12

писна ми

преди 10 години

Нормалното в една държава е хората да протестират, че депутатите не работят, че точат техните пари, с една дума - нормални протестиращи ще скачат срещу ГЕРБ - *** на сегашното НС! Другите - хубави, лоши - каквито сме ги избрали, ходят на работа и въпреки всичко и всички, приемат належащи и досега добри промени в законите, започнаха и социална политика, каквато последните години липсваше! Това е - само това, че ГЕРБ се изживяват над законите и протестиращите нямат нищо против това говори само за себе си - ГЕРБ и сие са подстрекателите на този хаос от страх, че далаверите им ще бъдат разк

11

тест

преди 10 години

До GiveMeFiveДобре де, хем били малко протестиращите, хем ви пречели - кое е вярно?А контрапротестиращите да си поканят бай гЕрги гергон - нали са братя, социалисти? Сигурно и той се радва на обещаното увеличение на пенсията, или на майчинските за снаха му,а?другари, другарииии, вного сте зле! От едната партийна зависимост гласувате, а после гладувате..

10

HCDV!

преди 10 години

до 123А от джоба на кого е безплатното кафе всеки ден?Ами от нашия разбира се. Минал през пералните на Сорос. След някоя и друга година и "безплатна" марихуана ще предлагат.

9

eeha

преди 10 години

"Туркия ке падне!"

8

........

преди 10 години

Надявайте се другари, че скоро протеста ще свърши...Това го слушаме от вторият ден на протеста :) Между другото и за ЕС от 15 години слушам как щял да се разпадне, същите приказки на малоумната социалистическа ***... :)

7

Анонимен

преди 10 години

Не само кафе но и джобни им дават

6

гражданин на РБ

преди 10 години

Безплатен обяд-кафе-няма! Кой плаща?

5

Анонимен

преди 10 години

Не кафе а ракийка трябва но люта че да мирясат всички тогава ще е вярна приказката "пиянството на един народ".

4

Анонимен

преди 10 години

Единственото хубаво нещо на фона на цялата тази свинщина е, че дпс се превърна в синоним на мафията. А още по-хубавото е, че всеки който се допре до дпс, задължително е биш номенклатурчик(нагъл олигарх), безродник и агент на политическата мафия. А най-лошото е, че дпс направи така, че Турчин в България да означава бандит и престъпник. дпс превърна нашите земляци и братя с Турско самосъзнание в престпници.

3

крокодил

преди 10 години

Всеки ден "протестиращите" прогресивно намаляват.......до 10 дни ще изчезнат !

2

GiveMeFive

преди 10 години

Леле каква блъсканица, човек не можа да си проправи път сред стотиците хиляди проституиращи на площада!

1

123

преди 10 години

А от джоба на кого е безплатното кафе всеки ден?