9

УточнениеотБургазлия

преди 10 години

ДО всички, които "кликват" отрицателно! Моят коментар не е политическа ,или икономическа агитация!!!!!! Това е добронамерен съвет, към всички гости на нашето Черноморие- да не забравят, че ПРИРОДАТА Е ПО-ГОЛЯМА ОТ НАС! ДА И ОТГОВОРИМ С РАЗУМНО ПОВЕДЕНИЕ! ПРЕКРАСНО ЛЯТО НА ВСИЧКИ!

8

допълнение о БУргазл

преди 10 години

Не достигнаха "символите" на сайта за целия коментар, но ! Внимавайте и разумно! -всички любители на нашето Черно море! Иракли, Силистар,Перла,Аркутино със Змийския остров... Прекрасни малки заливчета, но са ОТВОРЕНИ към Морето и са МНОГО ОПАСНИ! НЕ ВЛИЗАЙ , ако не си подготвен!! На север сигурно има още такива ! Жалко за децата! Старите рибари казват-"Моряците понякога се давят и на брега".Мир на праха им!

7

Gog

преди 10 години

А момчетата момчета ли са или ***?

6

БУРГАЗЛИЯ

преди 10 години

В нощта на 20 с/у21 в Бургас се появи не типичен за този сезон, силен вятър от посока~ изток. На 21.06.13г , в Бургаския залив имаше "Висока" вълна- т.н. "Сологан", не типичен за тези месеци. На 22 и 23 Морето беше ПРЕКРАСНО нито "МАЛЪК СОЛОГАН, НИТО ГОЛЯМ"/3,съотв.9дена/-залива на Сл.Бряг, Бургас...Всички "плажов" на север са ОПАСНИ за подводни течения-на юг-ИРАКЛИ СИЛИСТАР АРКУТИНО ХАРМАНИТЕ КАВАЦИТЕ АРАПЯ

5

до 4 уточнение

преди 10 години

При течение се плува успоредно на брега неголямо разстояние, докато се измъкнеш от тягата

4

Анонимен

преди 10 години

О,Боже...Нелепа работа,Бог да прости момчетата!

3

Анонимен

преди 10 години

ужас мир на душите им

2

Анонимен

преди 10 години

На този плаж има много силни мъртви течения. Веднъж замалко да се удавя, добре че спасителите ме извадиха. Никога няма да го забравя!

1

Анонимен

преди 10 години

:(