74

@#$%&

преди 10 години

Да ми го дадат тоя за 72 ч. Всичко ще си каже:)

73

Анонимен

преди 10 години

Имам чувството, че в тая държава, живеят само престъпници. Цветанов бил подслушвал, ами защо не? Бил имал 6 апартамента, ами тия дето имат по 300 кой ги търси? Никой. Цветанов ви е крив защото разкри "октопода", "наглите", "киларите"... и т.н. щеше и на братя Галеви да им го намести но корумпирания червен съд ги пусна. Опита се да въведе някъкъв ред и вие го искарахте най- черния. Тънете в мизерия още 200 години.

72

цецоумното

преди 10 години

не зависи от теб бе ***. решават и ти го снемат. кво дрънкаш простотии..

71

koko

преди 10 години

А кога на цацаров ще му повдигнат обвинения за:1.За допускане на теч на информация към външни служби (медиии) ппо проверки на прокуратурата при операции с данс.2.За неоказване на контрол към медии при нарушаване на конституционността в деня преди изборите.3.За оказване на съдействие за изтичане на непроверена (недоказана) информация.4.За невършене на работни задължения и за съмнителен подбор на резследвания по които е сигнализиран.5.За прикриване на действителни данни и участие на гл.прокур

70

Простично е !

преди 10 години

До ИванАми то е ясно, бе мен. Подслушвал е тези, които е нямал право и е спирал подслушванията на тези, които МВР е трябвало да подслушва. Какво не разбрахте пак ?

69

петко

преди 10 години

Цв. Цв. - най-голямото коп*ле. В МВР са му викаха "Цецо ***" (защо ли). Пълен нека**рник, който с малко власт и се надр**ка. За затвора-това е решението и нищо друго!

68

Иван

преди 10 години

Кво става бе :) един път за незаконно "подслушване" един път за незаконно "не подслушване " ставате смешни :)

67

amerikanets

преди 10 години

тези нагли комунисти изобщо замислят ли се че най-късно до една година колелото пак ще се завърти..тогава вече ще има сеч,Бойко и Цецо няма да им простят втори път..ще има понеже сте отявлен престъпник,на колене..

66

Анонимен

преди 10 години

Как може да има толкова безумни писания, егати тъпизмите-"цецо в затвора, цецо лъжецо". Бъдете по-отговорни и пишете само неща, които са в сферата на компетентността ви. Допуснахте ей така с няколко поредни премерени изказвания на "почтнетите" Станишев и Манолова да се натрапи идеята, че Цветанов е престъпника, а не олигарсите, че Цветанов мафиотизира т.нар"преход", а не ДС, че децата на номенклатурчиците сами спечелиха капиталите си, а не ги взеха от залъка на изстрадалия българин.

65

www

преди 10 години

БЕЗСТРАШЕН ЗАЩОТО НЯМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ...

64

ЧОЧО САМ

преди 10 години

Като е толкова безстрашен, то да му свалят личната охрана.На всички снимкисе вижда охраната му, а народа си плаща.

63

само герб

преди 10 години

ГРОЗЕН ,АМА наш- ГЕРБАДЖИЯ КРАДЕЦ,АМА НАШ-ГЕРБАДЖИЯ ЛЪЖЕЦ,АМА НАШ-ГЕРБАДЖИЯ! НА ПРОТЕСТИ-ДА НЕ ДАДЕМ НАШ ЦЕЦО НА КОМУНИСТИТЕ! ГЕРБ-ПОБЕДА,ПОБЕДА,ПОБЕДА!

62

1

преди 10 години

До владетеля,дано свърши ,като Берия.

61

Признай си !

преди 10 години

Цецо, покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца! Признай си престъпленията!

60

злодей

преди 10 години

Южна дъга на Околовръстното-цена 3 700 000 лв на километър-най-скъпият път в България!Колко поиска Тиквата ,толкова му даде Станишев,същото се отнася и за метрото!Правили-ще правят,бе!Нали за това са там,не само да крадат!От 20 милиарда лева активи 19898 година,колко са останали днес в София-около четвърт,благодарение на "десния"грабеж 23 години!И друго-магистрали,мостове/като част от магистралите и други съоръжения/ се правят не от вас ,а въпреки вас,крадците!Прави ги Европа,защото тя дава п

59

hansa

преди 10 години

Абсолютен катаджия, погледнете му дебилната физиономия само.

58

Хоп и стана ясно

преди 10 години

"... Цветан Цветанов в качеството си на вътрешен министър е отказал да нареди на СДОТО използване на специални разузнавателни средства" Само от това изречение става ясно, че без Цецо няма начин някой да бъде подслушван ... поне легално няма как. Така, че в почти ясен изхода от първото дело.

57

злодей

преди 10 години

До bariera_61-Само ,меко казано "некомпетентен "писач като тебе,може да пише глупости!Повтаряш като папагал това ,което повтаря и любимия ти вожд Тиквата!Имаш ли представа колко години труд се изисква ,докато стигнеш до подравняването и насипа на терена и след това асфалтирането?От 5 до 15 години.всезнайковци!Ами метрото?Определяне на трасе,сондажни проучвания,въздействие върху околната среда,отчуждителни процедури,икономическа съобразност и ред други и други дейности,предшестващи самото строит

56

111

преди 10 години

Няма по-*** и по-грозна муцуна........

55

владетеля

преди 10 години

ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯ "БЕРИЯ"