119

Me

преди 10 години

Никога повече в на ОК такситата. Тоа е наел човек - оттървал затвора за 2 промила по чл. 78А, а посли ми вика че нямал нарушение шофьора му. "В най-кратки срокове фирмата ще започне контрола с мобилните групи по улиците", АМА НИЕ НЕМА ДА СЕ КАЧВАМЕ НА ТАА ФИРМА БЕ, ДАНО ФАЛИРАШ - шофьора ти изтрепа харата - СА СОРИ, ПОЧВАМ ДА ГИ ПРОВЕРЯВАМ. БАСТА. Призовавам всички - бойкот на тази таксиметрова компания.

118

такси

преди 10 години

Вие представяте ли си що за *** и що за *** трябва да си, за да изречеш тези думи!?!Трябва да го съдят за умишлено убийство и да го тикнат зад решетките до живот. просто нямам думи , какво да кажа за такъв идиотизъм, за такъв ***, който след всичко това ще изрече тези думи.

117

справедливост

преди 10 години

До Галинти нормален ли си ? Убил е една жена и толкова животи са в опастност.Няма шанс да се измъкне

116

do stoyan

преди 10 години

за кои таксита говориш по-точно на острова? За тъпите, черни кабини, или за другите, дето мое да си ги наемеш когат искаш, само да си с британска книжка и да ги зае*еш пак когат ти е кеф?

115

stoyan

преди 10 години

проверете в гугъл как се става таксиджия в Лондон... а тука бакшишите са най-големите *** и общо взето си е мега долната професия товакво да очакваш от тях...

114

Галин

преди 10 години

Свобода за Михаил Куртев!

113

HITLER

преди 10 години

ХОРА ПРИЗОВАВАМ ВИ НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ВОЗИТЕ В ФИРМА ''ОКЕЙ СУПЕРТРАНС'' ОПАСНО Е ЗА ВА6ЕТО ЗДРАВЕ И ПОРТФЕИЛ

112

един

преди 10 години

ДАИ винаги могат заедно с КАТ непрекъснато да контролират тасиметровите шофьори за алкохол Проверка преди и края на работната смяна ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,ако не се подложи на проверка си губи разрешителното за 6 месеца при повторно нарушение и лиценза .Иначе няма оправия.Жалко за детето и другитр пострадали

111

RoxyM

преди 10 години

Какво толкова е станало?! А някой сетили се да провери тоя ид...т и за наркотици? Че май освен пиян може да е бил и надрусан! Трябва абсолютно да си аут ов спейс, че да зададеш такъв въпрос след такава катастрофа!

110

Спокойно.........

преди 10 години

Напълно НОРМАЛНО за България!

109

HITLER

преди 10 години

ХОРА ПРИЗОВАВАМ ВИ НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ВОЗИТЕ В ФИРМА ''ОКЕЙ СУПЕРТРАНС'' ОПАСНО Е ЗА ВА6ЕТО ЗДРАВЕ И ПОРТФЕИЛ

108

HITLER

преди 10 години

TAKSIDGIITE SA NAI DOLNATA ZGAN V BULGARIA.PO DOLNI OT TJH SA KANALNITE PLUHOVE.90 PROCENTA MO6ENNICI ,*** SMRUDLIVI ,PU6AT DOKATO TE VOZJT ,NATISKAT POMPITE I NAKRAJ KATO IM DADE6 PO EDRI BANKNOTI TI KAZVAT 4E NJMAT DREBNI 4E TOKU 6TO NJKOI KLIENT KATO VAS S EDRA BANKNOTA IM E OBRAL DREBNITE.KAGOVE PROKLETI

107

Гуньо

преди 10 години

"Tой има шофьорска книжка от 1997 г. таксиметров водач е от 2001 г. Не искам да го оправдавам, но оттогава насам няма нито едно произшествие" Е,как да има когато бакшишите са като дойни крави за полицаите??? Още не съм видял бакшиш с акт.

НАГЛОСТ !!!

105

гог

преди 10 години

Какви проверки, какви лицзензи -- мръсника се напил и убил невидни хора. Първото нещо на място да се разчекне тая гат. второто нещо при установен ахкохол веднага без съд 6 месеца в затвора а колата в полицеиски паркинг та фирмата да го кара да плаща. трето пиян и убил хора 40год. и в затвора да работят това протест. трябва да искат да се приеиме в парламента . какви са тия присъди убил човек 5-8 год. нацията се стопи.23536 е кода --------как грешен.

104

Алекс

преди 10 години

Какво е станало ли бе бок*лук? Стана това,че заради теб пострадаха доста невинни хора от който и едно лъчезарно момиче си отиде по такъв нелеп начин от този свят по твоя вина! На такива като теб трябва смъртно наказание без право на обжалване! Крайно време е в България да заработят тези закони а не виновните за дадено нещо винаги да се измъкват безнаказано! Съболезнование към близките и роднините на момичето

103

Име

преди 10 години

До АнонименНе е това начинът, ето защо.;] Помагаш на ранените и просто гледаш да не избяга, докато дойде полицията. Ако опита.., е, чак да го линчуваш, човек с 2 промила.. Е и? Също, какво значение има какво е казал тогава въобще? Евтини "сензации".Трябва да се третира като предумишлено убийство, заради употребата на алкохол.А на фирмата да бъде наложена сериозна глоба. После мерки ще бъдат взети бързо-бързо, твърде вероятно.Лек ден на всички!

102

Име

преди 10 години

До НЯКОЙЗа коя компания карате/работите/притежавате?:)Активен шофьор съм от 4 години - имам един акт, за минаване на жълто. Веднъж съм "минавал метър" за нарушение с 12км/ч над позв. скорост, извън населено място, нямаше как да се включа обратно в колоната. Това за над 30K км. Мога да дам още дузина примери, по-добри от моят.За да се стигне дотам, контрол - нулев. Ако имаше, нямаше да се наливат. Не са толкова богати за възможните последици. Дреме им и от фирмите обаче. Нали плащат, нека..

101

Име

преди 10 години

Разбира се, че няма нищо обезпокоително в това досие. Защо да не те наемат, нали си плащаш лизинг и имаш документи. Седем акта, два промила алкохол преди цели петнайсет години, голямото важно.. Ползвах ги рядко, "Окей" отдавна ги отсвирих поради мръсни коли и невъзпитани шофьори, които все нямат ли нямат по 80-90 стотинки или да развалят над 10лв. Няма да стъпя в такси повече. Поздрави, г-н Лазаров!:)

100

Гражданин

преди 10 години

Защо полицаите са спрели хората да го линчуват. При далеч по-малко провинение, един турчин на една конференция яде здрав пердах- няма обвиняеми за пердаха, оня ем бой ял, ем никого не убил (слава богу), ем сега ще лежи и на топло. Защо полицията защитава престъпници????? Този я го осъдят, я не. Съдебната практика (Ставийски и пр.) сочат обратното.