7

Даола

преди 10 години

Та става дума за общите национални ценности - има ги някъде в извленията на този онзи -иначе те не съществуват - отдавна и скоро няма да бъдат нито формурилани, нито пък ще влезат в ежедневна употреба. Финансовият капитал и той се настани така отвратително в България, така раздели народа на бедни и незокнно забогатели, че изобщо не може да се говори за единна българска нация. Какво общо имам с онези, които се крият зад високите стени на своите луксозни къщи и многоцифрени сметки - нищо.

6

dodger

преди 10 години

Оставка!

5

Богдан

преди 10 години

ДО 4 -анонименТова разделение на нацията започна със СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ и ще си отиде с него,Когато серГЕЯ умре тогава и нацията ще се обедини.Не го ли разбирате!?

4

Крис

преди 10 години

Преди беше Иван Костов сега е Бойко Борисов - кравожадни комунистически канибали ,докато не изядат цяла България няма да мирясат !

3

Анонимен

преди 10 години

Това разделение на нацията започна с. Бойко Методиев Борисов и ще си отиде с него.Когато Бойко умре тогава и нацията ще се обедини.Не го ли разбирате??

2

eve1

преди 10 години

Е нали това е целта на управляващите да разделят народа на бесепари,седесари,герберисти,българи,турци,***,християни,мюсюлмани,граждани,селяни и т.н.Колкото по-разединен е един народ толкова по-лесно се управлява и обира.

1

доко

преди 10 години

Ам ,че не сте ни фотогенични и ша са разделим.