Фидосова, "аз съм ФИ, и то ФИ-2 метра". добавила тя.

152

мак

преди 10 години

Изключително противна, но не заради теглото /не й се подигравайте, може да е болна/, а заради поведението и начина на говорене.

151

Анонимен

преди 10 години

Тя не е И.Ф , тя е Г.З

150

Анонимен

преди 10 години

не се ли наяде тази

149

БоСимеонов

преди 10 години

ИФ не е фидосова. Тя е ИФА.

148

??????

преди 10 години

Фидоската е като крокодил - *** жертвите си цели.

147

Ненчев

преди 10 години

ИФ не е Искра Фидосова и ББ не е Боко Будата.

146

бг

преди 10 години

р.овч.

145

Анонимен

преди 10 години

До пифи++++++++++++++ Браво Пифи, супер коментар!

144

НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ

преди 10 години

Дебелата *** майка никога не е виновна.Никой от ГЕРБ няма капчица грях и вина.Добре, че ги изритахме, дано господ ни спаси от тях при бъдещите избори.