21

Богдан

преди 11 години

За февруарските протести Христо Монов заяви в интервю: "Това са едни нормални процеси в едно демократично общество. Няма нищо нелогично. Дано само някой да не го използва, за да изпълни някакви си свои собствени искания". Просто гласувайте! Ако това не ви харесва, ще отидем пак да гласуваме след 4 месеца, това е начинът. Не може само да стоим отстрани и да махаме с ръка. Разберете: всичко зависи от нас, допълни тогава той.Днес Христо Монов нарече протестиращите интернет ***. Случайно или не, малко след това сайтът на БСП не работеше.

20

Xaxxo

преди 11 години

и КЪРТИЦАТА е......... СЕРГЕЙ! :))))

19

Анонимен

преди 11 години

Успя ли СерГея да ви излъже отново?!?!?Нали щеше да подава оставка днес,след това щеше да иска вот на доверие...докато днес се оказа,че това можело да стане само на конгрес....т.е. лъже повече от ***.На всичко отгоре се закани на членовете на партията,които протестират,че ще ги ,,санкционира'' Нещата отиват към Сталинизъм.Има ли още глупави наивници които му вярват на СерГея?

18

П_Петров

преди 11 години

Да, бе ! Само 3 месеца е ръководел рекет, изнудване и убийства, а през останалото време само е крал от държавата и е укривал данъци.Нагли до безобразие!

17

анонимен

преди 11 години

Хич не ме интересува дали Станишев ще остане на лидерския пост, важно е да се маха това правителство! Червените нека си изживеят катарзиса, нас не ни интересува!

16

човек

преди 11 години

Само като Ви видя мазните физиономии на бг политиците и ми се драйфа!Всички ли сте правени на първи април?Политик=ЛЪЖЕЦ!Махайте се ***,че народа изтрещя и не се знае,какво ще ви се случи!?

15

мафия

преди 11 години

Даже италианската и диша прахта!Ставайте млади хора на България срещу партията хранилница на мафията!

14

SKYBET

преди 11 години

lidera na socialistite Mrtin Shulc v Germania otkazva da doide v Bulgaria zaradi izdynkite na se rgei4o izlojihme se veche v evropa mnogo

13

Варна

преди 11 години

Въобще не ни интересуват вътрешните вотове на червената мафия ! Да се махат ! А които от тях са убивали и крали - в затвора !

12

Анонимен

преди 11 години

До БобиЗначи като е млад трябва да бие с бухалката и да трупа пари и с тях да си купи образование и после държавен пост - това е МУТРА. Цялата държавна машина това представлявя. Народа трупа само дипломи и седи гладен.

11

Анонимен

преди 11 години

Аз тридесет години съм работил къде ли не. Имам си представа за много неща и това ми помага за вземане на решения в мойта специалност.. Как е възможно един сополанко да ми става министър председател и да бъде начело на една партия без никакъв стаж. Та тоя е отгледан в кувьоз.

10

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Абе тези социалисти да им се начуди човек- губят парламентарни избори 2009 и 2013 г.,губят президентски избори,губят кметски избори в София, а лидера им Станишко като света вода ненапита.Толкова ли е незаменим и непоклатим,ми той за малко да бутне правителството с Пеевски и те още го държат,я му купете еднопосочен билет за Херсон и да се оправят нещата в партията.Да ама не ви стиска другари социалисти.

9

Боби

преди 11 години

"За Иван Иванов не знам как е бил избран, заяви той. По думите на Червеняков обаче не можем да го обвиняваме във връзки със СИК, при положение че за три месеца, когато е бил на 20 години, е бил председател на застрахователна комисия".Кое го онивинява,че е бил млад,или че е бил управител САМО 3м?За 3м. тази групировка колко пристапления е извършила?По тази логика един убиец до 20г. е извършил умишлено убиство за има-няма няколко минути се счита невинен и достоен да е министър на МВР!ОСТАВКА!

8

грух

преди 11 години

Според мен няма смисъл и от самият Серж. Та той е една грешка на природата или на спукан презерватив.

7

viki123

преди 11 години

оппа Първанов са откъде изпълзя? Да не вземе сега и той а атомните си милиони да се домогва до недовллството на народа и мястото на Станишев, че ше стане от трън та на глог...И Първанов на метлата да се качи още довечера!

6

seira

преди 11 години

Не уличните протести, а вътрешните ви боричкания ще ви унищожат!Проблема е, че КРИЗАТА В НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ, АВТОМАТИЧНО ЩЕ РЕФЛЕКТИРА В КРИЗА НА УПРАВЛЕНИЕТО И В КРАЙНА СМЕТКА ЩЕ ПОСТРАДАМЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА...НЕ ВИ ОБИЧАМ!!!НО В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ: ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ!!!ВАШИТЕ МЕЖДУОСОБИЦИ СА БИЧ ЗА ОБЩЕСТВОТО!!!...

5

Сотир

преди 11 години

никой да не пипа Серьогата ! Само той може да разбие *** БСП отвътре като един истински Костов СДС

4

BOKO TIKVATA

преди 11 години

Хайде, махайте се, че имам много неща за довършване. И най важното - ще ни съдите, ама в някой друг живот. Да живее ГЕРБ

3

DeadZeppelin

преди 11 години

До АнонименДай боже!

2

Анонимен

преди 11 години

До DeadZeppelinНа прав път са