67

хамалина

преди 10 години

Като не проби като певец,може би искаше да се пробва като коминочистач? По отношение на Маричков-"репресиран",обаче баща му бил дипломат при БКП! Имаше и други талантливи банди,но те не пишеха песни за партията,не ходеха на фестивала "Ален мак"!Като са били "репресирани",как тогава държавата им издаваше плочите,осигуряваше им концерти у нас и турнета по чужбина? Всички или почти всички "галеници" се извъртяха на 180 градуса ,след 89 -та година!А за пътния инцидент-питайте бургазлии!~

66

Пазете се от Кирил

преди 10 години

Симпатични протестиращи! Пазете се от Кирил Маричков! Той е убиец! Може пак да се напорка, да седне в колата си и да започне да ви мачка с нея. За него човешкият живот няма никаква стойност.

65

Анонимен

преди 10 години

До Kaleko Aleko 3ГЕРБ са комбина с Касим Дал.... Други въпроси?

64

От Курило

преди 10 години

Сега да го спукат от бой и при мен.

63

ДА13

преди 10 години

Всеки търси своите 5 минути слава.Няма лошо, ама ДА НЕ Е ЗА СМЕТКА НА ПАРИТЕ, КОИТО НИЕ ПЛАЩАМЕ!Този никому неизвестен "певец" да заплати лично разходите по свалянето му от комина. КАТО ИСКА ДА СИ ПРАВИ РЕКЛАМА - ДА СИ ПЛАТИ !

62

Анонимен

преди 10 години

Кой не скача е червен.

61

nedjlko.grozev

преди 10 години

Кирил Маричков е голям бунтар: По времето на бай Тошо ЦК на БКП задължи Комсомола да набележи мерки за противопоставяна на буржоазното влияние.Тогава нарочиха една наистина добра банда,обявиха конкурс за име - Щурците /в противовест на Бръмбарите-Битълсите/ и като се почна една кампания:концерти у нас и в чужбина,награди,плакети от Димитровския и Ленинския Комсомол...и ред още "репресии"!

60

defo

преди 10 години

Слезе по стълба - а трябваше по въздух. Сега ще е презрян и от своите...

59

ДАНИЕЛ РАДКЛИФ

преди 10 години

ХЕЙ "СИД" :) .................... КОЛКО ДНИ НЕ СИ ИЗЛИЗАЛ НАВЪН ? ХАЙДЕ ДА СЕ РАЗХОДИМ МАЛКО , А ? ИСКАШ ЛИ ?ИЛИ ИСКАШ АМА НЕ МОЖЕШ ?!?!?!?!????? ( КИРИЛ МАРИЧКОВ НИЩО НЕ Е ОТНЕСЪЛ , САМО ОБЩЕСТВОТО ГО ПЛЮЕШЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НО ВСИЧКО СЕ ЗАБРАВЯ )

58

Акъл море

преди 10 години

Когато някой,който не знае какво да каже и как да направи другите да го забележат,започва да се прави на ***.*** с циците от Пловдив,проститутката-*** от София,а сега и този подтиснат от комунистите демократ-музикант.Явно не може с музика да привлече внимание.С такава гениална опозиция Орешарски ще изкара и два мандата! Което му се пожелава! Изобщо не ми е жал за седесетата-***!

57

Анонимен

преди 10 години

Другият път може да ми се качи на х-я.

56

roko baroko

преди 10 години

tozi smewnik kato li 4e mnogo ne uspyl s muzikata

55

ognyanz

преди 10 години

Да е жив и здрав. Да се качи пак и да посвири оттам.

54

dimitar_vs

преди 10 години

до 60 /СИД/ Маричков "отнесе" някаква голоба за катастрофата. Знам за инцидента,щото съм от Пловдив. Изобщо не го подкрепям.Макар да е басист,все пак има добър вокал /доколкото разбирам/ и направиха добри албуми преди повече от 30-35 години.Спомням си далечната 1975-та,когато бях в казармата в Смолян,си купих от там една плоча с техен албум.И ми харесваха.Може би,щото нямаше плочи на Битълс /примерно/.

53

dimitar_vs

преди 10 години

Еее,слезнал.Най-накрая.Сега му фърлете един як бой,та да не си и помисля да опита пак.А охранителите от "Егида" са гола вода.Трябва да се закрие фирмата.Не може за охрана на държавни или общински обекти да се разчита на частни структури.Щото гледат само печалбата и назначават неподходящи служители /за ниски заплати/.Като искат,да си охраняват частни обекти.Ако някой им гласува доверие и иска да им плаща от джоба си.Данъците не са за тва...

52

Анонимен

преди 10 години

Иванчо пита учителката. Другарко Димитровград , град ли е. - Град е Иванчо, а Благоевград, град ли е. - Град е Иванчо, а другарко Козлодуй, *** ли е другарко.

51

govedoto

преди 10 години

До Руска зависимостama ti pod koia zavisimost si???

50

Divine

преди 10 години

Няма да петните името на Апостола, *** сте и продажни ***. Ще ми слагате цветя пред френското, знаете ли че с помоща на Франция колко българи са избити по време на Руско-Турската война. Смотаните турци са избивали и клали заради модерните оръжия от запад (Франция и Англия, други тогава не е имало!), ако не са били тези оръжия да сме ги разбили без да даваме хиляди жертви. Гнус ме от Вас, нямате и грам морал и признателност. И не обиждайте Апостола като слагате цветя пред ЧУЖДИ ЗАВОЕВАТЕЛИ!

49

dimitar_vs

преди 10 години

Не моо да разбера,що всички тука си мислят,че са анонимни и не си публикуват поне част от личните данни.Те и без тва се знаят при необходимост.И не ми е ясно за кво толкова се пише за някакъв си уж кадърен /или добър,не съм наясно/ певец или музикант,който има проблеми с компютъра /мозъка/ си.Ми да се фърля от комина,кат е такъв тарикат.Има доста българи,печелили международни състезания по математика и никой не е чувал за тях.А за тоя лично Кирил Маричков се изказа колко бил свестен и добър.

48

Анонимен

преди 10 години

Що за *** трябва да си за да съжаляваш,че някой не е скочил ?