395

trendi

преди 10 години

Оценката на американците е, че България се чувства енергийно заклещена като в капан, от който не може да се измъкне, а и правителствата явно не желаят да направят това, защото от енергетиката, със съгласието на руснаците може много и лесно да се крадат пари под формата на комисионни.Според американците с идването на партия ГЕРБ и Бойко Борисов на власт, има известни признаци за промяна, изразени в търсенето на някаква енергийна независимост.

394

trendi

преди 10 години

Преговорите водени от правителството на тройната коалиция начело с премиера социалист Сергей Станишев се отнасят предимно за руската енергийна политика и големите енергийни проекти - АЕЦ Белене, Бургас-Александруполис и Южен Поток, а също така и за газовите доставки и собствеността върху енергопреносната мрежа.На американците е ясно голямото значение и тясната обвързаност между трите големи руски проекта АЕЦ Белене, Бургас-Александруполис и Южен Поток. За тези проекти президентът Първанов и социалистическото правителство на Сергей Станишев усърдно съдействат на Русия и с готовност п

393

trendi

преди 10 години

Дълбоко и далече от нас се коренят корените на злото!Пълната енергийна зависимост на България от Русия наследена от комунистическо време, продължи и след преврата на 10 ноември 1989 година.Тодор Живков с типичната си хитрост беше издействал от съветския лидер престарелият Брежнев евтин газ, ядрено гориво и петрол, част от който дори изнасяхме, нямаше кризи и плащахме евтин ток и парно. Но и през този период пълната енергийна зависимост на България от Русия остана.

392

Маги

преди 10 години

Яденето на филии с мас много е увредило мисловния процес на ББ. Трудно му е на 54 години да преодолее мисленето си на ниво детска градина - все някой за нещо му е виновен, все някой за нещо трябва да му се извинява...До кога? Аман от недорасляци в БГ политиката.

391

trendi

преди 10 години

Вие ББ го взехте за бог Доган никой не може да го пипне толково пари е раздал че ще му се кланят цял живот Обвиняват ББ че едно време имал приятели от мафията е и аз имах приятели от ученическите години който станаха мафиоти но това мен не ме прави мафиот живея си чесно и почтенно какво съм виновен че приятелите ми са станали такива ограничих си контактите с тях

390

от приятел?/ката

преди 10 години

всичко за благото на ЧОВЕКА,всичко в името на ЧОВЕКА,всичко за ЧОВЕКА,знаем кой е човечето да се покае,а не да иска извинение

389

тру ту ту

преди 10 години

тоя па МИРИЗАБАЛ да не са гаджета та да му се извиняват пури, филии с мас (ло) и селски номера а и да прескача линиите пред ЦУМ да го не хване тока

388

Shop

преди 10 години

Дали са социалисти, либерали, десни, консерватори, те си говорят, поставят проблемите, търсят консенсус и рано или късно го намират, затова Европа върви напред, каза Борисов.------------- Разбирате ли сега кой е държавникът и къде спрямо него са чакалчета като Боленчо, Вигенинчо, Серегейчо и компания?

387

Пакистан-BG

преди 10 години

Като Доган управлява България , ти къде беше като Министър 4 години , да не би да си бил Министър тогава на Пакистан

386

trendi

преди 10 години

Луканов създаде СИК и ВИС откъде значи дойдохо мафиотите комунистите създадоха ББ но човека се осъзна и сега искат да го премахнат за кръга монтерей да сте чували

385

se

преди 10 години

Бойко,Бойко за какви извинения говориш .Та вие ГЕРБ трябва да се извините ,че имахте подкрепата на народа а се провалихте.Вашият провал изкара хората на улицата.Последни сме в Европа по жизнен стандарт а вашата финансова политика доведедо отчаяние хората.Гега кротувайте и се молете вие за прошка и дано узреете в тези години като сте опозиция за да разберете какво е очаквал народа от вас.Колкото до днешния ден трябва това правителство да има шанса и времето да поправи грешките ви.

384

trendi

преди 10 години

За 3 години какво може да се направи като БКП са на 120 г

383

1

преди 10 години

До trendi,три години беше подарена на тиквата,какво направи,освен да празнува 2милиарда,нещо за хората направи ли,защото аз нямам спомени.

382

trendi

преди 10 години

До КОКО За да пройзвежда България нещо трябва да сме политически стабилна от 20г БСП са на власт много направиха за икономиката няма що значи предпочитате Доган ББ и ЦЦ за 3 години не могат да са създали тези условия

381

Брей

преди 10 години

Коко, сегашният хал е благодарение на БКП-партията майка столетница, която ги роди всички изчадия на прехода БСП, ДПС, АТАКА, СДС, ГЕРБ и най-вече на малодушния български народец, който не знае къде се намира и само плачка по форумите срещу едни и за други , които всъщност са едни и същи, но пък той си мисли, че са различни!

380

Герб

преди 10 години

са бита карта, символ за корупция и мафия! Аут за гробарите от управлението!

379

Тикво проста,

преди 10 години

ти трябва да се извимиш на българския народ за геноцида упражнен над хората от недоразумението СИМЕОН ДЯНКОВ, за страха и мафиотската същност на гестаповеца ЦВЪКО ЦВЪКОВ и най-вече за простащината и мизерията в която потопи народа!И да си затвориш миризливата устата, защото заля с воня и целия свят!

378

trendi

преди 10 години

толкова ли не можете да разберете, че на България е необходим малък компромис с ГЕРБ, отколкото да подарите цяла България на БСП и ДПС.

377

Коко

преди 10 години

Най-важното нещо не е обединение срещу БСП, ДПС, Атака. Най-важното е България да започне да произвежда, да тръгне икономиката и всички да сме по-добре. Протестите са глупави емоционални изблици, те са деструктивни, защото работят за ББ и ЦЦ, които създадоха условията за днешния ни хал.

376

1

преди 10 години

До trendi,а ние ще търкаляме и подритваме тиквата, по магистралите които ''построи''.