107

трезвомислещ

преди 10 години

Те всичките на бойко са такива ..лижат му топките ,а той им дава по некой кинт..и те си мислят ,че са фанали Господ,а всьщност са му налапали мтзерните топки....

106

ПАТРИОТ

преди 10 години

След като за четвърт век ни избяга четвърт от населението колко повече да търпим?И през време на турското иго хората не са бягали така от родината си.Идеята за повече търпение е погрешна.Трябва да сменим Орешарски.Иначе утре няма да я има България-нашата родина.Орешарски и сие са лесни-още на следващият ден са избягали като мишки.Но ние ще останем ЗА ДА ЖИВЕЕМ ТУК ЗАЩОТО СМЕ ПАТРИОТИ,А НЕ СОЦИАЛИСТИ!

105

Анонимен

преди 10 години

време е порнопродуцентите да вземат нещата в ръце и да организират по добре пърформънса. Може да се организират състезания за за най-широка халка на протеста, или за най-мек. Има много работа по тоя протест.

104

жжж

преди 10 години

протестиращите съвсем изпростяха. още малко и ще започнат да правят оргии.

103

БГ

преди 10 години

Сметнете през тези 24 години БСП в колко правителства беше и проверете на кое място сме от 28-те страни членки на ЕС. Страхотни "експерти" са БСП!Оставка!Бойкот на медиите на Пеевски Да живее България!

102

Одисей 1

преди 10 години

120 ех мъжаго сршано много ти харесва прегръдката с ДПС

101

фак

преди 10 години

Ми то все повече ***,***,***,гейове,травестити и всякакви *** ще виждаме по тия анархистични протести.

100

ognyanz

преди 10 години

Добра идея. След като видяхме бюста на тази, която се правеше на картината на Роже Делакроа, тази може да покаже "Голата Маха" на Франсиско Гойя.

99

не син

преди 10 години

***?!?!Добра идея,нея ще я разберат от "тройната коалиция"-2! Еднаква професия,един език !

98

AZ

преди 10 години

Че то от самото начало *** оглавяват протеста... Къде е новината?

97

Анонимен

преди 10 години

Втора серия на XXL след снощните цици в София.Очаквайте следващите епизоди на този порносериал.

96

Анонимен

преди 10 години

MY HEADLIGH HURTS Боли ме фарът!

95

Властта е болест

преди 10 години

Mi to v plovdivsamo prostitutki koi da povede SERIOZNATA GRUPA OT 30 PROTESTIRASHTI Drugite ot GERB kyde sa na morence li sa AH BOKLUCIIII

94

бг

преди 10 години

жалко ........и журналистите са *** които гледат само пе4елбата ,без морал без срам гледаики да угодят на некои мастит телевизионер но скоро ще ви секне кран4ето и на вас

93

Ф.С.В

преди 10 години

Я ) *** на шосето )

92

БГ

преди 10 години

Задклавиатурните устройства от БСП, ДПС и Юруш дават ли си сметка след преврата организиран от БСП през 1989 г. в колко от правителствата същата партия е участвала? Защо ли 23 г. сме на такъв хал?Знам в кои правителства ги нямаше. Кой ли определяше какво да се случва през огромната част от този период, наречен демокрация?А на хората пред пилоните на НДК, питат ли се къде са им внуците, а ще още 190 хил. искат да емигрират?Това не е важно - важно е БСП. ДПС и Юруш да са на власт.ОСТАВКА!

91

MITAK

преди 10 години

POLICIATA DA STRELIA NA MESO I UTRE VSI4KO SHTE E SPOKOINO ,KAKVI SA TEZI PEDERASTI

90

Венелин

преди 10 години

Разбирам някой да протестира, защото са му нарушени правата или иска нещо, но да искаш оставката на някой, който просто не ти е симпатичен или го мразиш - това не ми изглежда особено интелигентно. То е ясно, че Бойчето със всеки изминал ден се отдалечава от връщането в министърпредседетелското кресло със скоростта на светлината, но ако си говорим реално и сега да има избори шансовете му са 0. Същото важи и за влизането на Костовисти, Кунева, Яне и МВРо в парламента. За какво е този зор?

89

Идиоти

преди 10 години

30 човека ще ми затварят път към магистрала! Бой по каската и тва е! Стават нагли, не разбират ли, не разбират ли, че на работещите хора ще им писне на шапката и ще ги бият! Аман от безработни ***!

88

vesko02

преди 10 години

Колежките в политиката какво мислят по въпроса?