166

елица

преди 10 години

Ето това имах предвид - цитат: Шоп" ГЕРБ не е против ***" и Shop "ГЕРБ не е с ***" и вв"Честито на *** !" На нас, варненци, ни е ясно, че всички кандидати "може би" играят с *** и затова не излязохме да гласуваме! Който и да е, все тая. Ако Портних върви по стъпките на Йорданов, ще си тръгне! И следващия... и т.нт. Може да ги избираме с 25% активност, но ще ги изгоним със 100% активност! Не мисля, че ще търпим отсега нататък, да си разиграват коня...

165

Анонимен

преди 10 години

stiga ste pluli momcheto e mngo kadarno pomnq go kato portier na hotel Internacional v Zlatni....hahahahahahahah

164

Анонимен

преди 10 години

bravo na *** chestito i da pocherpite

163

вв

преди 10 години

Честито на *** !

162

Шоп

преди 10 години

ГЕРБ не е против ***

161

Shop

преди 10 години

До елицаГЕРБ не е с ***.

160

Анонимен

преди 10 години

До ОСТАВКА ! ОСТАВКА !Po-to4no 240,000 im e vse taq koi 6te e kmet.

159

елица

преди 10 години

Хайде , стига сте ни плюли и напътствали!Да обясня ,аз защо не гласувах: С ясното съзнание,че трябва да се гласува, започнах да проучвам кандидатите в интернет , четох биографии, рових се из форуми за мнения и тотално се обърках. Исках кмет който да не е пионка на ***( винаги съм се чудила, защо *** съсипаха родния си град), но какво се оказа: и двамата кандидати, според вас , форумците, са свързани с тази групировка. И за кого да гласувам? За по- малко обвързания с тях? И кой е той?

158

Вече сме наясно, че ако се стигне до нови избори, ситуацията няма да се промени. Доказателство за това са изборите във Варна- подобен акт е най-безотговорната опция за страната в момента. Последните социологически изследвания сочат, че към момента над 60% от хората не искат предсрочни парламентарни избори веднага, а нормализиране на ситуацията.

157

ТУРЧИН

преди 10 години

ЗАЩО ЕДНАТА ЧАСТ ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС В ВАРНА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА РЕШЕНИЕТО НА ДПС И ПОДКРЕПИ ИВАН ПОРТНИХ.КАРТИНАТА Е МНОГО ЯСНА-ХОРАТА ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС НЕ ИСКАТ ВЕЧЕ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА ОТ ЧЕРВЕНОТО ОБКРЪЖЕНИЕ НА БКП И ХОРА ДЕПЕСАРИ КОИТО ОТ РОЖДЕНИЕ СА В НАЙ УСПЕШНИЯ ПРОЕКТ НА ДС.И ТАКА ПРИЯТЕЛИ С ТАЗИ ПОДКРЕПА ТУРСКИЯ ЕТНОС В ВАРНА ПОКАЗА ЧЕ ДПС НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ТУРСКОТО МАЛЦИНСТВО В БГ,И САМИЯ ЕТНОС ВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СА ЧАСТ ОТ ТАЗИ ФИРМА ДПС

156

Любов

преди 10 години

Стига сте плюли Варненци.Какви са хората във Варна?Омръзна ми да чета коментари-града е хубав,ама хората не ставали .Просто си напишете-мразим Варна,не да плюете хората.Стига сте насаждали негативното си отношение.То ако е толкова лошо,древните гърци щяха да основат не Одесос,ами Бургас.

155

Анонимен

преди 10 години

До Бивш Студент Важното е контрабандата да върви.

154

koito_trqbwa

преди 10 години

Украинците НЕ СТАВАТ ! Сега ще видите какво ще плъзне из Варна.. Само да не го направи като Одеса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Отвраааат !

153

Анонимен

преди 10 години

Герб превърна Варна от морска в ромска столица. Няма помен от онзи европейски град, който беше преди години. Ха да ви е честита и да си носите *** на рамо!

152

ТУРЧИН

преди 10 години

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ

151

без име

преди 10 години

Този пък на какво се радва?Надява се ГЕРБ да спечелят предстоящите избори ли? ***.Може само да се радва ,че за него гласуваха по- малко от половината варненци - резултатът ще бъде друг на изборите на есен.Нека сега да се радват с *** - радостта няма да е за дълго!

150

браво

преди 10 години

НАЙ ПОСЛЕ ДАНО СЛОЖИ КРАЙ НА МАФИЯТА,ДРОГАТА-***,ТО ВАРНА 14Г. БЕШЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛА В ***,СПОРНА РАБОТА Г-Н КМЕТЕ!

149

П_Петров

преди 10 години

Комунистите трябва да се избиват, а не да се избират!Нищо лично, само броя дежурните комсомолци.

148

Анонимен

преди 10 години

На избори българинът е поставен пред задачата да избере по-малкото зло. И после материалът бил лош, задължително гласуване и.т.н. Истината е, че честните и почтени хора с политика не се захващат.

147

Всъщност, що верно правителството не подаде оставка? Да се загубят още няколко месеца. После пак тях да ги изберат. Пак да състявят правителство. Пак ли ще протестирате, тогава? Аре да мислите малко, мааа ме стара!!! Герберчетата пак ни изпортиха.