206

Анонимен

преди 11 години

ОХ стига с тия протести... Не разбрахте ли че всичко е фалшиво изманипулирано и ми писна по тв да гледам и слушам викове и крясъци.Запълват времето на новините. БАС ХВАЩАМ ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ НЯМА ДА ПАДНЕ.ЗАЩОТО ПРОТЕСТЪТ Е САМО В СОФИЯ. ОСТАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА РАБОТИ.

205

Чичо Ванго

преди 11 години

Станишев иска ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА ! Ако не беше аферата с Костинбродските бюлетини, Станишев нямаше сега да е кукловод. Какво иска да разчисти точно? Партия с вожд Бойко Борисов, който го бие на всеки национален избор ли? Милион и малко отгоре ли да разчисти?

204

Чичо Ванго

преди 11 години

Вчера не интернет ***, Сергей Станишев изказал на заседание на Националния съвет на БСП сакрални фраза. За да ги разчистим, трябва да останем!. Без ДПС нямаме шанс, въпреки настроенията срещу тях. Ама не само това казал, а повторил за кой ли път, че ако не бяха бюлетините от Костинброд, резултата на БСП щеше да е различен. След всичко изказано до тук е редно да се замислим.

203

Анонимен

преди 11 години

Много наивни коментари виждам.Нека не забравяме , че живеем в БГ и протестте не са от вчера , но нищо не се е променило.Напротив сегашното чалга поколение е с още по - ниски морални ценности отколкото преди 20 години.За съжаление.

202

Niko

преди 11 години

Защо толкова се страхувате от нови избори.Защо плюете против ГЕРБ(не визирам всички коментари а само част от тях),че стоят зад протестите.Протестите са спонтантни,от хора,който са от различни партии от опозицията,или от тези,който не гласуваха.Е ,бъдете сигурни,че на следващите избори ще гласуват ,защото точно тези хора в момента протестират.Защо толкова се страхувате от нови избори.Нали сте сила,която се избира от народа ,а новите избори,ще докажат дали наистина сте ги спечелили с мнозинство или с измама.....С право управляващите в момента се страхува.С право няма да покажат морал и да напусн

201

Анонимен

преди 11 години

Малко им били протестиращите. Пресмятат, че са процент от софиянци . Само да има кажа за тъжната съдба на статистика удавил се в 1 см. средно статистически дълбок басейн.

200

протестиращ

преди 11 години

До 239Ако все още не си разбрал защо протестираме, очевидно няма да си на улицата с интелигентните млади българи.

199

Анонимен

преди 11 години

До Чичо Ванго-Когато докарат на протестите и прасетата,нали?Тогава ще дойдат да протестират и Бойковите чобани,които заявиха,че ще протестират ,но не знаели все още за какво!Смех,малеи,смех!

198

До Одисей 1

преди 11 години

Твоите "инвеститори" ВЗИМАТ готови монополни сектори, надуват цените и източват печалбата - изтичат над 28 милиарда годишно! Някои от тези сектори (вода транспорт комуникации енергия) се смятат за национален приоритет в някои КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ държави и не се дават в чужди ръце.Те НЕ строят заводи НЕ произвеждат нищо!Работни места - не са създали повече отколкото ако тези сектори биха останали в български ръце, по-скоро даже съкращават.Ценните изкопаеми 1.5% е пладнешки обир не инвестиция.

197

протестиращ

преди 11 години

До питам:))) Смяташ ли, че тези хора които протестират 8 ден вече, ще допуснат каквито и да е манипулации на следващите избори ?

196

питам

преди 11 години

Какво мислите ще стане ако това правителство подаде оставка веднага? Ще ви кажа-президента ще назначи служебен кабинет, ГЕРБ-3 , КОИТО ЩЕ ПОДГОТВИ НОВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ след три месеца на които ще гласувате за същите партии. Ще спечели Цв.Цв по един или друг начин. А ако си въобразявате че с нови протести ще го свалите пак, ще ви напомня какъв бой ядоха студентите от полицията по негова заповед, преди известно време. Това ни чака.

195

Чичо Ванго

преди 11 години

Правителството ще падне на 25 юни тази година. Трябват им още 3 дена, в които те трябва да изживеят последните си "катарзиси"!

194

Анонимен

преди 11 години

До Одисей 1Една голяма част от протестиращите са от IT бранша. 90% от тях са директни инвеститори , защото заплатите им се плащат от западни компании :)

193

nikolov

преди 11 години

До PlamenМного бързо забравяш пламене какво беше преди герб.Герб просто продължи да разбърква *** и да ги дава на гладници като теб .

192

smehurko:))))))))))

преди 11 години

До Plamen :)))))))))какъвто лидера ви и коалицията такива сте си и веи който ги подържате .Plamene Чета и тях ги гледам и слушам.Речник на каруцари имате наглоста на ром:) ламтеж за богатсво на еврейн:))))))).двуличието на грък:))))))))))) Е нека хората сами си направят изводите заБСП+ДПС+АТАКА= на тотален геноцид към народа .Без разлика с какво вероизповедание сме но сме ПЪРВО Български граждани

191

Сиси

преди 11 години

Пламенчо, кажи бре Интелектуал, къде ти е проблема? седи си у вас на диваня, папкай, плащай си данъците и храни дебели ***. Къв ти е проблема?

190

до протестиращ 223

преди 11 години

Кои сте вие, пък кои сме ние? Кого точно представлявате и как конкретно пресметнахте, че това правителство изчерпило кредита на доверие? Толкова сте "уверени" в диагнозата си,че дори сте анонимни в сайта.Ние не искаме оставка, а работа от това правителство и вие не бива повече да ни пречите,защото сте капка в морето. Да не ви залее морето в близко време. И търпението има граници. Не ни представлявате, а сме милиони, това е!

189

Анонимен

преди 11 години

Мафия ли и в Италия, и САЩ е жива още .Олигархия ли, или монопол ? В САЩ и викат лоби или индустриялци, и капиталисти ....Това е демокрацията бе хора, някакъв оксиморон - звучи от всякаде!Комунисти и долу монопола.

188

Анонимен

преди 11 години

Добре де тея деца с плакатите не ви ли стряскат ?Мен още на балоните на изборите дето ги връчваха на децата ми стана ясно що за безкруполни са ни политиците и партиите.Не съм казал нищо за протестите ,да не вземете се заядете.

187

протестиращ

преди 11 години

Доста сте глупави :))) Ние искаме оставка и избори, защото този парламент и правителство изчерпиха кредита на доверие с видимата си зависимост от олигарсите !Нови избори и ново правителство !Което ще го чака същото ако 'сгафи'!