38

Анонимен

преди 10 години

Бе, единият станал бозав, когато набързо си измил червеното, а другият изпортен по рождение.Но най-лошото е, че народът е ***, ***, ама много, безнадеждно, засега...Тъй че, чака ни още мнооооого мъка.

37

Анонимен

преди 10 години

Няма как човек издигнат от същите дето се кланят на Бойко да е свестен.Основния критерий за постове в герб е да си по-*** от бос-а (което хич не е лесно) - за да не би да го засенчиш с нещо и да си достатъчно нагъл за да може да обереш пешкира ако се наложи. Е, явно Портних отговаря на тези критерии.

36

xo xo

преди 10 години

май ще викам и сини ***

35

не син

преди 10 години

Абсолютни *** са тези т.н. десни партии: Демократическата партия, ДСБ, НДСВ, БНД, ЕНП, БДФ, "Синьо единство" и "Обединени земеделци"! Губят обаче искат да повлекат долу със себе си и ГЕРБ нищо , че така ще спечели БСП ! ЖАЛКИ *** !

34

Анонимен

преди 10 години

Оставете кой бил по-голям *** - не ги познавам и 2-мата не мога да кажа.Но по-важно е кмета и правителството да са от една партия.Вижте докато бяха БСП на власт и кмета беше от БСП колко добре си беше Варна. После дойдоха ГЕРБ и Варна умря, за сметка на Бургас. Кирчо правилно си извъртя ***, ама беше късно. Сега ако правителството се задържи, по-добре да изберем Бозов. Ако ГЕРБ се върнат на власт, по-добре да изберем Портних. Всеки да си прави сметката.

33

izo

преди 10 години

тези т.н. десни са хора назначени от дс, които станаха милионери между 97 и 01 година и убиха всичко дясно, тяхна заслуга са царя и бойко

32

Аз не съм комунист!!

преди 10 години

Жалко за Бозов не е лош кандидат, познавам го !! Но щом зад него стоят БКП И ДПС не става!! Както в парламента БКП ДПС И ЮРУШ ЗАД ОЛИГАРСКИ ! Това ли иска ВАРНА?????? ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПО МАЛКОТО ЗЛО !? ! ?! ?

31

дясна

преди 10 години

Дясна избирателка съм от1989.Преди това(1950-1989) бях "насилствено-доброволно" избирателка на БКП( ходеха по къщите да водят хората да гласуват.Сега не мога да гласувам за Бозов,защото все едно да гласувам за БКП/БСП ,ДПС и Атака.Това момче Портних не ми излъчва нищо.Струва ми се "наследствен'. Е,как така стана, че нито в ДЪРЖАВАТА България,нито в град Варна има за кого да гласуват ДЕСНИТЕ???? Иска ми се "затворя' очи и да гласувам за кандидата на ГЕРБ, защото *** ще ги организира БК

30

до dickinson

преди 10 години

Личи си, че си гербер, още те е яд, че протестите тук подложиха крак и на измислената ти партийка. Дори не си наясно с избора на кандидати, ама даваш акъл на поразия. Пожелавам ти и в твоя град изборът ти за кмет да е между мутри и комунисти, тогава ще те питам защо не гласуваш.

29

Анонимен

преди 10 години

Варненци,гласувайте!Теглете им по една черта и на двамцата!

28

СС

преди 10 години

Ще гласуваме с "отвращение", но за Портних, защото зад Бозов прозират Кирил Йорданов, БСП и ДПС, а те са ***!

27

ganeca

преди 10 години

"Не гласувайте за никого", за да не се налага да купуваме много гласове.

26

Анонимен

преди 10 години

Абе варненци,вярно ли кандидата на ГЕРБ е зет на дясната ръка и дългогодишен заместник на кмета Кирчо ,дето го свалихте.Направете тая глупост-гласувайте за Портних и така пак ще ви управлява Кирчо но вече от вилата си

25

Dickinson

преди 10 години

Много са ми смешни варненци - февруари месец излязоха 100 хиляди на протест, свалиха си кмета по това време май, защото не им харесвал... Защо не гласувахте сега протестиращите? Или някой си е казал, че ще гласува на балотажа, но тя каква стана? Не балотажа - обичайните заподозряни! Е за какво ви беше мажоритарен избор бе гларуси? Цяла България ви се смее на простотията!!!

24

Malev

преди 10 години

и какво ни казват господата от ръководствата на ДСБ, НДСВ, БНД, ЕНП, БДФ, "Синьо единство" и "Обединени земеделци".-понеже не ни подкрепиха при първия вот-след нас и потоп! нека ви е ХАК дето не избрахте нашето момче Сега като ви яхнат от БСП-то другия вот ще ревете за нас Глупави самовлюбени мислещи се за нещо политически пионки Те са мечтата на БСП

23

до optimist

преди 10 години

То си най-простата форумна мишка. Само заради призива ти ще гласувам за Бозов! Гербераст нещастен!

22

+-+-+-+-

преди 10 години

Защо си мисля, че ако догодина на редовните избори се кандидатира отново Кирил Йорданов, пак ще си го изберете?

21

pena123

преди 10 години

С резултатите от изборите варненци показаха че са си заслужили ***!

20

гей бей злодей

преди 10 години

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БОЗОВ Е *** НА КОМУНИСТИТЕ ДОГАН И БОЛЕН ИЛИ ПЕС ФЕС И БЕС......

19

optimist

преди 10 години

до 15 - Ами явно на 50% от избирателите трябва да ви се казва... Видя се каква каша забъркахте на последните избори. Така че в неделя, синя химикалка и хиксче на 9. Внимавай да не излезеш от квадратчето.