80

цццццц

преди 10 години

Публичен разстрел ще е най-хуманното наказание в този случай. Ако и този го пуснат, саморазправата от страна на роднините на жертвите май само остава...

79

Анонимен

преди 10 години

А има ли държава в която, ако не се налагат глоби/санкции/наказания хората няма да си правят каквото си знаят? Защо ние да сме по различни? Какво да очакваме, когато полицаи глобяват избирателно, когато фирми се проверяват избирателно, когато лицензи се дават след рушфет и когато за таксиметрови шофьори се наемат хора, които не са за тази професия? В тоя цирк и терор дето ни налагат вече 22 години е трудно човек да запази морал и човещина. Виновни са всички управляващи до момента, това е!!

78

Анонимен

преди 10 години

Има 7 акта, включително е имал и отнета книжка и пак продължава да шофира? Пази ме , Боже, от такива *** на пътя!

77

НЯКОЙ

преди 10 години

НЕ МИ СЕ ВЯРВА ПРОСТО 5-15 ГОДИНИ ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО,КВИ СА ТЕЯ ЗАКОНИ ВЕЕ ,НАКАЗАНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ДОЖИВОТ УБИ ЕДНО МЛАДО МОМИЧЕ В РАЗЦВЕТА НА СИЛИТЕ СИ И ПРЕГАЗИ 10 ЧОВЕКА ,*** ДЪРЖАВА.ПЛАЧЕ МИ СЕ НАПРАВО НЕИЗДЪРЖАМ:((((((((((((((

76

Анонимен

преди 10 години

ТАКИВА ПИЯНИ *** ЗАД ВОЛАНА УБИЙЦИ ТРЯБВА ДА ГИ ЕКЗЕКУТИРАТ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА

75

Анонимен

преди 10 години

До ГалинГалине, не виждам кое е хуманното да отнемеш човешки живот. Защото автомобила е едно удобно нещо но и опасно и който кара трябва да спазва правила за да пази и своя и на околните живота.

74

Vicky

преди 10 години

*** народ и слаба държава... Всъщност това не е държава,а разграден двор, в който цари анархия! Какво значи " на всеки може да се случи да си пийне"??? Това нормално ли е-да си пием и да караме? Не мога да повярвам, че има хора, разъждаващи така! Ами ако на тя се случи-какво правим??? Аман от ***!

73

пълна идиотия

преди 10 години

"Към 201 2012 година мъжът е бил изряден шофьор няма неплатени наказателни постановления актове и фишове."Не знаех, че за да си изряден шофьор, се изисква само да си плащаш актовете и фишовете навреме!

72

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Галине, Тези глупости ги кажи на роднините на починалото момиче ! Бог да я прости !НИКОЙ няма право да кара пиян и има милиони шофьори, които НИКОГА не са карали пили. Въпрос на отговорност и интелект е. София не е село, че да се прибереш с Голфарата от кръчмата пиян като казак. Време е да го разберете това !

71

elisk

преди 10 години

До Галин:Как не те е срам да защитаваш този ***? Просто си жалък! За такива като този шофьор 5 доживотни присъди, за да има какво да обжалва и да лежи докато не му приключи курса!

70

до галин

преди 10 години

Ти олитофрен ли си или да???

69

Анонимен

преди 10 години

До nikoiМоля журналистите да озаглавят статията на кои е зхранвал семеиствата този по4ерпил се........и каде са те сега неи ли тегне и на тях не е ли и съвесно сега и на тях.

68

Хаха

преди 10 години

До ГалинЧетете ли го тоя ***?!? "На всеки може да се случи да пийне и да се отплесне малко."Хахахаха, когато другия път му сгазят децата до смърт, предлагам да му се напомни, че трябва да е хуманен. То бива пиянска солидарност и тъпащина, ми чак да го е грижа повече за бутилката, отколкото за семейството му... Жалък червей, и още много са като него.Да си пие - и да си кара, пък кой ще мре - не е важно. ***.

67

Анонимен

преди 10 години

Таксиметровите шофьори са най-опасните участници в движението!

66

Мишо

преди 10 години

Галине, ами тогава да почнем да *** по улиците и да хвърляме *** по хората. Да се тепаме с бухалки и да се ръгаме с ножове. А бе` направо да се занулим предлагам!

65

Анонимен

преди 10 години

Ами регистрирайте го пак, допълнете му досието и го пуснете да си кара пак таксито. След една година като си направи поредното провинение направете същото и така докато убие и рани още 11 души.

64

nikoi

преди 10 години

КАКЪВ Е ТОЗИ ВЪПРОС как е карал с толкова актове и наказания и АЛКОХОЛИЗИРАН защо ли питате МИ плащал си е кои него знае това но въпроса е на кои е плащал те са по виновни и от него.Ония кадето седиат на.......като видят десетак се растреперват ми за педесетак стотак те обриви поло4ават нали децата и са гладни и на тях.Ако е ниакои големец е бил на спирката знаете ли каква нувина ще е МАЛИИИИИ поръ4ан е атетат е това сме ние скапана държава да ни набият колците по границата и бодлива тел.....

63

фулев

преди 10 години

до галин 65галине ти си същия *** като него....знаеш ли, че без да си направил нещо, в швеция ако те хванат с алкохол те съдят в опит за непредумишлено убийство, а колата я конфискуват като оръжие за непредумишлено убийство...само това оправя *** като теб....

62

N tochno

преди 10 години

"Шофьорът на катастрофиралото такси, убило един и ранило 11 души" Ne "UBILO", a "UBIL" !

61

Галин

преди 10 години

Никой няма право да вини Михаил Куртев! На всеки може да се случи да пийне и да се отплесне малко. Нечовешко и изверско е, да го вините в каквото и да е. Все пак живеем в 21 век и трябва да сме по-хуманни!