121

Анонимен

преди 10 години

Промените на ЗДП от ГЕРБ не дават резултат фактите го показватГлобиха ме за минаване на зелено бяха много ербапи катаджиитеНали не може да им направиш нищо могат да те мачкат както си искатЕ сега да ги видим колко ще го накажат шофьора на ТАКСИто

120

"Хейтър"?

преди 10 години

Стига плюхте. Не ви е виновен президента, премиера, парламента, съда или полицията. Не казвам, че въпросните институции не са гнили, но вината за случки като тази можете да потърсите в някое огледало. *** се ражда ***, като такъв се развива и такъв си остава. Нито една институция не го прави такъв - той иска да е такъв и така му харесва. Уви, нашето племе е предимно от подобни индивиди, затова и на всички нива е загнило.

119

Анонимен

преди 10 години

дано детето има късмет да се опреви и другите постарадали също.дано лекарите да се справят аз вярвам в тях.а този шофьор............................каквото и да му направят ще е малко!!!!!!!!!

118

да

преди 10 години

До АнонименМного точно написано!!! Но управляващите не четат какво пишат и мислят хората.Затова протестът ще продължи.

117

terry

преди 10 години

СМЪРТ!!! за гадта управлявала таксито!!!

116

...

преди 10 години

Този шофьор трябва да бъде съден по бързата процедура и то на много години затвор.Проточили се делото ще му дадат една условна присъда както на всички други убили на пътя.

115

Пак аз

преди 10 години

До Народен съдХуманното отношение към изверги е най-голямата и най-извратената заблуда в и без това гнусното нещо наречено "право" (не само в България, навсякъде). Чудовищата заслужават най-мъчителната смърт, извършена публично, със съдействието на органите. Пак казвам, ТОВА е истински хуманно, защото хем поне частично жертвите ще са отмъстени, хем другите *** ще знаят какво ги чака ако и те сторят нещо подобно. "Галенето" на убийци е огромна гавра на бюрокрацията с невинните жертви.

114

...

преди 10 години

Трябва да се пише не само колко бързо е дошла линейка, а защо въобще се стига до такива зверски катастрофи. Причината е ,че повечето шофьори не се страхуват да карат пияни,дрогирани, с превишена скорост и то много над допустимото. А не се страхуват ,защото КАТ го няма на пътя. На дадения етап не може само с камери да се контролира движението.КАТ трябва да го има на пътя. Полицаите трябва да следят движението на място. За съжаление българският шофьор само тогава се стряска.Присъдите които се

113

мм

преди 10 години

До гном>>Винаги съм го казвал и пак ще го кажа...държавата ще се оправи когато съда >>заработи!Протестиращите трябва да насочат вниманието си и в тази посока! еми протестирай тогава и ти, някой спира ли те? То всеки дава съвети, "насочва", но си седи на дупето и за това 24 години сме си все на тоя хал.

112

Хасков

преди 10 години

По времето на соца стана съвсем същото в Хасково, само дето колата бе Москвич, а убитите от спирката бяха 8. Всички искаха линч, но по закона тогава нямаше как и съответно смениха закона, че като караш покрай спирка си знаел, че ще поразиш много хора. Съответно няма непредпазливост, а умисъл и човекът получи смъртна присъда.

111

Народен съд

преди 10 години

До XристовНадявам се че така ще стане, защото и най-суровата присъда да даде съдът (а това е невъзможно да стане) просто няма да е достатъчно. Надявам се близки на пострадалите да се съберат и със съдействието на полицаите да накажат убиеца... Публично. Такива неща трябва да стават публично. ТОВА е правилният и цивилизован начин да стават нещата. Неправилният начин е законите и администрацията да третират едно чудовище като човек и да му признават каквито и да е "човешки" права.

110

men

преди 10 години

Za sujalenie toia *** utre shte si pie kafeto nai-spokoino do niakoe tenekieno kafe v Zaharna fabrika. A triabva jiv da bude dran.....

109

полудевам полечка

преди 10 години

Преди 20тина дена друго такси се удари на Плиска, шофьора загина и единият от пътниците беше в много тежко състояние.Какви бяха предприетите мерки - НИКАКВИЕто и последствията сега, за жалост 3-4 човека безвъзвратно променени.Искрено се надявам да се оправят пострадалите.

108

Мей-мей

преди 10 години

Да се търси отговорност и от собственика на фирмата за таксита!Поне таксиджийте да ге проверяват когата тръгват на смяна.те са цял ден на улицата и вероятността от инциденти е по-голяма.

107

ЗОРО

преди 10 години

На това 112 се звъни абсолютно за всякакви глупости,като ми откраднаха колата не можело да се обадя в районното,а на 112....изобщо ...ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ.....

106

Здравко

преди 10 години

"Спешният" телефон 112 е проблемът ни! Лично лекар, служител в Бърза помощ, ни е разправял, как многократно от 112 са им подавали грешни координати. Колко *** трябва да си, та да си играеш с такива спешни телефони, създавайки излишни звена, като 112. Но явно е по-важно да се намери работа на региона в Кърджали. Обяснете ми защо там им е централата?! Не в центъра на България, не и в София, а в Кърджали, до границата почти. И как те биха могли, дори да искат, да са адекватни?! Централизация!

105

Снежи

преди 10 години

В България няма закони.Никой не мисли за обикновения гражданин.Съдебната ни система отдавна не работи.Много жалко ,че умират невинни хора,но жалко е ,че никой не си плаща за стореното.При положение,че таксиметровия шофьор е карал пиян и при извършване на катастрофа има смърт,той трябва да лежи до живот.Нека да си плати за деянието,не че мъката на близките на загиналия ще спре,но поне ще сме сигурни ,че няма да отнеме и друг живот.

104

стефанова

преди 10 години

За всички злини в БГ е виновна съдебната система ,която доказано е най-корумпирана! Колко шофьори пили алкохол убили хора са осъдени справедливо? Ставийски и хиляди знайни и незнайни пили на пътя и убили невинни хора си плащат и се отървават без проблем! За корумпираните управници да не говорим!

103

Ненчо В.

преди 10 години

Искам да попитам другаря Президент, другаря началник на КАТ, другаря Премиер и всичките 40 разбойника и Али Баба - до кога? До кога загиналите хора по пътищата в мирно време ще бъдат повече от жертвите при една война? Искам да попитам всичките ***, от които зависи нашия скромен живот в условието на движение, ще стоят безучастни и до кога няма да има никакъв контрол. Писна ми от лицемерието на системата, в която ни държат! До кога арогантността, бруталността и безхаберието ще бъдат основни

102

Rambo

преди 10 години

Само една линейка ли се е отзовала? Била извън София!!! Кошмарна държава! 200000000 за партийни субсидии! 50000000 са необходими за спешната помощ