102

Анонимен

преди 10 години

Мдааа...След като такива като тия на снимката решават садбата на България, започвам да намирам отговор на въпроса какво търся от толкова години в чужбина.

101

lea

преди 10 години

Колко много хора се виждат на контра протестите ей..!??????? А ти бе деди, не ти ли взе някога тази партия и овчиците и кравата и земята. За кого жалиш? Не виждаш ли че си си тръгнал вече, какво ти трябва да политиканстваш. Що не си идеш на село и да оставиш тая работа за младите. Ти си изпял песента.

100

Анонимен

преди 10 години

До ludiqmnogo kalnesh nakraq za teb nqkoi moje da zapali sveshtichka

99

ludiq

преди 10 години

тези взимат по 20 лева,мамка им комунистическа.....да си купят свещи с тези пари

98

Анонимен

преди 10 години

v London protestirame poveche hora be jurnalia shto ni vnushavate gluposti prodajnicei

97

Анонимен

преди 10 години

некоя от бабите ше си покаже ли ци..те?

96

Сани

преди 10 години

Аз, какво разбира баба ти от политика като е живяла 50 години под капак и изолация от света при ***. Знае ли баба ти как живеят хората в Европа?

95

не син

преди 10 години

Тези смрадливци от БСП , ДПС и "Атака"няма да изпълнят желанието на народа,докато не стане война ! Девиза им е : " Кръв повръщам,власт не връщам !" Има и такива ***,които ги подкрепят и по собствено,извратено желание !

94

Аз

преди 10 години

Младост - кораб в морето отзад е вятъра в платната , отпред са скалите.Слушайте и старите, патили са повече и може да ви предпазят от поредния капан. Не ви мислят злото и знаят че революционни промени се правят от младите, но знаят и че революциите винаги "изяждат" децата си. Съветвайте се с тях и правете заедно промяната, а не с противопоставяне! Нека поне веднъж в България да направим нещо обединени и както трябва!Пожелавам си го!

93

dafni

преди 10 години

До BGИ без двойно гражданство

92

комаров

преди 10 години

Протести-контрапротести,идиотизъм-контроидиотизъм.В таз страна всичко ни е наопъки.Контра протести има само в полудемократични страни но и такива протести кат тез в София нема.Като изключим едни 5-6хил. стари седесари и върли гербери останалото е повече от цирк.Снощи студенти от НАТФИЗ решили сценки по цици да правят,едва ли съзнаващи че правят предпоставка за групови изнасилства,съдейки по липсата на сексуален живот у повечето истински протестиращи.С перформанси освен 30сек. репортаж по ТВ нищо

91

Анонимен

преди 10 години

Общонационална блокада на България и Парламента на 18 юли! 176 години от рождението на Васил Левски! Общонационална блокада на 18 юли! В 8 00 часа старт пред Парламента!

90

dafni

преди 10 години

Сърдити старчета! Недостойно е това, което правите! Да се продавате за жълти стотинки на тези, които ви орисаха да живеете в мизерия! Хвърлете им плакатите даа си ги носят сами ако им стиска! Оставете децата си да се борят за бъдещето си, нали не искате да живеят като вас?!!!

89

Bahmaamu

преди 10 години

Cveta na naziqta,budeshteto na Balgaria!

88

На 64 г

преди 10 години

Поправка към 98 "Все пак на контрапротестите има всякакви призиви - от размер А4....." контрапротестите да ДА СЕ ЗАМЕНИ С ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ОРЕШАРСКИ

87

На 64 год съм Никопо

преди 10 години

Тези хора от контрапротестите правят изказвания, че протестите срещу Орешарски са купени. Аз не мога да кажа кои протести са купени, само виждам, че плакатите на контрапротестите са еднакви по размер и съдържание. Струва ми се, че са отпечатани на едно и също място. Все пак на контрапротестите има всякакви призиви - от размер А4 до дълги по 3-4 метра.Е, толкова не сме глупави.Но да си мислиш, че хората са такива, си е живо малооумие.

86

:/

преди 10 години

това е платеният протест плащат се и плакатите и трибуната от бсп,ако за тези протестиращи само социалните придобивки имат значение значи времето им е минало,когато няма морал в политиката социалните придобивки са прах в очите на хората по добре гладни но с достойнство, а на този протест достойнство липсва

85

Анонимен

преди 10 години

колко сте бе контрапротестиращи тия медии са толкова издухани че не дават никакво число освен това на полицията за протестиращите които са толкова редуцирани че трябва след падане на това правителство да бъдат подведени под отговорност за ЛЪЖА

84

Ник

преди 10 години

Оказва се, че младостта е порок когато е неграмотна!

83

анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ТУК ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ,ЧЕ МЛАДОСТТА ОТМИНАВА И ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ ЩЕ СТАНАТ КАТО ТЯХ И ЧЕ ИМ НОСЯТ ЛЕКАРСТВА И ДРУГИТЕ НЕЩА,ТОГАВА ДА ГИ ВИДИМ НА КАКВО ЩЕ МЯЗАТ.ВСЕКИ ЧОВЕК ЩОМ СЕ Е РОДИЛ И ЖИВЕЕ ИМА НУЖДА ОТ НОРМАЛЕН И СНОСЕН ЖИВОТ.