102

Анонимен

преди 11 години

Какво е това 20 год. за един погубен умишлено живот трябва поне доживот защото у нас беше отменено смъртното наказание?

101

Анонимен

преди 11 години

когато хората знаят че има и живот след смъртта, по-хубав, тогава ще спре желанието за мъст.

100

Анонимен

преди 11 години

Eто до това водят безразборните връзки!!!Не може просто ей така, с тоя, с оная, човешките чувства са деликатно нещо, могат и до лудост да доведат

99

Debil

преди 11 години

До ивоAbe ti si kompleksiran *** ili suha leli4ka. Leka jena nai-veroqtno e maika ti

98

Анонимен

преди 11 години

Ако съм роднина на жертвата ще му резна кочана на тоз каканар по албански

97

Анонимен

преди 11 години

Прави са хората да искат смъртна присъда. Странно е човешкото същество, но само тогава близките усещат някаква доза справедливост. Те не се побират в кожата си този този изверг диша. Не знам кога и кой е измислил тази човечност към престъпниците, а всъщност те не са човеци и не трябва де се зачитат за такива. След като си убил някого трябва да платиш с живота си отнемането на право на живот; Само така ще се намалят безумните убийства, на никого не му се мре. Ако върнат смъртната присъда ще се ви

96

До 107

преди 11 години

Бих с огромно удоволствие ти пуснал един сдвоен изстрел в простата ти кратуна без никакви угризения........вярвай ме.....не те карам да ме пробваш........

95

Кратос

преди 11 години

За този не просто смъртна присъда, а бавна и мъчителна смърт докато не почне да се моли да сложат край на живота му. ***. Но нямаме правосъдна система факт си е :(Жалко за момичето А Иво (коментар номер 107) ти си ***.

94

Карма

преди 11 години

Аз бих убил убиеца и не бих търсил правосъдната система.....ич ми нее на у....какво ще стане с мен ако това ми бе дъщеря.....ще го излежа и толкоз.....няма правосъдие ясно е.....лично мнение.

93

иво

преди 11 години

това момиче е било лека жена, то се вижда и от снимката, не е трябвало да га убиват но все пак

92

edi

преди 11 години

20 години?!? 20!!!?? Та той ще излезне от затвора на 42! А Стефи никога повече няма да се събуди... :(((

91

Гацко

преди 11 години

Така се получава, когато някой живее с мисълта, че е собственик на нечии живот и същност.

90

умислен

преди 11 години

Това е обеца за всички родители - мислете как гледате децата си! За да не се чудите какво да мислите и обяснявате после на околните. Това е и обеца за лековерните, доверчивите и безрезервните - мислете, ползвайте огледалото на разума. Сила желая, на всички потърпевши от тази трагедия.

89

кичука,пловдив

преди 11 години

Тва е...любовта може да те стимулира положително в живота и да тръгнеш нагоре, а може и да те сгромоляса и да си разбиеш живота, а и не само своя! Такава е тя..живот, кво да прайш.

88

Анонимен

преди 11 години

"това не е човешко, искаме смъртна присъда ... споделиха нейни съученици от Хуманитарната гимназия"ХаХаХааа много Хуманитарна таз гимназия бе :-D.

87

Анонимен

преди 11 години

За какво ти е сериозен...да го лъжеш,че не си била с друг ли :Д айде моля без *** изцепки

86

Възмутен

преди 11 години

До НеанонименАбе ненормалник, ти от една човешка трагедия успя пак да извадиш пак Б.Борисов отпред. Какво общо има смъртта на момичето с него.

85

Анонимен

преди 11 години

За умишлено убийство, при липса на смекчаващи вината обстоятелства, трябва да има смъртна присъда, която да се изпълнява по начина, по който е било извършено убийството!

84

Анонимен

преди 11 години

Има нормални момчета и мъже, но момичетата избират такива назобени, обезкосмени, "красавци" и това само заради външен вид и за да правят секс с тях. В никакъв случай не е заради акъла им. После се чудят, защо свършват зле...

83

иво

преди 11 години

според мене е било нещастен случай ама нека все пак да проверат