55

Пилето

преди 10 години

Трябва да се въведе наказание "Да го дадат на близките на пострадалите". Нито затвор, нито смъртно наказание ще го оправят тоя. Дано Господ помогне на детенцето!

54

Анонимен

преди 10 години

Може да прозвучи цинично, но...Към коментиралите по-долу с "боже, това", "боже онова", "молим се" и т.н. - молитвите и "бог" нямат нищо общо. Ако детето се оправи, отговорни за това ще са лекарите и медицината, а не вашите молитви. Всичко е в ръцете на медицината.

53

djeina

преди 10 години

Миличко,моля се за теб...дано животът не те напусне.Бъди силно мило ангелче...

52

P

преди 10 години

И да добавя- стига сте спамили и спорили кое къде се намира! Молете се детенцето да се оправи!

51

az

преди 10 години

До ???E, haide da pomislim zaedno-20:25 sa poly4ili signala, 5min da doide lineikata (makar i vie da kazahte 4e otnema 12 min v ednata posoka), ta 20:30 sa bili na mqsto ekipa za speshna pomosht, stana 20:30, i 12min do bolnicata stava 20:42-mislq 4e tozi put ekipa na Burza Pomosht sa si svurshili rabotata dosta dobre! Zashto maikata i drygoto momi4e koeto po4ina za sakarani po kusno -- suvsem hymanno e decata s po krehki organizmi i nedorazviti (osobenno v tazi vuzrast) da sa ot s predimstvo

50

Левски

преди 10 години

Е*ати несправедливият живот...За тоя *** от таксито трябва смъртно наказание! Дано детенцето се оправи.

49

P

преди 10 години

До .....До Таня"Какъв площад, ти имаш ли си идея къде е МБАЛ св. Анна и къде е станало произшествието изобщо... Писна ми от некадърни и неадекватни типове в тая държава. Марш пред НДК." А ти пък имаш ли идея къде се намира спешна помощ в София и откъде тръгват линейките?? Айде марш на село...

48

Възмутен

преди 10 години

Тези хора подиграват ли се?! От 5 до 15 години затвор??? Този трябва да мухляса в затвора. Да го осъдят на 500 години затвор и това е.Дано потърпевшите се оправят и да няма повече жертви.

47

aphrodite27

преди 10 години

Нека всички запалим по една свещичка за това малката Елена да се оправи!

46

Анонимен

преди 10 години

До АнонименС цялата си душа и сърце се моля ,всички пострадали ,да имат сили да се справят с най-несправедливия удар от съдбата.Нека всички да помогнем на пострадалите и с финансови средства-всички знаем цената на здравеопазването в България!

45

майка

преди 10 години

Едно само не мога да разбера защо трябва да се бави присъдата не го оправдават личните му проблеми. Какво да кажат тези който загубиха дъщеря си и това невинно детенце което бере душа.

44

aphrodite27

преди 10 години

Дръж се, ангелче! Още нищо не си видяло от живота... :((( Дано Бог е с теб, ще се моля да се оправиш!

43

Анонимен

преди 10 години

БОЖЕ, върни детето на майка му и близките му, ей така напук на цялата несправедливост!!!Пази БОЖЕ Българските деца, защото няма кой друг да ги защити!!!

42

tupikal

преди 10 години

Мило детенце, дръж се!

41

гери

преди 10 години

Дано се оправи детенцето, много си мисля за него и съчувствам на близките му. Хора, бъдете човеци, молете се и не изливайте само злоба, трагедията е голяма. Бързо възстановяване и на всички пострадали.

40

Racho

преди 10 години

Молете се за мъничката душа!

39

RoxyM

преди 10 години

До ТаняАз бях на протеста и с очите си видя как тълпата се раздели на две за да минат линейките. Освен това не беше на "площада", а на Цариградско, ама щом по радио точката са казали, че е било на "площада", ти продължавай да вярваш. Защото не това е важното в случая. ВАЖНОТО Е ДЕТЕНЦЕТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СЕ ОПРАВЯТ!

38

.....

преди 10 години

До ТаняКакъв площад, ти имаш ли си идея къде е МБАЛ св. Анна и къде е станало произшествието изобщо... Писна ми от некадърни и неадекватни типове в тая държава. Марш пред НДК.Дано момиченцето и всички пострадали се оправят. Всички сме с тях.

37

lele

преди 10 години

Как моеже от 5 до 15 години да предвижда закона ?! уби 25 годишно момиче, 6 годишно детенце едвам крета горкото, прегази сума ти народ в нетрезво състояние, карал е като луд с 140 км/ч и закона предвиждал 5 до 15 години ?!?!?!?!?! То в тая държава ....с тези нашите закони, ще го осъдят за 5 ще лежи 2 ....

36

Анонимен

преди 10 години

до лекарите не се предавайте , борете се , дайте всичко възможно от себе си , че дори и повече...., за да го стабилизирате това е дете - то трябва да живее