226

Анонимен

преди 11 години

Леле, каква отровна кобра!!! Плевнелиев не бил провеждал консултации, а те проведоха ли такива като назначиха мутрата за шеф на ДАНС? Толкова са нагли, гадни, отвратителни, че вече само като ги видя и ми се повдига. Трудно ще ни бъде да ги изметем, но не трябва да се отказваме! Нашият катарзис ще настъпи, когато тях няма да ги има! Изчадия!

225

колю

преди 11 години

но ти си готова за някой друг милион нали,той поне си е изкарал парите с работа а ти и със *** няма да можеш да ги изкараш

224

Hadji_Gencho

преди 11 години

ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ СА ПЛАТЕНИ И ЗАВИСИМИ С ДАДЕНА ИМ ДЛЪЖНОСТ ОТ ГЕРБ, ИЛИ БИЗНЕСМЕНИ ПЛАТИЛИ СИ НА ГЕРБ И ВЕЧЕ НЕ ИМ СЕ ИСКА ДА ПЛАЩАТ ОТНОВО НА НОВИТЕ. ТЕ ВСИЧКИ ВОДЯТ ПО 5-6 РОДНИНИ И ЕТО ТИ ГО ПРОТЕСТА-НО НЯМА ДА СТАНЕ,ЗАЩОТО ПОВТАРЯТ ВСИЧКО КОЕТО БОКО СИКАДЖИЯТА КАЗВА. НЯМАТ НОРМАЛНИ ИСКАНИЯ,НЯМАТ ВОДАЧИ И ВОДЯТ ДЕЦА-В НАРУШЕНИЕ НА ЧЛ.11 АЛ. 4 ОТ ЗЗД. ЗАЩО НЕ ХОДЯТ ПРЕД ГЕРБ? ЗАЩО НЯМА СНИМКИ НА ГАДА И *** ДЯНКОВ-КЪДЕ Е ТОЙ?ДАДЕ 200 000 НА ЛЮБОВНИЦАТА,НАЗНАЧИ УПРАВА НА ХОТЕЛИТИ И ДИМ !

223

антигербер

преди 11 години

"И с кво ще спасите държавата?! Като намалите тока с 5%, това са 5лв върху сметка от 100... Или като дадете на започващите училище с по 50лв повече... "-Защо Борисов и Дянков не го направиха като са толкова "велики"?Само харчеха резервите на Орешарски и трупаха двойно повече дългове.И накаря като фалираха държавата се скриха в миша дупка.

222

Анонимен

преди 11 години

По принцип Плевнелиев е неподготвен за каквато и да било дейност.Човек,който не може на кръст едно изречение да свърже и постоянно бълва глупости има наглостта да говори от името на българския народ.Хартиен екземпляр,продукт на "Отворено общество" и прислуга на Иво Прокопиев.

221

megi 55

преди 11 години

DO AMI SEGA!СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОХОДА ШИПКА.ВЯРНО Е ,ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ СА МИРНИ И ВСИЧКИ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ ОТ ТОВА.НО.......! НА ТЕЗИ НАГЛИ ЧЕРВЕНИ *** ДПС И *** СИДЕРОВ ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА! ИЗВОДА Е ЧЕ НЯКЪДЕ СЕ ГРЕШИ И ВЕЧЕ НЕ Е ТОЗИ НАЧИНА!

220

Анонимен

преди 11 години

До 258 . Ти не си добре, върви се прегледай при психиатър.

219

не син

преди 11 години

Егати гнусната *** е тая !

218

ami sega

преди 11 години

До меги 55. Именно затова говоря, днес гледам по новините, че хората в провинцията блокирали един от проходите(не си спомням точно кой) и пускали превозни средства през определен период от време, така се прави, ако искаме това правителство да падне, и то бързо, така трябва да се прави навсякъде, а иначе с песни, музика, танци,викане срещу празните сгради, няма да стане, а може и да ги забавляваме и умиляваме.

217

megi 55

преди 11 години

ОТ МАЯ МАНОЛОВА УМ НЕ ИСКАМЕ! МНОГО НА СЕРИОЗНО СЕ ВЗЕ ОТКАКТО Я НАГРАДИХА ЗА ПОДАДЕНИЯТ ОТ НЕЯ СИГНАЛ ЗА БЮЛЕТИНИТЕ В КОСТИНБРОД,КАТО И ДАДОХА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ В ПАРЛАМЕНТА.ПОСЛЕДНОТО,КОЕТО ЦАЦАРОВ КАЗА ВЪВ ВРЪЗКА С БЮЛЕТИНИТЕ УЖ ЗА ГЕРБ БЕШЕ,ЧЕ НАЙ РАНО СЛЕД 2 МЕСЕЦА ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО.АЗ ПЪК СИ МИСЛЯ,ЧЕ ТОЙ ЧАКА ДА ВИДИ НАКЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА И ДАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ,ЗА ДА СЕ НАГОДИ КЪМ НОВИТЕ.С ТЕЗИ МИРНИ ПРОТЕСТИ МАЙ НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА.ВРЕМЕ Е ЗА ЕФЕКТИВНИ СТАЧКИ!

216

ami sega

преди 11 години

А, аз съм на същото мнение, кучето си лае керванът си върви. *** властта няма да сдадат. Трябва мирни блокади на пътища и кръстовища, в София, в големи и малки градове, проходи. Иначе с вечерното шествие може с месеци да се проточи.

215

3goro

преди 11 години

Мая, ти ли ще говориш кое е нормално ?! Вие от БСП сте изключително опасни за България.СърГей и Местан не се разграничиха и не коментираха поведението на Болен, защо и ти нападаш президента (като Болен, БЮреков и други ***)? Понеже знам,че не можеш да се засрамиш СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ !!!!

214

ami sega

преди 11 години

Болни мозъци, ама сега да види как му беше на Цветанов, когато нон-стоп получаваше компроматни атаки, тогава Плевнелиев го играеше на мека мария, не говоря да взима партийни позиции, но можеше да наложи вето когато му изземваха правото да назначава шефа на данс. Сега огъня се насочва и срещу него, ще усети как се чувстваше Цветанов месеци наред, замерян с кал и л*на.

213

Хайдут

преди 11 години

Ех др. Мая Манолова, Мая Космодемянская.... И Вие и в.с. (известен на Околовръстното като Диагнозата и Екскюзмито) само за няква Паша говорите час през час. Къде е тая Паша, да земе да дойде, да се разпаше да ви олаби малко напрежението. На в.с. очите ще му изхвръкнат тия дни из орбити, притеснявам се и за Вас, недоспал и уморен вид имате. След Пашата един здрав сън. Помага. Питайте др. Станиаздаседна.

212

Димитър Димитров

преди 11 години

От друга страна социалистката коментира, че и призивите на шествието не са нормални. Протестиращите дават ултиматум за оставка на Орешарски до 22 ч., а Facebook групата гласи Унищожи БСП", мислите ли че това е нормално, попита риторично Манолова.А мислите ли Другарко Манолова, че е нормално толкова хора да Ви искат оставката а Вие да се правите на глухи и слепи ?!?

211

Анонимен

преди 11 години

Видя се, че като говориш със "социалист" като тази *** или г-н олигархски те си вътят старата плоча като развален грамофон и ти отговарят един предварително заучен отговор, и изобщо не те слушат какво ги питаш. За тях герб е виновна за всичко и те сега горките трябвало да спасяват България. Да, ама народа не е *** и няма да допусне поредните им мераци за грабежи!Затова ще кажа само едно - ОСТАВКА - и, приятели, чакам ви днес отново на площада както всеки ден! НАПРЕД БЪЛГАРИ!

210

П_Петров

преди 11 години

Вече седмица прокуратурата премълчава резултатите от експертизата по бюлетините от Костинброд, с надеждата, че протестите ще се поуспокоят и информацията, че прокуратурата беше използвана в антиконституционния преврат на БСП и ДПС, извършен от противодържавните заговорниците Станишев, Манолова, Пеевски, все някак ще бъде потулена.Изборите, които издигнаха тези депутати и правителство не са легитимни! Крайно време е Конституционният съд да се произнесе!

209

надин

преди 11 години

само измествате центъра на вниманието а вие какво правите??????????? това е важно с какво допринасяте?????????? нямате никаква представа какво да правите.Народът не ви избра, но сега ще ви свали, ГЕРБ поне бяха избрани от народа!

208

Анонимен

преди 11 години

И с кво ще спасите държавата?! Като намалите тока с 5%, това са 5лв върху сметка от 100... Или като дадете на започващите училище с по 50лв повече... Е уау... Направо виждам светлината в края на тунела тоя план Орешарски. Не ви е бил даден шанс?! Колко толеранс искахте от хората, същата тая тройна коалиция краде държавата 4 години веднъж, а сега се гласят за втори път. Единствената разлика е, че тоя път Волен ви подпира п*тките не царя.

207

засрами се, Манолова

преди 11 години

Типичното комунистическо" нападение', на черното- бяло казвате- само и само да "изплувате! ТЕПЕГЬОЗЛЪК! А мълчахте и се радвахте със Станишев и Местан, нали? Като беснееше Волен и тайно му се радвахте!!!! Ликувахте, че Сидеров, обичният ви НАЦИОНАЛИСТ( руссист) прави номера, подлива вода, мята динени кори на Президента!!??Умряхте от кеф! Почти го аплодирахте с ТЪНКИТЕ си усмивчици и ТРИМАТА- ти, Местан,Станишев. И се изкефихте, като припадна Вицепрезидентката, нали? Голям смях сте се смелиСРАМ.