94

tt

преди 10 години

И от русия и от запада им казват истината в очите. кумуняги махайте се!!!!!!

93

anonimen

преди 10 години

статистите за един филм са повече

92

БоСимеонов

преди 10 години

Единственото хубаво на протестите е, че са мирни. Но са ялови, манипулируеми и инфалтилни. Призивите от страна на политическата класа за диалог са обречени, защото казано простичко: протестиращите не искат да говорят, защото няма какво да кажат. Протестиращите викат, защото толкова могат. Но...и това ще мине.

91

Евгений

преди 10 години

По-голямата част от протестиращите ходят на работа и изработват голям процент от благоденствието на самозабрави ли се депутати и хора, участващи в смотания модел на източване силите и ресурсите на нацията. Ако след месец протест има проблем със сигурността на лятото, бюджета, икономиката, глобалното затопляне, проблемът е не в протестиращите, а в некадърността, наглостта и импотентността на управляващите и на политическата класа. Хубав ден за всички смислени сънародници!

90

boza

преди 10 години

Ami osven i nie neprotestirastite da spretnem edin protest pod naslov : Protest protiv protestite.

89

...

преди 10 години

Отн.:'тези мирни протести са ала-бала'Абсолютно. Единственото нещо от което може би се страхуват комунистите е да не излезе цялата истина за свинщините и зверствата, които са организирали през годините.Народът трябва да започне от 9 IX насам и да извади всичко което може срещу комунистите: как са назначавани с препоръки от партизанския в милицията, какво са правели по арестите, кой на кого е бил доносник и срещу кого, как са избирани *** от БАН, които трошат пари без никакъв ефект-всичко

88

boza

преди 10 години

Nashite protesti sa perefrazirane na deviza: I da padnem i da biem , pak ste de napiem .

87

ТАКТИКА

преди 10 години

Първата крачка е да се обединим . Втора да ги разкрием пред Европа и света . Трета да прекъснем всякъква външна подкрепа за престъпниците от БКП. 4. Да ги изнервяме ,да са под натиск ,да ревезираме всяко тяхно решение да го коментираме и компрометираме,вътре и наи вече вън от страната . Те се изнервят не си мислете че не ги интересува ставащото .Украинският плъх загуби всички шансове за някаква европеиска кариера . Трябва да са под постоянене натиск И ЩЕ СГРЕШАТ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ НАСТЪПЯТ МОТИКА

86

Гошко

преди 10 години

Ако вместо да трамбоват 30 дни паважа на централните софийски булеварди протестиращите бяха наели за 1-2 вечери футболните запалянковци на ЦСКА, мисля,че тяхната формация се казваше"Енимълс" (англ. - животни ), те щяха за 0,5-1 час да превземат парламента и отдавна щяхме да сме забравили,че е имало правителство *** + аги + психопатите на Болен. Ама ние се правим на културни хора и бием крак по паветата, а депутатите и министрите от кабинета Орешарски се подхилват и ни гледат сеира

85

Атакист

преди 10 години

до 96Май Става обратното, колкото повече се проточват мирните разходки на ОВЦЕТЕ, толкова по-голям кеф им става на *** и по-решителни стават да не сдават властта.

84

от 88

преди 10 години

До 94Не знам вече какво да очаквам....искам Европейския съюз да се намеси и да ни управляват те временно,докато се намерят свестни кадърни нови хора,които не крадат и да управляват България!!! А всички стари *** в Сибир!!! Наистина трябва радикална промяна!

83

boza do 88 anonimen

преди 10 години

Abe internetov protestirast , kakvo ti mi predlagash kato alternativa na dosegashnoto upravlenie ,za da me izkarash na ulicata -- edno goljamo NISTO .

82

Атакист

преди 10 години

до 93Ицо, приготвяш ли се за разходките довечера от Мин. съвет до НДК?Не забравяй да удариш една ракия преди тръгване и да се запасиш с поне 2 литра бира в сака.

81

До протестиращите:

преди 10 години

До Анонимен 88:Дайте идея сега като има оставка какво може да стане.По мое мнение вариантите са след нови избори да дойде: ГЕРБ (БСП) на власт,илюзия за ново дясно на власт или пак БСП на власт.Следва пак протести избори и протести и избори...Тези варианти устройват ли ви?Споделете мнения.Какво очаквате.

80

Ицо

преди 10 години

До 90Разхождай се в квартала и си яж мазната баница и не се обаждай!

79

Мародер

преди 10 години

На вниманието на комунистите! Ще ви давам кратки информации, четете и се учете. Първо, какво искат протестиращите.Те искат едно провалило се, най-мразено след 10 ноември и вредно правителство да се маха. И знаят какво искат - нови избори, след които парламентът ще е нормален, без Атака, с по-малко комунисти, турци и гербери и с нови партии, защото нагласите вече са коренно различни. 5000, според МВР,хаха, против Орешарски срещу 100 за Орешарски са точно съотношение на нагласите. Половината от народа, президента, работодателите, синдикатите...- ВСИЧКИ са срещу това правителство, което служи на

78

az

преди 10 години

Демонстрациите трябва да загубят мирния си характер! Трябва да избиеме до последния мръсен депутат и да се започне на чисто.

77

Атакист

преди 10 години

до 88Абе, пишман протестиращий, за какво да излизам при тия страхливи ОВЦЕ? За да се разкарвам по улиците на София като преяла ОВЦА и да викам Оставка??? Така ли смятате да свалите *** от власт???Благодаря, предпочитам да се разходя в парка на квартала! Все същият ефект ще постигна.

76

от Русе

преди 10 години

В България няма екстремистки партии. Грешно са ви "информирали". Тук не се стреляме фактически. Убиваме се само с думи.

75

Анонимен

преди 10 години

До всички вие,които НЕ протестирате:СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ ОВЦЕ ЗАСПАЛИ МРЪНКАЩИ!!!! БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!!! НО ЯВНО НА НЯКОИ ХОРА НЕ ИМ ДОПАДА ДА ИМА,ЗА ДА МОЖЕ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ *** ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАЗГРАБВАТ НАШАТА РОДИНА!!! КАК НЕ ВИ Е СРАМ,БЕ БЪЛГАРИ??? ВМЕСТО ДА ПОДКРЕПИТЕ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ И ДА ИЗЛЕЗЕМ ПО УЛИЦИТЕ ВСИЧКИ И ДА ИЗМЕТЕМ ТАЗИ КРАДЛИВА ПАСМИНА ЗАВИНАГИ И ДА ЗАЖИВЕЕМ КАТО ДРУГИ РАЗВИТИ НАЦИИ,КАКТО НАПРАВИХА ЕГИПЕТ И ДР., ВИЕ СИ СТОИТЕ ВКЪЩИ И СИ ПИЕТЕ РАКИЯТА...