82

Journey

преди 10 години

До дъртанянАйде стига си бълвал глупостите си тук!Такива като теб са ни ясни:САЩ и Израел са световните окупатори, а Русия, Иран, Пакистан, Ирак и Афганистан са мирните свободолюбиви страни. Те са наши братя и трябва да им помагаме в битката срещу империалистите.Тези промити комунистически възгледи, аз поне ги слушам от ранното си детство.Нито а от страните не е перфектна, въпроса е дали се самоопределяш като част от Запада или към промитите пияндета оТ Русия и ислямистите.

81

Анонимен

преди 10 години

народе що спиш излизайте всички на улицата и да ги изметем всички от парламента

80

Анонимен

преди 10 години

Анализаторите на доган или анализаторите на гея? А може би наркаманите на ибрика анализират?

79

Анонимен

преди 10 години

не ми е ясно как може да се работи с комунист.станишев изка да разбие ГЕРБ като започна от пьрвия ден.константинов това не го ли знаеш?как може да работят 2-а или 3-а които се мразят

78

СИГНАЛ

преди 10 години

Алооо,...турци и *** ни превзеха ,...И В ПАРЛАМЕНТА !ПАРЛАМЕНТА НЕ Е ЛИ ---БЪЛГАРСКИ ?

77

миленов

преди 10 години

Другари, дайте да се обединим без значение на цвят и партийна принадлежност.

76

Анонимен

преди 10 години

ЕРДОГАН ОТКАЗА ДА ДАДЕ ТУРСКАТА ТЕРИТОРИЯ ЗА УДАРИ ПО ИРАН И ЗАПОЧНАХА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ЗА ДА ГО ДЕСКРИДИТИРАТ , ЕВРЕИНА ВЪНШЕН МИНИСТЪР ОТ ГЕРБ Н.МЛАДЕНОВ БЕШЕ ДОГОВОРИЛ С ЮДИТЕ ДА ИМ ДАДЕ ОТ НАША ТЕРИТОРИЯ ДА УДАРЯТ ИРАН,НО НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДАДЕ ЗАДЕН КАКТО ЗА ХИЗБУЛА,ТАКА И ЗА ТЕРИТОРИЯТА ,ЗАТОВА АМОШЕ-НИКА СОРОС ТАКА ЯРОСНО СПОНСОРИТА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО,ЗАЩОТО ИМ ТРЯБВА НА ЕВРЕИТЕ ТЕРИТОРИЯТА НИ,НИЩО ,ЧЕ ИРАНСКИЯ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ СПОКОЙНО СТИГАТ ДО БЪЛГАРИЯ,ВАЖЕН Е ИЗРЕЛ

75

anonimen

преди 10 години

До Тrend и Шефовете на асоциацията.Съкращавате персонала и започвате да месите вие вместо да кисните по телевизиите.Така ще има повече далавера за вас.

74

Анонимен

преди 10 години

Като не мислихте когато гласувате сега ще чакате на терминал 1/2Тук и да протестирате и да стачкувате няма кой нито да ви чуе нито да ви обърне вниманиеА ще ви обясняват че сте *** и беззъби алкохолици

73

аз

преди 10 години

как никой да не иска? аз искам да се върне ГЕРБ както и повечето хора както се видя от изборите...

72

и

преди 10 години

До 2013Никой не иска са де върне Герб на власт, но пък не може да се съгласяват хората и с поставянето на всякакви екземпляри с куп съдопроизводства, кои приключили с оправдателни присъди, кои висящи;натрапващи ни ги като чисти и неопетнени политици, едва ли не жертващи се за всички нас. Как може човек, който ни е пожертвал,за да си оправи собствения живот, да дойде и да се пожертва за моя.Това е пълен парадокс, а правителството изпитва недостиг на компетентни хора.

71

antikomunist

преди 10 години

Феодален социализъм остана да вирее само в Северна Корея, България и отчасти в КУБА.Единствен изход РЕВОЛЮЦИЯ !

70

до Ззз

преди 10 години

МНОГО ПРАВИЛНО И ТОЧНО КАЗАНО! ДАНО ДА ИМА КОЙ ДА ГО ПРОЧЕТЕ!

69

Ззз

преди 10 години

Сваляте това правителство идва другото ,излизат тогава другите и пак същите *** .Вариянта е един ГЕРБ да влезе и да работи ,а не да се чуди как да насъскват хората

68

HCDV!

преди 10 години

Константинов за всичко съм съгласен, за войната в близкия изток и др. Само за това, че Боко ще става президент - нямам думи.

67

752031

преди 10 години

Има разлика между това, което искат протестиращите, и това, което иска обществото. Протестиращите искат избори веднага, обществото не ги иска. Протестиращите не са обществото, каза Павлов.Аз досега не съм чул на протестите на скандират "избори веднага", хората скандират "оставка" и " мафия". И леко ми писна некви набедени социолози да казват какво иска обществото и кой е обществото.

66

trendi

преди 10 години

В хлебопроизводството ще има намаляване на заплати и съкращения, заради предстоящото поскъпване на тока, заяви председателят на Асоциацията на хлебопроизводителите и сладкарите Георги Попов.Причината е, че голяма част от фурните работят на ток.Цената на хляба трудно ще бъде повишена, за да се компенсират разходите от по-скъпата електроенергия за бизнеса и по-високата минимална работна заплата, твърди Попов.Затова бизнесът ще прибегне д затягане на разходите за труд.Повишение на цените обаче ще има при хлебните и сладкарските изделия.

65

ха ха

преди 10 години

До mind twistКато ти гледам правописа си "голяма работа"! Разбираш ги тези работи! Първо се научи да пишеш правилно и тогава давай акъли, за каквото и да било!

64

Анонимен

преди 10 години

До 68Явно не са. Обществото е г-н Павлов и г-н Павлов е обществото. Звездите му ги говорят на Юлий. То бива мегаломания, но да говориш от името на цял един народ, т.е. обществото. Тежък случай.

63

Ззз

преди 10 години

Няма политици има крадци ,ако имаше политици щяха да се разберат и да работят за народа