198

venci

преди 10 години

Taka i taka gorivata sa ni skypi zaradi evropa . Imame si akcizi za vsichko . Plashtame poveche otkolkoto poluchavame , zashto ni e evropa pitam az . Evropa dava preferencii na horata okolo parlamenta ;) tovA E

197

Пешо

преди 10 години

Ако ни замразят членството дали ще ни отворят двата блока на Козлодуй?

196

ivan

преди 10 години

ПРЪМОВА другари, ПРЪМОВА! За тези който не вярват да напишат в някоя търсачка Иван Пръмов или направо от тук bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%9F%D1%80%D1%8A%D0%BC%D0%BE%D0%B2 Хайде стига!

195

Богдан

преди 10 години

То нашите евро депутати освен да ни топят лично ,друга работа не вършат,така че няма да имат право да гласуват,много важно - да ги лишат от заплати е най-голямото наказание за тях,не за държавата ни!

194

дядо

преди 10 години

Много важно!!!

193

Анонимен

преди 10 години

виновни са герб, те ни докараха до това положение

192

регистрирах се

преди 10 години

Гледай ти, изведнъж българската олигархия стана видима за Европейския съюз!

191

Izvestniq

преди 10 години

Кунева е една от грабителките на България, която успя да удари едно рамо на монополите у нас да упражнят още повече положението си. Представете си ако дойде на власт, то какво ще става тогава.

190

Чудесно

преди 10 години

Току виж сме повлекли крак .

189

ВВС

преди 10 години

В случея не е важно,чии интереси,защитава Кунева!Тя много добре познава 'езика' на евр опейската дипломация,тоест,ако не се справим с олигархията и не спазваме правилата,следва политическа изолация.спиране на парите от европейските фондове,липса на инвестиции! Ако това се случи,голяма част от поддръжниците на Станишев и Орешарски 'отиват' в небитието!

188

Чудесно

преди 10 години

Чудесно ще ни отърват от трудното решение да го направим сами. Плюсовете (налагане на мита за внос на селскостопанска продукция,няма вноска от 800 мл. ,няма квоти за износ,бюрократите от Брюксел няма да ни занимават с глупости последната е за специални маркови шишета за подпровки в ресторантите !!!). Минуси - няма освен проверки по границите.

187

эллл бэнди

преди 10 години

Вигенин видя в позицията на посланиците на Германия и Франция сигнал за подкрепа за кабинета--без коментар ,ощипах се да видя дали не е халюцинация не е чиста новина си е с приложено писмо.

186

БОНО

преди 10 години

ГОЛЯМ ПРАЗ МНОГО ВАЖНО КАТО ЧЕ ЛИ КОЙ ЗНАЕ КВО СМЕ ВИДЕЛИ ОТ ЕС

185

Анонимен

преди 10 години

Абе тая е изперкала отвсякъде. Само и вижте физиономията,а който я е гледал по тв. знае за какво става въпрос

184

читател

преди 10 години

До Одисей 1"ПРИСМЕЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ". А македонци не си ли купуват "официално" български шенгенски паспорти.На нас ни се обяснява че това са "истински българи и патриоти".Я ПОГЛЕДНИ СТАТИСТИКИТЕ ! ! .КОГА ЩЕ ИМА ХОРА ЗА ТЕЗИ ПАСПОРТИ В ЗАТВОРА??. ДА ТИ ОМРЪЗНЕ ОТ МАНИПУЛАТОРИ.

183

seira

преди 10 години

Той ли? - кажи ми. Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на *** избрана - рояк скотове, в сюртуци, в реси и слепци с очи. Сочи народът, и пот от чело кървав се лее над камък гробен; кръстът е забит във живо тело, ръжда разяда глозгани кости, смок е засмукал живот народен, смучат го наши и чужди гости! А бедният роб търпи и ние без срам, без укор, броиме време, откак е в хомот нашата шия, откак окови влачи народа, броим и с вяра в туй скотско племе чакаме и ний ред за свобода!

182

seira

преди 10 години

ЕЛЕГИЯКажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее? Тоз ли, що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?! Той ли? - кажи ми. Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на *** избрана - рояк скотове, в сюртуци, в

181

seira

преди 10 години

135 ГОДИНИ СТИГАТ!!!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

180

laura

преди 10 години

Кунева е много изгодна фигура на САЩ. Тя е техен инструмент за поддържане на неолиберализма в България и затвърждаване на позициите на българската олигархия.А нали знаете че Вашингтон от години има стратегия във външната политика за завоюване на народните богатства и пари по "мирен път". За това им трябват продажния и корумпиран политически лица, които не е трудно да се намерят - Кунева, Иво Прокопиев, Цв. Бориславова и самият президент Плевнелиев.

179

seira

преди 10 години

ПРЕДЛОЖЕНИЕ:ПОСЛАНИЦИТЕ НА Р БЪЛГАРИЯ В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ, ОКОНЧАТЕЛНО И БЕЗВЪЗВРАТНО ДА ПОСТАВЯТ УЛТИМАТУМ НА ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО ИМ ОТ "ВЕЛИКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ"...