9

Си кажа

преди 10 години

Аз като гласувам се случват следните неща:1. Давам им 48лв. държавна субсидия за 4г. по 12лв.2. Легитимирам ги. Дори и да изменят политиката, а това трябва да ги прави нелегитимни на момента.Давам им власт и те я използват срещу мен!Сега искат и задължително гласуване да въвеждат?!?!?Почвам да мисля, докато е безплатно...А колко велики народни събрания е имало и промени в конституцията? Коя я писа тази конституция и кой иска да пише следващата? Пак крадеца ли ще пише правилата???

8

ттт

преди 10 години

Тъй като по-долу пишат за бойкот на изборите, не забравяйте: Вие може да бойкотирате, други ще гласуват. Онези с продадените гласове - 100%.

7

Анонимен

преди 10 години

Парите управляват света

6

"УМНИ" кра

преди 10 години

Бойкот на изборите!Да претрепем продажните мошеници, наричащи се БЪЛГАРСКИ политици.Пусти калаш.

5

val 789

преди 10 години

Не се ли разрушат корупцията и каналите в държавата ни финансиращи незаконно партии,партийци,депутати и лица на държавни постове ВСЯКАКВИ схеми,предложения касаещи промяната на Изборния кодекс са БЕЗПРЕДМЕТНИ!!!!!! Бързата ***,слепи ги ражда.

4

Losho

преди 10 години

Искам на бюлетините да няма номера, а само имената на партииите. Така ще трябва да прочетеш преди да гласуваш. Също реда на партиите трябва да е разбъркан.

3

Анонимен

преди 10 години

Защо хрантутниците в НС НЕ СВИКАТ ВНС за намаляване броя на депутатите от 240 на 100???В плана за гласуване на ВНС, трябва да залегне новия Изборен кодекс с немската система !!!Да се включат в него възможностите за отзоваване по линия на Гражданския контрол !!!

2

Анонимен

преди 10 години

GLASYVANETO DA E ZADALGITELNO.

1

Анонимен

преди 10 години

Или как да прецакаме избиратели...