97

Анонимен

преди 11 години

Мая Манолова е супер гнусна!

96

Сергей

преди 11 години

Платени сте ! Какво ще правите като свършат парите ?

95

SKYBET

преди 11 години

До borokaroshtom si dsp i bso zna4i si za turciite i *** nedei da petnish bulgarskia flag togava iasno li ti e

94

викач

преди 11 години

Може ли да давате само по 20лв да ходим да викаме дайте по 50лв и нещата ще тръгнат по-бързо

93

Анонимен

преди 11 години

"По-лошо правителство не сме имали никога"Абе с всяко следващо така казва народът. Изводът е, че все по-лоши правителства имаме. Така е като има *** да гласуват за ГЕРБ, БСП, Атака и ДПС. А добре бяхме само при една партия, на която Кунева не може да се пише наследница, защото тя беше една от няколкото човека, която я разсипаха!

92

Хахахахаха

преди 11 години

Вижте им физиономиите!Наистина са ***, ама наистина!*** И НАИВНИЦИ!

91

Денислав

преди 11 години

До 151516515656115516Абе, "човек", ако изобщо си човек, вземи спри да пишеш глупости. Явно изпадаш в депресия. Скоро ще си загубиш работното място като платен драскач на Воленчо. Моли се да издържи това правителство още някой ден, взимай парите и млъквай завинаги. Явно Болен това е имал предвид под "ще ликвидирам безработицата". Безработните над 95 кг да кибичат пред цитаделата, тези под 95 кг да пишат глупости по форумите.

90

Анонимен

преди 11 години

Няма за кой да се гласува от големите партии - Атака - еничари, ДПС - ***, БСП - комунисти, ГЕРБ - *** спортисти.

89

Анонимен

преди 11 години

Друг е въпросът, че повечето протестиращи не са чак толкова зле (имат пари за лъскави смартфони от по 400 лева и пушат по две кутии на ден и редовно ходят на море), но въпросът е принципен. Само че и те не знаят какво искат - всичките ни големи партии са еднакви.

88

viki123

преди 11 години

Не искате да РАЗБЕРЕТЕ: Ние НЕ СМЕ ПЛАТЕНИ, Ние СМЕ ОТВРАТЕНИ!ОТВРАТЕНИ от ЕНИЧАРИТЕ. От НАГЛИТЕ, ГЛУХИ, СЛЕПИ, ЗАКЪРНЯЛИ КОМИСИОНЕРИ

87

lumpen

преди 11 години

ако не ги оставят да променят избирателният кодекс няма смисъл да се сменят. ще има избори, а те или ще са купени, или същите резултати и тогава какво?!?!? да не говорим, че трябва да се гласува през юли бюджет за 2014 г. и да се подпише за договор за следващия програмен период. ако и няма правителство ще загубим договорените 15 млд. евро, а това вече ще е края на бизнеса.

86

151516515656115516

преди 11 години

ГЕЙПАРАДА ОРГАНИЗИРАН ОТ УОРЛИК, ЗАЕДНО С МАГИСТРАЛКИТЕ НА БОЙКО, КАЛИНКИТЕ И ЯНИ ЯНЕВ В РЕДИЦИТЕ ПРОТЕСТИРАТ ЗА КАКВО???????? ЗА ЗАКОН ЗА ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ СИГУРНО

85

viki123

преди 11 години

До джоТи много знаеш ква е тая институция, сигурно не може да я изпишеш без копи пейст. И говориш некви общи приказки и общи милиони. И най-вече заучени фрази от часовете за платени червени в ГЕПИТАПО. Комсомолец!

84

тохата

преди 11 години

Това са протести на Иво Прокопиев и кръгът "Капитал"! Смешното е, че точно тия муцуни плащат на *** да викат на премиера Олигарски! Пионката Роско също е в тая игра, вече са му казали кой ще е следващият служебен премиер, ако им мине номера де!

83

джо

преди 11 години

ГЕРБ масово изкарват калинките си от администрацията на протестите, в челните редици е шефка на оперативна програма Регионално развитие, раздавала милиони на свой хора, въпреки, че няма диплома, дори и фалшива!

82

ф-1

преди 11 години

Колкото и масово да е гласуването, в крайна сметка решаваща дум а имат фалшивите бюлетини!На последните избори бяха подготвени около 1 000 000.Къде бяха протестиращите?

81

Ксеркс

преди 11 години

Уникално глупав трябва да е човек за да твърди, че ГЕРБ или който и да е друг е по-зле от това уродливо правителство. По-лошо правителство не сме имали никога, сигурно трябва да въведат турския за задължителен и да забранят българския език и пак ще има *** които ще твърдят, че някой бил по-зле от тия.

80

151516515656115516

преди 11 години

viki123ЗАКЪСНЯВАШ ЗА ПРОТЕСТА, НАЧЕРВОСАЙ СЕ, НАГРИМОСАЙ СЕ, ТАКА КАКТО СТОИШ НА МАГИСТРАЛАТА ОТ КЪДЕТО ВИ СЪБИРАШЕ БОЙКО *** И БЕГОМ КЪМ ПРОТЕСТА, ДА НЕ ЗАБРАВИШ ТОКЧЕТАТА

79

кретенче

преди 11 години

хора, нещо почнаха нещата да циклят и да се въртят в кръг.Някой или някои тайно отдълечко манипулират всичко.Целият този цирк.Ще се разкарат тия , ок!Няма проблеми!Да точно така ,НЯМА ПРОБЛЕМИ, обче има едно голямо , НО ?Кои ще са следващите 20 народни *** плюс още 140 кретена които ще правят опит да управляват този *** народ.Слагайте ми минуси...няма проблем !Проблема е от може би три поколения и повече назад..., и той е кой и с кого ще се опита да ръководи тази държавна машина.

78

viki123

преди 11 години

До borokaroЕй червен боклучорник, да махнеш трикольора от аватара си, да не се задушиш в него докат спиш. ***!