339

*

преди 10 години

По-добре в България вече да не се харчат пари за избори.,а да се правят протести и "улицата" да реши кой да управлява!!! Няма "бяла" държава по Света, в която да се допуска подобно безобразие. Това е подмяна вота на избирателя, какъвто и да е той! Това няма нищо общо с демокрацията и правото на гражданите на уж демократична България на избори да решат кой да управлява тая страна! Това е "девалвиране" на правото да избираш и да бъдеш избиран! Срам и позор за "независимия" БГ президент!!!!

338

възмутен

преди 10 години

"Хубави протести!" Най ми харесват невръстните дечица, от устата на които се ръсят "цветущи изрази и думи"! "Браво на родителите! Това е бъдещото поколение!"

337

едвин

преди 10 години

ако правителството остъпи и се отиде на нови избори това означава, че всеки загубил или недоволен от резултата няма да признае изборите и влизаме в омагьосан кръг и от него няма излизане. на всички е ясно че организатора е Герб. Защо тези хора не излязоха след случая " Мишо Бирата ". Да отговорят Кирил Маречков, Георги Мамалев, Евгени Михайлов и други маймуни от 90-те години когато им вярвах.

336

лумпен

преди 10 години

Защо интелигентните от протеста прескачат централата на ГЕйРБ? Ами защото не искат да хулят работодателя си!Но зимата ще дойде и няма ток,няма-парно и тогава не само интелигентните протестиращи ще духат супата!

335

Анонимен

преди 10 години

АНОНИМНИ СУБЕКТИ ОТ ИНТЕРНЕТ И УЛИЦАТА НЕ МОГАТ ДА РЕШАВАТ ПОЛИТИЧЕСКОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ! НЕКА ИЗЛЯЗАТ НА СВЕТЛО (С ИМЕНАТА СИ И БИОГРАФИЯТА СИ) И ОБРАЗУВАТ ПАРТИЯ. ТОГАВА ИМАТ ЗАКОННОТО ПРАВО ДА ИСКАТ ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ И ОСТАВКИ. НО КАТО ИЗБИРАТЕЛ ТРЯБВА ДА ЗНАМ КОИ СА И КОЙ СТОИ ЗАД ТЯХ. НЕ МОГА ДА ИМАМ НИКАКВО ДОВЕРИЕ НА АНОНИМНИ СУБЕКТИ В СЯНКА!

334

Анонимен

преди 10 години

Стига с тази измислена заплахатурците,та турците!100% от ръководството на ДПС са агенти на ДС!И те ще подържат Турция,като агенти на Българските тайни служби?!?-да бе да!Имали твърди избиратели-глупости!Обикновения турчин в Българияработи и мълчи,но гласува за въхрушката от ДПС/агентите на ДС/,защото се страхува от тях!Всички беди у нас са от ДС!

333

родител

преди 10 години

Чл.11 ал.4 от Закон за защита на детето!Няма ли Прокуратурата в България да се сезира!

332

Е... стига де

преди 10 години

Просто се правите на интересни и се развличате,правите си театър,постановки ,уж загрижени за народа, Пълна лъжа, Превърнахте България на говорилня. Всеки се напъва да покаже колко е умен . Борите се за свобода. ,- Вие си я имате Питайте другите, гладните,хората извън София,безработните.Все забравяте,че България не е София.

331

Бруто

преди 10 години

До Нови избори !180 дУпетата от БКП ????? хахахаха, ***

330

ибрям

преди 10 години

До защо????Идва есен приятелю, пеперудите, които пърхат в корема ти, отдавна ще са умрели..... Дано си достатъчно интелигентен, за да разбереш какво имам предвид.

329

защо????

преди 10 години

ЗАЩО СЛАГАТЕ СНИМКА ОТ ПЪРВИЯ ДЕН СЛОЖЕТЕ ОТ 12 ДЕН И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ НЕ Е ТАКА - СЛОЖЕТЕ СНИМКА ОТ ПЛОВДИВ ОТ БЛАГОЕВГРАД ОТ ВАРНА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КООООЛКО "МНОГО" ХОРА ИМА ОТИШЛИ НА ПЛОЩАДА НО СИ ОСТАВИЛИ УМА В КЪЩИ НИЕ КОИТО НЕ ИСКАМЕ НОВИ ИЗБОРИ В МОМЕНТА СМЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НО НЕ ПРАВИМ ДЕМОНСТРАЦИИ МОМЕНТА НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ИЗБОРИ НА КАЛПАВИТЕ СОФИЯНЦИ ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН

328

mb

преди 10 години

Айде, бе стига с тез Ентелегентните *** - Ердоган в Турция има опит, пък и техника. Поискайте от Ердоган водните оръдия и малко сълзотворен газ, и ОПРАЗНЕТЕ софийския площад, какво чакате навсякъде по центъра е опикано, чакате да посерат около парламента от разходките Вземайте назаем от Ердоган 2 водни оръдия и малко патрони със сълзотворен газ и ще падне голямото търчане, всякакви Ентелегенти изведнъж ще изпростеят, всъщност ще излезе, че са си или от прости по прости, от ***, по ***, айде, действайте, после като Ердоган измийте центъра от пикнята...

327

Нови избори !

преди 10 години

Тази тумба от красиви протестиращи работи в подкрепа на БСП. Хората в страната са отвратени от това което правят. При едни нови избори БСП ще има не по малко от 180 депутати в НС. Ако интелигентните муймуджълъци продължат депутатите на БСП може и да са повече. Ето това не могат да разберат измекярите които се търкалят по Орлов мост, всяка вечер.

326

Нике1класик

преди 10 години

В края на 20 век като патриот страшно много ме нервираше политиката на БТВ която едва ли не насила караше българите да емигрират!Сега вече като бивш патриот моят съвет към всички е да се качът на самолетчето и да бягат надалеч от тая държава!Та то дори дъщерята на Бойко Борисов е избягала надалеч от България и не се върна дори когато татенцето и бе премиер!Който може да се спасява и да бяга надалеч от България.....

325

До 551

преди 10 години

Хахахаха. А ти си граматически пример, а?

324

Пореден провал

преди 10 години

Пореден провал за псевдо-левицата. Народа Ви казва, че не Ви вярва и НЕ Ви иска. Вие сте си завряли главата знаете къде и казвате, че там Ви е добре. Срам, срам, голям срам.

323

Анонимен

преди 10 години

УУУ селяни до кога ще правите панайри?!Всеки ден на протест едни и същи лумпенизирани тикви под строй скачат из улиците на града,пият бири на кръстовища и развалят спокойствието на нормалните граждани!10 хиляди *** да не представляват столицата с 1.5милиона жители?

322

Друга Бариера

преди 10 години

До бариера 61...... Тцтцт .....Явно си съвсем сам останал тази нощ да си пишеш глупостите ....Пиши колкото си искаш , Няма кой да ти вярва !!! Баламите умряха !!!

321

##

преди 10 години

Вицепремиерът Бобева е кадър на Васил Божков - ЧерепаПравителството на Черепа се окомплектова

320

lukareli

преди 10 години

Поствано!ГЕРБ бе избран за първа политическа сила, но нито една от другите парламентарно представени партии не пожела да подкрепи хората на Борисов за правителство!Съобразява ли се с това Плевнелиев? Той завлече огромно скъпо яйце при папата за подарък и изуми Европа и света с този жест? Той се хвалеше, че от другата сутрин българската територия ще е покрита с ПРО? Не се случи, слава Богу! Спеше в най-скъпия хотел в Лондон, отиде на цялата ни немотия и за олимпийските игри там за втори път? Скаран с Протокола покани английската кралица на гости?! Мяташе се на