488

Излъган

преди 10 години

България-1570 -кръвен данък, майката на Василчо е пребита, а той е отведен за ***. 1590г. Василчо вече се казва Вейсейл, връща се безпаметно по родните земи за да покаже най-кръвожадното в себе си , като съсича целия си род. Тогава под тежки мъки майките са приемали турската вяра. Това са помаците - Българи, мъчени и по-мъчени, помаци от там идва. Тогава те са кръщавали децата си уж турски, но да има малко и българско в името - да не е Васил, но да не е и Вейсел .... Волен. следва>>>>>>>>

487

Анонимен

преди 10 години

волен подхлъзна избирателите си,ще умра от смях

486

Платен протестант

преди 10 години

Давай Волене!Мачкай герберската ***!Никога вече ГРОБ на власт!Никога вече мутра премиер!АТАКА -Победа!!!

485

Бате Сашо

преди 10 години

Извини се бе,извини се бе,извини се бе........

484

Денислав

преди 10 години

До goro.poromanskiЩом си от Атака, значи ти си човека, който може да обяснява за платени митинги и протести. Ако обичаш вземи та разкажи нещо, имате ли промяна в парите, освен пица има ли пари за "вредни".

483

Денислав

преди 10 години

До goro.poromanskiЩом си от Атака, значи ти си човека, който може да обяснява за платени митинги и протести. Ако обичаш вземи та разкажи нещо.

482

аненербе СС

преди 10 години

Когато писах преди години че този (името ми му е противно дори и да го мисля) е: пълен клоун , *** , *** , психопат , ненормалник , из.од , мошенник .....тогава скъпи съграждани ми слагахте минуси на моето мнение ( и то многооо) , на ви го сега!!

481

1

преди 10 години

За какво ти е пистолет бре,малоумно комплексирано гномче?За да се пазиш от народната любов ли??????

480

az

преди 10 години

Долу ГЕЯ , БЕЯ и ЗЛОДЕЯ !!!!!!!

479

ХА,ХА,ХАААА....

преди 10 години

...НАЛИ НЕ ИСКАХТЕ БОЙКО И НЕГОВИТЕ МАГИСТРАЛИ---НА ВИ СЕГА ЛУДИЯ ВОЛЕН С ПИЩОВ НА ***...!!!!КСЕФИТЕ ЛИ МУ СЕ ....??!!!УТРЕ КАТО ПОЧНЕ ДА СТРЕЛЯ ПО ВАС......ЩЕ СЕ УСИРАТЕ "от кеф"...ХА,ХА,ХААААААААА...НАЛИ..??!!!...Протестирайте ...ама мирно, като добри овчици!Така протестират и овцете в кланницата.Такива протести обича и г-н Олигарски ...та да му миязат на "седянки"!

478

goro.poromanski

преди 10 години

че има платени митинги има

477

goro.poromanski

преди 10 години

всички тук сте нещо в грешка волен си е много добре с акьла вие май сте болни и трябва да се лекувате

476

КОЙ ЗАЧИТА БОГ?

преди 10 години

Ако ВСЕКИ ЕДИН индивид с народност българин си запуши ушите-с други думи е ГЛУХ за всякакви призиви на всеки за каквото и да е искане-то тогава КОЙ ще следва ПАПАГАЛСКИТЕ ИСКАНИЯ НА протестиращи-управляващи и ВСЕ НЕЩО ИСКАЩИ индивиди?Как да се угоди на повече от 7000000000 индивиди - ВСЕКИ ИСКАЩ НЕЩО И НЕДОВОЛЕН ОТ НЕЩО или от всичко?ЗАЩО ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ хора-а НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ НА БОГ И ЗАКОНИТЕ МУ?СПРЕТЕ СЕ РАЗКАЙТЕ СЕ И СЕ МОЛЕТЕБОГ ЩЕ УНИЩОЖИ ВСЯКА ВЛАСТСАМО БОГ Е ТОЗИ КОЙТО Е..

475

Излъган

преди 10 години

Волен Сидеров - е *** ! Майка му е каракачанка, а баща му е ... чукча! На кой да се метне толкова ***? :)

474

Анонимен

преди 10 години

Евала Цацаров ти си наш човек, никаква прошка за гробарите. АТАКА да живее България!

473

Революционер

преди 10 години

Колкото по-бързо ликвидират Сидеров, толкова по-бързо България ще се освободи! Протестиращите са на ход, ако убие един от тях и него ще убият!

472

Излъган

преди 10 години

Когато съм бил за АТАКА с идея да има патриоти в България, никога не съм смятал, че този човек Сидеров ще бъде такъв Жалък Предател и Лъжец !!! Хората по край него съшо ! Срамувам се, яд ме е, не мога да повярвам, че съм гласувал за него ! Искам му оставката незабавно. Не подкрепям обаче протеста за сваляне правителството, а по скоро да се протестира за това - да промени този парламент конституцията и изборният закон ! Сидеров - ТИ СИ ПОЗОР , ТИ СИ ПОП КРЪСТЬО, ТИ СИ МОЕТО РАЗОЧАРОВАНИЕ ! ***

471

AAA

преди 10 години

Този няма ли кой да го поръча вече?

470

100% ИСТИНА

преди 10 години

Българинпреди 1 часПреди 5 г. бях в известен столичен ресторант до моята маса седяха БОЛЕН Сидеров и Слави Бинев с ушите си чух Болен да казва на Слави ако ме спонсорираш аз ще направя преврат в държавата.Според мен за хора с такова мислене има само едно решение и то е ПОКАЗЕН РАЗСТРЕЛ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА както Румъния си реши проблема с Чеушеску

469

1117

преди 10 години

Тоя siderOFF се оказа Най-големия ЕФЕНДИ, *** смешника. Не било това лицето на протестите ????????????????Защо не го приберат с една усмирителна риза и да му дадат хапчетата ???????????????