40

Анонимен

преди 11 години

Направете някой митинг и в провинцията,че и ние да изкараме някой лев...Може и по-тънко да Ви излезе,за разлика от София хората тук са доволни и от по-малко.

39

Само Яне с ляв педал

преди 11 години

Фирма ГЕЙРБУЛА набира статисти за митинги, шествия и протести. Кандидатите може да са мъже и жени, а същите може да са и с деца, бебета, домашни любимци.Добре е да се явяват с детски колички с деца и без деца /може кукли/, велосипеди, тротинетки, ролери, инвалидни колички, хвърчила, балони, различни сфирки и тромби, музикални инструменти и др.Заплащане:1.Човек 1 бр 100лв.2.Човек с дете 200лв. /за всеко дете 100лв./3.Човек с дете и количка 250лв.4.Инвалид - 300лв.5.За всеки от гореизброените инктрументи, дом. любимец и др. по 50 лв.Заплащането ще става от касиер

38

Анонимен

преди 11 години

Безплатни неща на този свят няма.Кой дава парите за "безплатното кафе"?В наше село у кръчмата секи,що пие нещо си го плаща.Безплатна водка нема ли да има? *** коко

37

Анонимен

преди 11 години

До вики :Няма да си говорим. Само ще пиеш кафе пред парламента.Подай оставка - спаси домат!!!

36

Zlatin.Mladenski

преди 11 години

До BrehИнтересува ме, ако има интерес на трети лица в цялата тая работа.Иначе ще трябва да мине доста време България да се оправи и от управлението на ГЕРБ - макар тогава всички да скатаваха и да не протестираха.Не искам нито БСП, нито Герб на власт, защото и двете партии доказаха, че не стават - едните поради некадърснот и икономически интереси, другите основно поради икономически интереси.Затова трябва да дойдат нови лица, но този протест в момента все повече се превръща в протест ЗА Герб

35

Христо

преди 11 години

Хайде бе кога ще се махате от Орлово мост,досадни сте! Оставете новото правителство да си върши работата! Ако то допусне грешките на предишното управление на ГЕРБ,тогава ще го сваляте! Сега ГЕРБ трябва да платят за престъпленията си! Не осъзнавате ли,че така като стоите вече трета седмица на Орлов мост,създавате лош имидж на България,иначе се борите за демокрация! Май не искате демокрация,а чиста анархия! Да няма държава,това искате,да правите каквото си искате! Наркомани такива!

34

Анонимен

преди 11 години

привет на седесарчето начко цицин--найо ли беше..заьо ли.....не е ли соросче този!!!!

33

Анонимен

преди 11 години

До галяАма не се оплаквам - напротив. Само Белене кога ще го строим се питам.

32

любопитко

преди 11 години

Къде е "сороското "недоразумение Тицин, който е на хранилка като платен пиар в ДЪРЖАВНА агенция "Архиви" и всеки месец му се дават едни пари за това , че е дружка с ръководството?

31

Анонимен

преди 11 години

До вики:Може още едно, защо не? Ще взема и за теб - идвай.

30

Breh

преди 11 години

Стига питахте кой плаща кафето, а се запитайте, последиците на това правителство дали и внуците ви ще могат да ги изплатят!

29

Анонимен

преди 11 години

До 31 галя :Дали да не си внесем пправителство от Русия, виж как добре се сравят в Москва. Пък и Белене ще ни излезе по - насметка?

28

Революционер

преди 11 години

Каквато попара сте си избрали на изборите, такава ще сърбате 4 години!

27

teo

преди 11 години

БСП-СТОЛЕТНИЦАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА, ЧЕ КОГАТО Е НА ВЛАСТ ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗОЛИРА ОТ СВОИТЕ ЗАБЛУДЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ, КАТО МВР НАРУШАВА ПОСТАВЯНЕТО НА ОГРАЖДЕНИЯ ОТ 25 МЕТРА ЗОНА СИГУРНОСТ НА 250 МЕТРА, КОЕТО Е ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА!! ИМА ЛИ ИНСТИТУЦИЯ КОЯТО ДА НАРЕДИ НА МВР ДА ИЗПЪЛНЯВА СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, А НЕ ДА ПАЗИ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ СВОИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ, ДОРИ НЕ СЕ ДОПУСКАТ И ЖУРНАЛИСТИ, КОИТО ДА ОТРАЗЯВАТ СВОЕВОЛИЯТА НА НАРОДНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ-ДЕПУТАТИ??!! БЪЛГАРИ, ДО ТУК С КАФЕТО -

26

Анонимен

преди 11 години

До 29 викиБРАВО!!! А кафенце?

25

Annonimous

преди 11 години

До конспиртолог:Съвсем съгласен, но където има желание, има и начин.Хубавото е че обществения вятър духа в момента в такава посока, че дори и тоталните (голяма част от които забялязвам яко ръсят мозъци по знайни и незнайни сайтове за 20 лева за кафенце и цигарки) все по често се замислят за варианта за коопериране с хората наоло, вместо стандартното за нашия край "важното е Вуте да е зле"...А и самия факт че слагаш някакъв шанс че и ти самия може да си *** ми говори точно обратното ;)

24

Волен Сидеров

преди 11 години

Аз плащам кафето! Извини се бе!

23

до 20

преди 11 години

Що пред парламента? Кафето пред офиса ви не е ли хубаво? Единствено принципите на партията - майка стават, останалото е вятър. Белене преоритет на плавителството на България.

22

Zlatin.Mladenski

преди 11 години

А това кафе кой го плаща?

21

МАЙНА

преди 11 години

ПО ПРОДАЖЕН НАРОД ОТ НАШИЯ НЕ СЪМ ВИЖДАЛА!ЩЕ СЕ ПРОДАДЕТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ БЕЗ ДА ВИ МИГНЕ ОКОТО!ДОЛУ ГЕРБ-ТЕ ПОДКЛАЖДАТ ПРОТЕСТИТЕ!СРАМ И ПОЗОР СА ТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!СЕТЕТЕ СЕ САМИ КОЙ ПЛАЩА ХОРОТО!!ОЧАКВАМ И ЗАТВОР ЗА БИВШИТЕ УПРАВНИЦИ!