14

стоян петров

преди 10 години

Няма човек който да не съжалява за това дете. Но в живота има желани и възможни неща. И в повечето случаи желаните са невъзможни. И не мога да си обясня как тази система в Европа и Америка работи , а в страната от която е "тръгнала" световната цивилизация не работи.

13

Анонимен

преди 10 години

След като с преврата си на 10.11.89 съсипаха българското обрзование и здравеопазване, както и живота на три поколения граждани и бъдещето на не се знае още колко поколения в Реп.БГ, позитановците сега се сетили да се пънат изамазват престъпленията и простотиите си. Мижи да те лажем. Но улицата не ще вече да мижи. То те и затова са тия "реформи", а не от грижа и любов към т.нар.електорат. Дума, с която бсп бяга презглава от думата "народ", считана от позитано за срамотен популизъм.

12

Анонимен

преди 10 години

"От разговора стана ясно, че министърът е против когато става въпрос за спешен здравен казус да се звъни на телефон 112. По думите й при такива случаи е необходимо да се звъни директно на спешните центрове или на телефон 150"Най-сигурният път обикновено е най-краткият и семплият. Напълно съм съгласен с тази кака по този въпрос. Не е нужно сляпо да копираме западняшките изгъзици. ДОбавянето на междинни звена във всяка една система само влошава стабилността и надеждността и!

11

Анонимен

преди 10 години

Призля ми от тая новина... Милата невинна душица! Това е нещо което със сигурност няма да мога да преживея. Дърт коч съм но това ми скъса сърцето...намери покой мило ангелче.

10

Надежда Бъчварова

преди 10 години

Защо полицаити в България не разбират от първа мед.помощ?Ще ви кажа нашия случай.Синът ни беше опериран от сърце беше му сложен не знам как се казва но се чуваше как то работи във сърцето му,блям блям.На 15.07.2010г.се качил на автобуса за София,ние сме от Пирдоп,става му лошо и той сяда на пейката.Извикаха полицаи,които констатираха че той е наркоман.След час протакване те извикали линейката,докторите веднага разбрали какво е положението,но линейката не била оборудвана с необходимото за случая.

9

ккк

преди 10 години

Освен да върнат лекарите, да вземат и да оборудват кабинетите с необходимата техника и медикаменти. Лекар с голи ръце какво ще направи. И да въведат задължителни изследвания и прегледи за децата - за диабет, за левкимия, сърце, очи, гръбначно изкривяване и т.н.т , а не само на хартия да ги водят без да се правят. Децата са нашето бъдеще.

8

стоян петров

преди 10 години

Е така се прави дупка в бюджета 2-3 милиарда. Кой каквото поиска и готово- ние сме добрички с чуждите парички. Между другото на мен Таня Андреева ми прилича на богомолка. Нали знаете те как схрускват брачния си партньор след акта.

7

Анонимен

преди 10 години

Отде ще намери лекари тая "експерт" министърка не знам. Те избягаха вече в чужбина. То за болниците няма ние ще ги пращаме в училищата да мързелуват и да получват жълти стотинки. Дали ще се намерят такива луди доктори и доколко ще са доктори?

6

Мистър Х

преди 10 години

значи то че има нужда от лекаир в училищата -има, ама ми е много чудон кой ще се навие да дава 8 часови дежурства при такива малик заплати, като може да рабоит на частно по четири часа ксато джипи? Здраваната рефорам на СДС унищщжи училищата, но сега вече не може да се върен назад, може само да се върви напред. Дрег вариант е, да се мине на едностпенна система на обучение (само сутрин да се обучават децата), какот е записано по Конституция, (лекарите ще се навият), но пък нямаме толкова училищ

5

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Децата са всичко, което имаме. Катафалката багажник няма. След нас остават само децата ни.Икономии от образование и грижа за децата правят само държавите без бъдеще и *** като Дянков и Боко.

4

123

преди 10 години

Чудя се дали трябва да си роден *** за да станеш комунис или Партията ти взема акъла с даването на членската книжка.... и до всяко дете да сложиш лекар, пак ще има умрели.Тъпата министерка има ли представа колко училища има в Мамковината, колко бройки лекари трябва да бъдат назначени, ами някой от тях като е болен или в отпуска и някое дете се помине какво правим? А тези лекари, в случай че се намерят по цял ден семки ли ше люпят чакайки някой да пририта? и.т.н., и пр. въпросителни

3

sgtodor

преди 10 години

Те хубаво искат да го направят ама не знам откъде ще намерят лекари за училищата.Свършиха балъците дето ще работят за 500-600 лв.!Освен от пенсионерите някой да се съгласи но и това е доста съмнително.Лекарите не искат повече хем постоянно да ги унижават,хем да работят и без пари!

2

Мистър Х

преди 10 години

умника дето махан лекаритеот училищаат се казваше Иван Костон (министърката не я помня) и обяви, че това е социластичесак отживелица - нявсякъде в развиитте страни имало джипита. сега се вижда че ролята на фелджерите и училищните лекари е безценна. те са хораат, които те познават. Ама кой ли ще седен да рабоит вече това? Също какот навремето разбиха следствието, сега се чудят защо нямат улиик за прокуратурата!

1

+-+-+-+-

преди 10 години

А някой умник, дето си е чесал нешо някъде си между кълките, ми удари един ден бан, щото писах, че са *** тези, които махнаха лекарските кабинети по училишата!!!