507

Shop

преди 11 години

До TilkТяхно задължение е да са там постоянно, нали за това им плащаме?-------------- Нямат такова задължение и не им плащаш ти. Просто си е*и майката.

506

Анонимен

преди 11 години

Тези,които не могат да си платят тока, дали ще се радват на магистрали?За уточнение - не става въпрос за субсидии от ЕС, а за кредити, които БГ никога няма да може да изплати.Тук ще се информирате защо все повече обеднявате: youtube/watch?v=hslWxBnW5LI&feature=youtu.be

505

ДРУГАР

преди 11 години

Друго си с купонната система и с режима на тока. Аман от демокрация и слободия.Иска ме си пак да сме всичките еднакво бедни и да има само една телевизия по която другарите всеки да ни обещават бляскаво бъдеще и сполука за България.Да живее братската Северна Корея - световно мерило за успеха на социализъма и комунизъма!Долу прогнилия капитализъм! Слава на БКП /БСП/ ! Затвор и Белене за ***, алкохолиците и наркоманите дето вече 20 дена досаждат по площадите и ругаят наще партийни лидери !!

504

Tilk

преди 11 години

ГЕРБ не могат да излизат и да се връщат в залата когато си поискат. Тяхно задължение е да са там постоянно, нали за това им плащаме? А ние ако си позволим това своеволие да напуснем работното си място когато ни скимне, дали няма да ни уволнят? Защо и тях не може да ги грози същото? Обаче гражданите не можем да си позволим това, все пак имаме семейства, за които трябва да се грижим. А ГЕРБ получават достатъчно средства. Освен тези 2000+, които получават по закон от държавата, прибират общо 4000+.

503

7

преди 11 години

Загубите са много за този който плаща.Кой е помислил ,че толкова много ще се проточи протеста.А иначе ние работниците си работим,иначе ще ни уволнят.

502

Анонимен

преди 11 години

Не знам как има очи да ги говори тези неща Б.Б.Ще му дам моята заплата и пенсиите на родителите ми,ще го изпратя да си лекува кръвното при джипито,а не в правителствена болница,защото с такива оплаквания на 112 на хората им казват,че това не е спешно.Такива закони направиха за 3,5 г,гласуваха,под диктовка разгласуваха,калинки летяха,а сега само кусури намира.И отгоре на всичко да не ходи на работа в сегашното НС,а да взема заплата,къде го има това.Аз и 15 минути да закъснея за работа ще ме уволн

501

Слушащ

преди 11 години

Журналисти, научете се да изслушвате какво ви казват и след това пишете статии.Точния цитат на Б.Б. е:"Всеки ден на това правителство е десетки милиони загуби - за мене и компания ГЕРБ-ЕООД!"

500

Венелин

преди 11 години

Бойче, то и на децата им е ясно, че след като не си премиер, няма как да прибираш по 10 мил. на ден...

499

87

преди 11 години

ГОЛЯМОТО СЪРДИТО БЕБЕ БОКО Е ИМАЛ МНЕНИЕ ..ДА ГО ОБЯВИМ ЗА ПОЧЕТЕН МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛ ДЕТЕТО НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ДА УПРАЖНАВА ВЛАСТ.ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ КАКЪВ УПРАВИТЕЛ Е ИМАЛА ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ГОДИНИ

498

ЗА ГЕРБ

преди 11 години

Точно така г-н Борисов! Вече започваме да го закъсваме отвсякъде! ще ни спрат евросубсидиите, които няма как да бъдат възстановени! жалко, че положихте толкова труд и усилия при преговарянето за тези пари! И строежите на пътна инфраструктура и те ще бъдат замразени и цялата държава ще започне да боксува отначало! Долу БСП и ОСТАВКА на кабинета ОЛИГАРСКИ!

497

Анонимен

преди 11 години

Мутро нагла, грозна, неграмотна и проста скрий се и не се показвай!

496

неграмотен

преди 11 години

ето това интервю те прави колко си не желан и посредствен държавник, казано елементарен и злобен, човек който не мисли за България а само за своя интерес. Слава на Богу повече Вие да не се връщате на власт

495

slav

преди 11 години

Траншовете наистина може и да спрат не е лъжа.

494

цъъъсс

преди 11 години

ало / чувал ли си /от кон на магаре/ или не разбираш какъв раиран костюм ти шият / или се правиш на / ти си знаеш / абе де го цвъко / мършата/тотю/ и др паднали в игрите бна шефа си / кръв му капело от сърцето / тиква сърце нямааааааа

493

Анонимен

преди 11 години

мноо проста и нагла тиква !

492

Гадове!

преди 11 години

Хора, това за 50-те лева е вярно! И аз не го вярвах, предлагали са 50 лева на една приятелка на нейна роднина! Тия *** гадни!

491

Анонимен

преди 11 години

Милиард милиард , ама милиард по малко в личната сметка на доган ! Защото команоида не дава той само взима .

490

dim

преди 11 години

много лаете по саитовете срещо борисов ама ина4е къде сте. на пилоните са 100 баби4ки .вие къде сте платени форумни мишки.скрити в дупките си.

489

възмутен

преди 11 години

До азНови лица !!! Днес нали ги гледах при Милен така наречените нови лица ОТВРАТ А Бойко ще го търсим , защото не си давате сметка на къде отиват нещата , но то за това си трябва ум и много четене !!!!

488

Цеко

преди 11 години

Буда знае, че траншовете ще спрат. Той затова избяга като мушморок по време на февруарските протести. Всички ще страдаме заради управлението на мутрите.