223

?

преди 10 години

А не е ли тероризъм това, което се случва в центъра на София? Не живеят ли хора с малки деца там където протестират другите? Двоен аршин, както винаги!

222

rusnak

преди 10 години

samo Boiko.nomer 1

221

ьфц

преди 10 години

Ами ние какво да кажем като ни тероризират чез евн топлофикация банки мобилни оператори и какви ли не още

220

Киро Протеста

преди 10 години

Да бе , било тероризъм!А обикновенния гражданин дето го спират и му лягат пред автобуса ?Той да не е по-долен от тоя *** Бойко?Борисов , ако има малко пипе ВЕДНАГА ще спре протестите и ще се кротне в Парламента!Така всеки час и ден губи позиции , никой не го вижда и чува , вярват че играе задкулистно и го намразват все повече граждани , особенно столичани!В провинцията отдавна го мразят безплатно!!Но....в мутра къде пипе?Липсва!!!

219

Дудука е К...т

преди 10 години

Това са постановките на Болен и *** ... 4 години никой не отиде да прикани Доган и Пеевски да отидат на работа.Но сега се правят на интересни .20 човека отишли да ги снимат камерите.Делян Пеевски депутат ли е още - ДА , защо не е на работа.Даваха репортаж от Варна как Дудуков , свикал хората от февруарските протести , начело с русофила Славчев , платили им хотела и пътните и Дудуков давал напътствия за подкрепа на кандидат кмета то БСП - другаря Бозов.

218

Отговор!!!

преди 10 години

vsekiden/136934Айде да си затваря устата г-н Московски - лъжа след лъжа!

217

_GERB_

преди 10 години

..........................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.................................,,,,,,,,,,,,,,,,

216

Анонимен

преди 10 години

И този човек беше министър!!!!!

215

фен

преди 10 години

Хайде обратно в *** *** мръсен.Тоя кога избяга от "Факултета"?

214

hahaha

преди 10 години

Гадни червени ***, а Доган като не е стъпвал в парламента и е получавал заплата в продължение на 20 години що не протестирахте пред сарая му??????Кажете червени пеперудки!! А защо не протестирате пред дома на СайдерОФФ, а? Кой ви плаща да правите комсомолски манифестации пред домовете на хората???

213

moli

преди 10 години

Кой им дава право да ходят там?Ако тези дето са на улицата отидат пред къщата на Станишев-тогава за какво говорим,или пред дома Сидеров и Местан,тка,че по-кротко с адмирациите.И,ако тези не се махнат,защото със сигурност това не са хора гасували за него,това оже да се случи с горните.Аз съм гласувала за него и го подкрепям.Нека комустите да си говорят малко сами.Нека това бъде най-голямият парадокс в новата ни история.Неможе един луд да диктува правилата в държавата.Адмирации за Найо Тицин!!!!

212

graywatch

преди 10 години

До БоСимеоновЕдно е протест срещу партия, правителство и парламент...друго е да ходиш пред дома на лидер на опозиция и да протестираш за не знам какво.... не е тероризъм. Просто е малоумие и доста пици :))

211

Анонимен

преди 10 години

ha kakvo otgore, toi da ne e sveshtenna krava?obiknoven grajdanin e

210

БоСимеонов

преди 10 години

Нека да кажем на министър Московски, че МВР не е институция, която може да се самосезира. Ако протестиращите не нарушават обществения ред, аз не виждам как може това да се нарече тероризъм.

209

монке

преди 10 години

Абе този няма ли да го прибират в пандиза? Или чакат нещо друго да му се случи???

208

ББ

преди 10 години

Трябва да се радва че е само протест.. Можеше да му съборят къщата, можеше и по-лошо. И тоя *** що се обажда?

207

до 250

преди 10 години

До Анонимен..и как тероризират държавата, а , мухъл?

206

do 252

преди 10 години

Аз съм гласувал за ББ и подкрепям това, че игнорира турско-червената пасмина в парламента. Доганя като не ходеше с години на работа защо не скандирахте пред сараите му?

205

Петров

преди 10 години

Още преди да бъде съставено правителството останалите три партии обявиха,че не искат да работят с Бойко Борисов!Сега -пак той виновен,че не ходи при тях!Като не искат да работят с него да са си правили сметката!Аз като гласоподавател за него също не искам той да ходи там!

204

У-ю

преди 10 години

Тоя де се туря и той.Да ва ..... в ***!!