77

Циника

преди 11 години

Станишев, моментално изхвърляй *** Румен Фонтански, Румен Овчаря, Гоце доноса и вечния бунтар Татян Дончев! докато не бъдат отрязани пипалата на тази четворка, партията няма да има шанс.

76

2013

преди 11 години

Tashak, каква е тази дума "овред", бе батковото :) а иначе в България сме на този хал, защото "редовните" са такива като теб.

75

ха ха ха

преди 11 години

Точно така, друзя! Тоз кълтак трябва да е начело ,докато ви съсипе съвсем :))Ние, Българите му стискаме палци. Амин, на никого няма да липсвате :))

74

ami sega

преди 11 години

До т.наречения *** - преди протестите правя именно това "поработвам бе бате", до Радостин Радуков , не съм ги избирал - десен съм.

73

$$$$$

преди 11 години

аз предлагам електронен парламент ,министерски съвет,държавен глава.правителство,общински съвет .всички гласуваме и избираме решенията задължителнодаже с смс 1лв които даже даряваме за нещо смислено .ще спестим доста пари май.и всички ще са доволни

72

$$$$$

преди 11 години

Сергейчо толкова мрази боко че ще направи всичко.вижте до какво води омразата до глупости.можеше да остави боко на доган то нали ще го убиват ама *** :(:(:(

71

Tashak

преди 11 години

До 2013Pich ti ne si ovred. Hodi da se vidiah pri GPto dokato ima takiva...

70

Анонимен

преди 11 години

ДЗП - да заколим Пеевски

69

ami sega

преди 11 години

Срещу кого викаме, срещу празни сгради, ми те хората са се прибрали и си почиват, пък ние нека да си викаме, блокаж на столицата в пикови часове, за бързи ефекти. Блокажи на пътища и кръстовища.

68

Natural Dialectics

преди 11 години

Е как няма да го подкрепят , нали ако го няма него няма да ги има и тях ...

67

dimitar

преди 11 години

BSP e kato kamak na shiyata na balgarskiyat narod.zabrana za BSP,DPS i ataka.

66

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми леви избиратели, аз уважавам Вашия вот и светоусещане. НО не виждате ли, че идеалите в които вярвате са опорочени по един отвратителен начин! Апелирам към Вашата съвест- какво според Вас трябва още да се случи за да потърсите и Вие отговорност?

65

БГ

преди 11 години

Тези гейове и мекерета - национални предатели се надяват хората да се изморят от протести и да се откажат. Отвратителни властолюбци. продадоха Ботев, Левски. Продадоха България - Пеевски за наколко дена колко ли страници наснима и изнесе от ДАНС - За комунагите и новообрязания еничарин сидер ага това не е проблем. Важно е, че са на власт правят безумия, но разпределят баницата.НОВ ИЗБИРАТЕЛЕН КОДЕС, ОСТАВКА И РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА!

64

ami sega

преди 11 години

Съботно-неделна блокада на столицата, а и другите градове в пикови часове, блокада на кръстовища и улици, хем мирно и без ексцесии, хем с по-бърз ефект. Иначе с тези вечерни мероприятия, работата може дълго да се проточи. А, ако е през седмицата - още по-добре. Не ги ли виждате, дори големите гафове не ги стряскат. Нищо не ги плаши. Власта няма да я дадат лесно. Гадна работа. Уморени протестираме, а на тях им пука на дедовия. И това е защото са закоравели и брутални психопати..........

63

2013

преди 11 години

До 70 ognyanz:Свободата и достйнството са по-скъпи от едни избори. А точно това се опитват да ни отнемат. Нямам намерение следващите 4 години да следя новините нащрек каква нова глупост са ни приготвили. Да, ГЕРБ направиха много грешки, но това правителство за 3 седмици успя да разбие всички рекорди.

62

bariera_61

преди 11 години

Станишев директно подкрепи Хизбула като се опита да я оневини за атентата в Бургас! Тогава всички европейски лидери скочиха срещу това му дейстие, а доволните бойци от Хизбула му качиха портрета в сайта си! По-голямо унижение от това няма накъде! Тогава писах, че Станишко е воденичния камък на шията на БСП, който ще повлече столетницата към дъното и ще я удави в адски мъки! Сега това се потвърждава напълно! Лошото е, че с херсонския си болшевишки инат ще повлече и България!

61

bariera_61

преди 11 години

Вече пределно е ясно, че няма спасение за българския Титаник след като се управлява на инат от некадърници!

60

ognyanz

преди 11 години

До 63: Правителството на Орешарски трябва да бъде подкрепено от всички разумни хора. Иначе ни чака по гладна зима от последната на Бойковото правителство. Изборите са скъпо удоволствие, за да ги правим през месец- два.

59

ami sega

преди 11 години

Разликата между тиквите и вас. Духовит хумор срещу псувни. Мда разбирам политиците ви чрез вас и обратното

58

ami sega

преди 11 години

Протестите трябва да се преместят в по-ранни часове, някъде към обед, за да блокира цяла София. Защото така, кучето си лае, керванът си върви. Онези са нагли и властта няма да я дадат . Едно уточнение, ако не може през седмицата, заради работата, то събота и неделя.