12

Protopopov

преди 11 години

Камило е велик треньор. Докато е начело на отбора трябва поне двама по млади наши специалисти да са постоянно до него и да попиват майсторството му. Мисля, че само Резенде, бразилския треньор е негово достоен опонент. Видя се на мачовете с Бразилия. Първите геймове ги печелихме с негова нова тактика, но и насреща си имаше достоен противник. Шапка свалям на италианеца и на момчетата разбира се. Не съм очаквал изобщо, че ще се класираме така категорично.

11

!!!!!

преди 11 години

До гошо пеновЧе си *** - *** си,но дано инжинеро ти плаща нещо за да си показваш простотията пред хората !!!

10

Гошо...Тъпото

преди 11 години

Педи 2-3 години,поляците ни...биеха като...тъпани и се държаха надменно.Още звучат в ушите ми...коментарите на нашите журналисти,колко е велика школата им,как този спорт бил там на...пиедестал и куцо и...сакато играело и гледало волейбол.Дойде време да си го...върнем.Никакви...подаръци за никой в този спорт.Играха разкрепостено нашите волейболисти и доказаха,защо са на финала на...лигата.Един летящ...старт,сред най...добрите в света.

9

Анонимен

преди 11 години

Добре е товаПоляците не обичат българите и сърбите защото сме много близки с РусияА те са сърбало много руска попара на лудите братушкиЗатова и поради католицизма си са се побратимили с САЩ и са най-големия *** на САЩ и политиката има в цяла Европа/може би само албанците обичат САЩ повече/Така че днес с тази победа социализма и братската дружба победи капитализма и комерсиалната им релогиозност

8

Денислав

преди 11 години

Браво, били са. Гледах мача до средата на третия гейм и реших, че ще подарят мача на поляците. Явно е станало интересно след средата на третия гейм.

7

Анонимен

преди 11 години

Българи юнаци!

6

Girl

преди 11 години

........"Този двубоя бе без значение за нашите, тъй като те си осигуриха по-рано през деня класирането за финалната фаза на Световната лига, след като Бразилия даде гейм на САЩ във важния за нас мач."ех ама какви сте ги писали? Бразилия взе 3:1 на сащ и по този начин ние се класирахме предварително. а не щото бразил дали един гейм

5

Аз съм Крум !!!!

преди 11 години

Браво на волейболните ни Лъвове , браво на Варна за организацията на двата мача , браво на публиката. Цяла България се гордее с Вас !!!!

4

ля ля

преди 11 години

Страхотни!!!! Браво Лъвове

3

Анонимен

преди 11 години

Браво на момчетата, че не се предадоха при 0:2 както правят повечето ни български отбори.Балканският синдром се надявам да не се проявява никога вече а че имат дух и талант за да се преборят го видяха всички! Успех в Аржентина с играта от последните 2 дни с основание могат да мечтаят не просто за медал а и няма да е незаслужено!

2

antubis

преди 11 години

Евала момчета! Радвам се, че ги бихте, въпреки че се класирахте. Така трябва! Бий, за да те уважават!

1

Анонимен

преди 11 години

Браво лъвчета!!