204

Анонимен

преди 10 години

Волен пак ще е и в следващия парламент ,но Плевнелиев няма да е президент

203

Ад

преди 10 години

До Анонимен Какви овце бе човек,то също си е отговорна работа!Плевнелиев за нищо не става!

202

че

преди 10 години

Защо не харесвате Сидеров. Защото казва истината без заобиколки.Жалко че няма да дойде никога на власт. По простата причина че запада няма да го позволи. И все пак ако вземе властта запада и по точно янките ще се намесят под предлог че демокрацията в България е застрашена. Жална ни майка тогава.Няма да изброявам страните където са се намесили.

201

архангел

преди 10 години

Някои основни неща за пълна промяна: 1. Абсолютни мажоритарни избори ! 2. Всеки избирателен район с равен брой избиратели ! 2. Всяка седмица един ден работното време на депутата да е в избирателния му район ! 3. Правила за отзоваване на депутат от избирателите му ! 4. Вече без имунитет за депутати и министри и без привилегии за наша сметка !... Това е парламент на гражданите! Всичко останало е познатата гмеж, лъжи, кражби, самозабравяния! Всеки депутат с отчет пред избирателите си за всяко гласу

200

lud

преди 10 години

Голямо плюене по тоя Волен бе, искарахте го големия терорист!Сякаш е неудобен на Росенчо!Той е правил грешки,но никога грях над собствения си народ!Плюс това той има доста добри политически и икономически възгледи,за разлика от някои "всезнайковци"И това ,че е емоционален не означава ,че е лудТой все пак е инвестирал голяма сума в плана "Сидеров",просто е бая изнервен от това,че само го плюят!

199

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 10 години

До 23 ( 209)Волен Сидеров е фаш*ия с главно Ф! ДПС създадоха Атака за да си поддържат електората буден. И за да са сигурни, че все пак Атака няма да е със силно представителство във властта сложиха най-големия шут да е шеф на тази партия! Доган създаде Атака! Осъзнайте се малко!

198

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 10 години

Абе капацитети вие знаете ли какво е офшорка за да коментирате изобщо? Прав е Росен - Волен шеф на етиката е по-лошо от Пеевски шеф на ДАНС!

197

Анонимен

преди 10 години

Така ще е като години наред не се слагат точните хора на точните места, а хванахте суля и пуля по партийни линии да ги назначавате, а кадърни и опитни в работата си да гоните.От всяко дърво *** не става.Оплюхте всичко което си имахме. Всички тръгнахте богати да ставате без мярка на устата си и на задниците си. В другите страни също има неуредици, но такава безкруполност, като в България няма.През годините на оплютото Живково имаше хора и хора, а сега найстена *** управници.

196

иван

преди 10 години

пудела на бойко се разджавкал

195

SS

преди 10 години

Що ли Роско-офшорко толкова патетично се е развълнувал от това кой е начело на Комисията за борба с корупцията ?? ...

194

сдфгхйк

преди 10 години

Все едно плювналиев - президент.

193

ko

преди 10 години

Росенчо се взе на сериозно.Росенчо ти що се взе на сериозно, като знаеш, ако незнаеш питай Цецо как си станал президент.

192

БГ

преди 10 години

новообрязания *** сидер ага може да стане председател на комисията за другаруване между България и Турция. Не го чувам да надига глас срещу преяждането с валст от страна на цитирам го: "противоконституционната" партия ДПС. Колко съм недосетлив, че нали той невинно се регистрира и стана правителството на Олигарски и заваляха гафовете. Юруш това не го забелязват. Те искат голямо парче от баницата, но от ДПС и тяхния дал не остава много за "националистите" от Юруш.Боикот на медиите на Пеевски!

191

аз

преди 10 години

*** да си наляга парцалките, че и от него смърди та се не трае!

190

laura

преди 10 години

Плевнелеив президент на Репубклика България? Все едно Сидеров шеф на етиката в НС или Пеевски шеф на ДАНС! Абсолютно същото е

189

ДА ДА

преди 10 години

Точно така И ВСЕ ЕДНО ПЛЕВНВЛИЕВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!а ПЪК ЗА БОЙКО ПРЕМИЕР ДА НЕ ГОВОРИМ......

188

аС

преди 10 години

Сега се опитва да манипулира , както преди да лобира за онова , там саниране ...Народа го смята за стадо ...Ама толкоз му е капацитета ...Който иска, да му се връзва ....

187

Анонимен

преди 10 години

СЕГА ШЕ ГИ Е СТРАХ ОТ СИДЕРОВ Б Б И Ц Ц,ОТЪРВАХА СЕ ОТ ПЕЕВСКИ,НЕ ИМ МЪРДА ЗАТВОРА

186

Анонимен

преди 10 години

С тези назначения в новата власт прави впечатление ,че нарочно се пробутват хора за да дразнят всеки здравомислещ чаовек. М Р Ъ С Н И Ц И СА БИЛИ ИТЪКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ...

185

Анонимен

преди 10 години

Ах, горкия президент, пак се възмути. Ами това е най лесното..!!! А малко да се стегне, да поработи, да се обърне към своя нещастен народ- това е трудно!!! Да се работи за благото на народа е трудно. Затова на всички ви- о с т а в к а !!