29

Анонимен

преди 10 години

Цветанов ще е обвиняем, ама друг път!!! :)))))

28

Анонимен

преди 10 години

До 38Прав си, загубили са си ума тотално.Явно има много хора с повредена психика и нямат нищо против да бъдат подслушвани, следени заплашвани и свободата им да бъде репресирана.

27

chach

преди 10 години

deloto sre6tu svetanov e podigravka s selia balgarski narod.

26

Анонимен

преди 10 години

Всички вие драскачи дето подкрепяте ЦЦ и ББ сте наистина *** мазохисти, или изглежда ви е кеф да ви клатят и малко ви бяха 4 години.

25

ххх

преди 10 години

АДВОКАТ-***!НАЙ - ОБИКНОВЕН ПРОЦЕСУАЛЕН ПРИЙОМ -И ВЕЧЕ СЕ СМЯТА ЗА ИЗВЪНЗЕМЕН АДВОКАТ.ТЕАТРАЛЕН АДВОКАТ,РЪСЕЩ ПРОСТОТИИ.АДВОКАТ ЗА ПРОСТИ ХОРА.

24

КОЙ

преди 10 години

КОЙ ЩЕ АРЕСТУВА ЦАЦАРОВ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.С РАЗДУХВАНИЯТА ЗА ПОДСЛУШВАНИЯТАИ ЗА ФАЛШИВИТЕ БЮЛЕТИНИ-----ЦАЦАРОВ ПРОМЕНИ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ.ДОКАЗА СЕ ЧЕ НЯМА ПОДСЛУШВАНЕ---ЦАЦАРОВ НЕ Е НЕДОСЕГАЕМ,ДЕБЕЛАТА *** ДА СИ ПОДАДЕОСТАВКАТА

23

Диляна Маркосян

преди 10 години

Обсолютно заслужено! Този *** прикри Росен Иванов -директора на ОДП Враца! И чл 288 от НК е подходящ за неговите деяния! Искал отвод на следователи, защо - защото са го притиснали! И аз искам отвод на съдия Ганов от РС Враца, но нали съм простосмъртна и сега ще бъда съдена заради престъпните полицаи Цанов и Маричков от РУП Роман, които са действали по разпореждане на Росенчо а той заради други престъпници, които, трябвало да прикрие, че са приятели на еди кой си и така - свински черва!

22

bgsoldier

преди 10 години

На всички, мисля, ни е ясно, че никой от господата минали през НС от 90-те няма да усети какво е вината! А като си помисля, че Цветанов е последния номер в дългия списък...

21

tih velikan 681

преди 10 години

Peevski e za zatvor,a ne Cvetanov.A korupmpiranite sudii sa za besilo!!!

20

!

преди 10 години

Цецо, не се жали всички искат да влезеш в зандана, даже и ГЕРБ!

19

Анонимен

преди 10 години

До БУДАами чети редовно новините и ще видиш че дянков си идва редовно в България.

18

gost

преди 10 години

ignorcacarov

17

Анонимен

преди 10 години

Деним58, ти си ДЕБИЛ58! Какви 5% над печат? 360000 годни бюлетини за фалшифициране на изборите. С тях щяхте да догоните 36% дадени ви от Мирка Радева, тоест няколко пъти над 7,2% , колкото ви е реалният вот, ПРЕСТЪПНИЦИ ! Поне две такива партиди от над печат са влезли в урните!

16

незнаен

преди 10 години

каква прокуратура, кви 5лв., за Цветанов и Борисов не знам ама за Доган знам, че краде народни пари и подслушва още от татово време доказано а пък прокуратурата нищо не прави защото тя си е тяхна на Серльо и Доган, като наследници на БКП- БСП, доказано народе!!!

15

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

В КОЙ АПАРТАМЕНТ ЩЕ БЪДЕ ЦВЕТАНОВ.....ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ......

14

Анонимен

преди 10 години

Менков е адвокат на Галеви, определени от съда за престъпници, а от Цветанов нарочени за мафиоти.Пристигнал с охрана,защото има опасност за живота му. Според двамцата бб и цц казаха,че най-сигурното място заклиентите на прокуратурата е АРЕСТА

13

Лекар от горна оряхо

преди 10 години

АБЕ КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ ЩОМ ТОЗИ ПРОТИВЕН И *** ФИЗКУЛТУРНИК ИЗЛЕЗЕ РОБИН ХУД!В СЪЩОТО ВРЕМЕ ГЕРГАНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО СТОЯ 50 ДНИ В ЗАТВОРА БЕЗ НИКАКВА ВИНА!!НЯМАМ ДУМИ!!АБЕ КАКЪВ ВТОРИ ОПИТ!!! СТИГА ПАНАИРИ!КАК ГЕРИ Я ВКАРАХТЕ САМО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА!!!!!!!!!!!!!!!КАК ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК С ЛЕКА РЪКА РАЗДАВАШЕ ПРИСЪДИ ПОД ПЪТ И НА ПЪТ!!МОМЕНТАЛНО В ЗАТВОРА, А СЛЕД ТОВА И ТИКВАТА!!!!!!!!!!ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЗНАЧИ ПРОТЕСТА НА НАРОДА!!!!!!!!!!!

12

До 9-ия анонимен

преди 10 години

Виж сега, аз не харесвам ЦвЦв, но нямам нищо против хората, които го харесват.Просто считам, че е честно да си обявяват ясно и недвусмислено исканията и намеренията - щом протестират за Цветанов, нека го обявят!

11

аз

преди 10 години

*** и цирка,Но защо само Цветанов и Борисов?За предишната 3на коалиция нищо.Така зорлем ще гласувам за ГЕРБ после.

10

denim58

преди 10 години

До АнонименКак кой ,да не би да си забравил датата 11.05.? В този филм за "Фалшифицираните" бюлетини ,главните роли са: Мая Манолова , Бареков и ТВ7 , Цацаров ! Само,че "фалшивите"бюлетини, се оказаха истински и законен над тираж /при 8 000 000 - 5% правят 400 000 бр./ ОСТАВКА на Цацаров и Сарафов!