99

БАЧКАТОР

преди 10 години

Добре е добре е , до това водят европейските ценности, наслаждавайте им се, братя немци.

98

Анонимен

преди 10 години

Много се радвам за германците! Хайде сега да покажат на Европа как се интегрират ***!

97

Иво

преди 10 години

И бълхите не са само на Шаро днеска са на Шаро утре на Рекс да са честити на късметлията

96

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

,,ДАХАУ,, ДА ЗАРАБОТИ....КОМИНИТЕ ДА ЗАПУШАТ И ,,ШОКОЛАДОВИТЕ БЪЛГАРИ,, ДАСЕ ИНТЕГРИРАТ В ,,РЕХОНА,, ЗА ДВАДЕСЕТ ЦЕНТА......

95

Анонимен

преди 10 години

*** не са нито български нито румънски те са номади днеска са в България утре в Германия

94

CHOVEK

преди 10 години

MED MI KAPE NA SARCETO OT TAKIVA STATII.

93

Б'ат МитЮ

преди 10 години

Добре се получава! Проблемът с *** трябва да стане глобален за цяла Европа, за да се светнат , че "правата на човека" и "демокрацията" са за ХОРАТА и да почнат да правят най-накрая разлика между роми и всички останали! И кой *** го насади т'ва "роми"??? *** ще си останат, каквито и други имена да им слагат! За интеграция - който се е захванал много бързо се е отказал, но явно ентусиасти на тази земя не липсват!

92

2

преди 10 години

ха така ..пада ви се..всички *** да дойдат там ,да ви осер*т спретнатата къщичка..да ви оберат,да ви изнасилят...после пак ревете за демокрация и интеграция на ***...хак да ви е....

91

sistemata

преди 10 години

До 95:Че как да ги контролираме,като демократична *** Европа ревеше,че се погазват *** права.Сега- всички ***,в Европа,да ни покажат,как не трябва да се погазват правата на мароканските скакалци.Хак им е .

90

макето

преди 10 години

Абре не им берете грижа на германците они ке ги интегрират по един или друг начин имат си опит хората глейте си нашта *** че сме по зле и от сомалия

89

Анонимен

преди 10 години

Ами интегрирайте ги бря,щото другото е дискриминация,те имат права.Как може бедна България да ги храни,а богата Германия да не може.

88

tt2

преди 10 години

Не ме интересува - интегрирайте ги - каквото искате ги правете - те имат право да живеят в германия

87

AZ

преди 10 години

А такаа,и вие да го видите!Оби4ате ***-на ви ги!Яжте им *** попара !Нали сте много хуманни.АРИИЦИИИИИИИИИ.Циркьт изобщо не е смешен.Как ще сменяте закон4ета в -Хартата-!?Ние сме им свикнали-ха да ви видим сега!

86

философ

преди 10 години

Процеса е тръгнал и няма спиране, но поне да вкараме ред. Потока от Филиповци се насочва към Берлин, Татарли към Мюнхен, Столипиново - към Бон, подгответе агитационни материали.

85

Елена

преди 10 години

Аааа, няма, да се тюхкате милички!!! Ще ги интегрирате милите ***/пардон РОМИ. Ще ни покажете как става това. Стига ни критикували, че нищо не правим за тях. Ах, да може, да ви препратим парите/многомилионни суми/, които "Европата" ни отпуска за .... ***/пардон-ромите.

84

Protopopov

преди 10 години

Ами нали благодарение на всичките европейски правозащитни организации бяха причина *** да се размножат като марокоански скакалци. Е, сега е редно да си ги получат всичките накуп. А ние може да им подарим по една тениска с надпис - Подарък от Джордж Сорос, много, ама от сърце. Да им са честити догодина!

83

пешо

преди 10 години

Усещам как никой не контролира *** популация през последните 10-15 години, след като има около 200-300 хил БГ *** в Зап. Европа, а тука ми се струва, че се пръкват нови всеки ден :-( Сигурно отдавна са минали 2 млн. Нека сега ЕС да реши тоя проблем ...

82

GURU TRAKIECA

преди 10 години

1500 years after: Началото на XXI в. бившите балканските провинции на Византия в Европа без граници т.н. варварски народи, нахлуват без визи на запад и се отдават на плячка - измами със социалните системи,банкомати,кражби,наркотици,проституция,фалшифициране на банкноти и опити за изопачаване на истинската история.====================================================Гнилата круша не пада по-далеч от корена .

81

GURU TRAKIECA

преди 10 години

Академик Проф. Васил Гюзелев....."Славяните и прабългарите идват в балканските провинции на Византия както всички други варварски народи преди тях със силата на меча. В края на V и началото VI в.те започват да нахлуват южно от р. Дунав, грабят каквото могат и се изтеглят".

80

Нели

преди 10 години

Ами да ги интегрират! Толкова "съвети" даваха. Да им узаконят постройките, да им дават помощи доживот. Не знаели немски - ами те и български не знаят, да ги ограмотят. Изобщо да направят същото, което искат да направим ние.