186

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО СЪСИПА ДЕСНИЦАТА БРЕ ДРУГАРЮ БОЙКО,а ?! Защо съсипа най-свестните политици,а? Те ти протягаха ръце и ти казваха как да управляваш,а ти ги пренебрегна...ЗАЩО БРЕ ДРУГАРЮ Борисович,а?! Защо спаси бандитите от затвора,а? А сега играеш театър? Защо?

185

Анонимен

преди 10 години

toia de4ko , oste li se sardi.... toi kato malko detenze se sardi... resil

184

владетеля

преди 10 години

ТОЗИ АБДИКИРА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ ОТ ВЛАСТТА,ДАЖЕ НЕ ПОЖЕЛА ДА СЕ СРЕЩНЕ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ТОГАВА.ТАКЪВ УПРАВНИК В БЪЛГАРИЯ НЕ НИ ТРЯБВА.ТОЗИ НИ ДОВЕДЕ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА.БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА КАТО БОЙКО БОРИСОВ НЯМА НУЖДА,ТЕ СЕ ДОКАЗАХА КАТО НЕКАДЪРНИЦИ И НЕГРАМОТНИЦИ.ТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ И ПЛЮЯТ ПО ДРУГИТЕ БЕЗ ДА ИМА ПРАВО НА ТОВА.ПРАВО ДА КАЖЕМ ТЕ СА ПРАВЯТ НА НОВАТА БУРЖОАЗИЯ,И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.НО НИЕ НЕ СМЕ СЕ ПАЗАРИЛИ ЗА ТАКОВА ГРАБИТЕЛСКО И НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ.

183

Анонимен

преди 10 години

тиквата да не дава акъл а най напред да се върне на работа в парламента вече месец не ходят на работа аз ако не отида 3 дена без причина и съм уволнен а тия тиквеници си правят каквото си искат

182

Късно е

преди 10 години

либе за китка.Защо до сега не работите нормално като депутати? Преговорите на Борисов са "АЗ КАЗАХ" Не му вярвайте,хора. Той драпаше да европейските пари,защото са готови и лесно се крадат, а икономиката съсипа поради неподготвеност.Най-страшна е простотията и неговата недостижима самовлюбеност.,жаждата за пълна власт

181

Българин

преди 10 години

"Борисов готов да преговаря с политическите партии"Самодържецът, бтюшка Боко" изпълзя от небитието" и започна да раздава мъдри съвети.Не знам обаче дали не е късно? Само един *** не е наясно ,че всичките протести и протестчета през последния месец са "творение" на големия "патриот" Б.Б. Как не те срам да говориш за омраза бе г-н Борисов ?Омразата ,като политически аргумент я въведе ти и твоята измислена партия.Ти бившият комунист се представяше едва ли не за жертва.Засрами се.

180

До Революционер Е как няма да се прегръщат.... нали Доган и Гоце го направиха от о.р майор - ген.майор, а после и ген. лейтенант.

179

земляк

преди 10 години

Свадба се задава мома Бойка ще се жени за Сергей брак по сметка щото иначе лошо седларов лошо парите се топят, Цацаров му се точи че и на кауш мирише

178

do

преди 10 години

До are_kulataТИ СИ ТИПИЧЕН ПРИМЕР НА ПРОВОКАТОР, говориш глупости и изнасяш невярна информация. Нито фискалния реверв е 2млрд, да не говорим, че при ГЕРБ се усвоиха най-много европари,че даже ни отпуснаха рекордно много за следващите 5г. *** КАТО ТЕБ ХОДЯТ НА КОНТРАПРОТЕСТА С БАБИЧКИТЕ, и промиват мозъците на немислещото население!

177

Кратун

преди 10 години

Преговорите на Бойко Борисов протичат така: Опонентът се съгласява или Бойко напуска залата...

176

Революционер

преди 10 години

Бойко готов да преговаря с ДПС и Местан. Има много хубави снимки в нета как Бойко се прегръща с Доган, чак не е за вярване, но като ги видите ще се впечатлите и изненадате как е възможно.

175

are_kulata

преди 10 години

Комунистът Гнойко е за разстрел в тиквата, че и такива, които лъжат, подкрепяйки го:Какво направи той за 4 годинки:Доприватизира ЕРП-тата, като своя вожд Сакаса.Даде на престъпна концесия Крумовград.Подготви БДЖ за приватизация.Стопи фискалния резерв от 8 на 2 млрд лв.Подкрепи Анадолците за ЕС!Вдигна безработицата.Последен по усвояване на евро фондовете, а от тези които се усвоиха, масово крадене и разпределение по партийни джобове.Поредното комунистическо управление.

174

USA

преди 10 години

Ako si napunete malko Mozuzite zashto Vsichki sreshtu GERB.. S vsichkite si greshki samo Boiko misleshe i misli v interesa za BG .Natisna Mafiata kojato olizetvorjava (sinite) BSP DPS koito OKRADOXA BG .Prostite xora ne go razbraxa tova .Aide sus zdrave....

173

Нито един...

преди 10 години

...български политик преди Бойко Борисов не е казвал, че иска да стане...***!

172

Анонимен

преди 10 години

Много псувахте ГЕРБ и продължавате,но това което направиха за БГ в най-тежката световна икономическа криза не виждате.Най-голямата грешка на ГЕРБ беше,че прекалиха със затягането на колана и, че орязаха и кожата от мършавите ни тела.Но положиха много стабилни икономически основи,за да тръгне икономиката напред.Договориха повече пари от ЕС,спряха проекити като АЕЦ Белене,вдигнаха финансовия рейтинг на БГ.Няма държава без батко и братко,разликата е,че някои докато крадат и правят за държавата си.

171

Анонимен

преди 10 години

Българинът е малко ***.Ще го баламосват с партии и имена и цветове и интриги, докато всички предлагат едно и също.Кога ще разбере какво иска народът и да гласува за програма, не за хора ?

170

опел

преди 10 години

до Наглост и сесо. Тиквеници сте вие. Заще не станете генерали умници, неуспели в живота нещастници.Все някой ви е виновен за вашите неуспехи. За коя партия ще гласувате бе???? Партията на чикиджиите ли. Там ви е мястото.

169

ха-ха -ха

преди 10 години

Борисов да не се напъва да мисли , че може да се контузи мозъчно от непревични за него упражнения .

168

ДОООБРЕ!

преди 10 години

АМИ ТЕ ДАЛИ ЩЕ ИСКАТ ЗАЩОТО ДО СЕГА ОСВЕН РЗС ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ НЯМА

167

До ДрагуновСделката е ясна - Мършата и Слушалката ще операт пешкира, пърДянков задочно ще бъде обявен за некадърник, горката Тиква ще се окаже "подведена от най-близките си хора"....