264

Анонимен

преди 11 години

Един съвет към тези на улицата.Утре преди да идете да пиете кафе, прочетете нещо от Смирненски.Казва се ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА.И хубавичко се замислете.

263

ели

преди 11 години

Екстра! Значи Орешарски твърдо остава, щото седенката без него не става!

262

681

преди 11 години

До мираМоже би си права,винаги някой по силен се възползва от по-слабия.Но не смяташ ли за справедливо хора който ни излъгаха толкова много да си отидат ,а после дали те ще се върнат дали някой друг,ако има такава грешка ,то пак ще стане така-рано или късно обществото ще стане коректив на тая държавна машина ,Защото ако сега спрем с протестите-това означава че хората са съгласни с този тип на политика ,а това ще е пагубно за мен поне:)

261

Анонимен

преди 11 години

Гледам кутевите пръдльовци нещо пак са се развихрили. Ще гризнете хурката ми се струва.

260

архангел-1

преди 11 години

към 310: Ква стачка , кви пет лева... виж , че измислените синдикати са се изпокрили от месец в миши дупки... абсолютни плъшоци.. още не могат за измислят кви да ги ***...

259

архангел-1

преди 11 години

Оставка на това така и нетръгнало все още правителство! Този парламент гласува единствено промяна на изборния закон във вида му за мажоритарни избори. И ако не гласува каквото искаме- окупация на парламента- ще излезнат от там, когато гласуват каквото хората искат!

258

архангел-1

преди 11 години

Някои основни неща за пълна промяна: 1. Абсолютни мажоритарни избори ! 2. Всеки избирателен район с равен брой избиратели ! 2. Всяка седмица един ден работното време на депутата да е в избирателния му район ! 3. Правила за отзоваване на депутат от избирателите му ! 4. Вече без имунитет за депутати и министри и без привилегии за наша сметка !... Това е парламент на гражданите! Всичко останало е познатата гмеж, лъжи, кражби, самозабравяния! Всеки депутат с отчет пред избирателите си за всяко гласу

257

хаха

преди 11 години

БСП-то май ви са оказа трудничко за събаряне, а герберчета подплатени :)))

256

Truth_Hurts

преди 11 години

"Орешарски бързо подавай оставка, че нас почивка на морето ни чака и ако решиш да я развалиш, вбесен народ ще изтърпиш"Еххх, сиромашия по софийски :)

255

wc

преди 11 години

edni pijat kafe drygi pyshat malchelivo vse *** kradliva i yrodliva vredna za darjavata ako ima takava

254

Анонимен

преди 11 години

Още ли не е решено кога започваме да се трепеме?

253

мира

преди 11 години

Разбирам желанието за промяна,но в случая протестът ми изглежда режисиран Действително на практика мрежата се използва да се надахват хората ,без да им е ясно как точно ще стане това,което искат и не могат ли да разберат ,че пак са използваниНяма логични искания,като че ли въпросът е да се свали правителството но след него никой не знае какво следва

252

по 40 лв на човек

преди 11 години

Какъв Протест е тва по 40 лв на човек , тва повече прилича Папратизанска акция като през Тодор Живково вре

251

Leq

преди 11 години

Tozi protest e naistina povod za gordost!!!! Ima nadejda za Bulgariq!!!! Ne se predavajte!!!!!!

250

Анонимен

преди 11 години

Това е единственото възможно искане, което може да бъде изпълнено, от което и да е правителство при тази икономическа ситуация.Перфектния протест.

249

Стачка

преди 11 години

Само обща генерална стачка с парализиране на всичко (каквити правят гърците например) може да ги гътне тия. С мирни циркажилъци пред НС и МС няма да стане.Друг е въпроса кой и с какви конкретни искания би я подкрепил, и най-важното - колко човека биха се включили.Организацията на едно такова мероприятие и как същото би се отразило на икономиката дето я нямаме, е предмет на дискусия...

248

Даола

преди 11 години

Така и не разбрах, какво искат протестиращите? Добре, правителството да падне. А после като дойде друго, то какво да направи ?Парламентът да се разпусне и избори.Добре, а после като дойдат други 240 хрантутника те какво да направят ? Млади хора,съберете се, измислете си претенциите,създайте си програмата, набележете си стратегията и тактиката и тогава може би ще има някакъв смисъл.Сега просто се разхождате, нещо като шаро с групата.

247

gavrosh

преди 11 години

abe tiq shto ne se vozqt na METROTO i po dagite na okolovrastnoto, ami stachkuvat! Nali iskaha da se vozqt po MAZNI MAGISTRALI! NA vi gi, stachkuvaite sega! Ama naistina losh material!

246

гошо

преди 11 години

Бях на площада в неделя ей така на разходка казвам на жената само слушай! Хора,хора не повече от 1000 да замятам единиятКазвам на жената сега ще накуцвам и започнах да замятвам единият крак. Да ме извинят инвалидите! В този момент до нас с микрофио дойде репортер от НТ и ме попита какво мисля за протестите ?Отговорих Пова коео виждам е фиаско и пепортера не ме попита защо -фиаско и се премести при една хубава жена която преди това я жидях в буса да я гримират нали се сещате???????

245

Стадо

преди 11 години

Хареса им на тия мохабет да си правят всяка вечер, то и без това явно на море няма да ходят, явно тука ще са и гледат да си направят густо.Аре стига че много цапате