9

Тамудин

преди 10 години

Тук е злото ! Охранени,обучени,безмилостни слуги на БКП кадруват в съдебната система,назначават се ''наши хора''(разбирай подкупни или зависими),а следствията са видими с невъоръжено око. Трябва ампутация иначе ''Пациентът'' е обречен !

8

20 дни стигат

преди 10 години

Май Брайвик беше избил цял остров комунисти за далеч по-малки прегрешения?

7

DiDi

преди 10 години

До penat - Ами те нали за това го махнаха. Те неискат никой да им пречи на далаверата. Прокуратура, Съд, БСП, ДПС, Атака и т.н.т. = Главата на Българската Мафия.

6

Анонимен

преди 10 години

В България, където и да бръкнеш все Л * а, които миришат лошо !Магистрали, апартаменти, пясъчни дщни, съд, прокуратура, Цецо, Бойко, кражби и далавери .

5

Физиономията му прилича повече на ромски бос. Със сигурност се чете прекаляване със спиртни напитки и свинско месо.

4

penat

преди 10 години

И ко стана? Цецо подслушвал съвсем законно и подслушвал там където трябва? А са ко праим?

3

До 2

преди 10 години

Ако не си много умен, няма смисъл да се пънеш защото трябвало и ти нещо да напишеш, разбирам, че тоя който ти плаща да спиш в интернет медиите не е правил селекция на умствения капацитет на хората, които трябва да го бранят в нета. Разликата между законно и незаконно подслушване е , че при законното се дава разрешение от прокурор и записите се водят на отчет а при незаконното разрешенията са идвали устно от Цетанов и записите не се водят на отчет, колата с апаратурата"уж"е в паркинга а тя слухти

2

6

преди 10 години

Нали това беше целта да вземеме разработките за нашите *** и да ги покриеме ако може. Е нема да стане.

1

ГРАЖДАНИН

преди 10 години

НЯМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ *** ДА УБИЯТ ,ТА ДА СЕ ИЗКЕФЯ !!