40

анонимен

преди 11 години

заглавието трябваше да бъде:Българинът обеднява И пие все повече/защото е нормално след причината да има следствие/

39

Анонимен

преди 11 години

българите няма да ги бъде, да живеят ***, те поне деца правят

38

agabaga

преди 11 години

Значи Буда и това успя да сътвори - да увеличи алкохолиците.

37

до 9667

преди 11 години

обаче аз като гледам по магистралите всички са туркини и струват по 10 кинта

36

до Садула

преди 11 години

Не е нужно да изтъпанчваш това, че си *** турчин и миришеш на спарен ***. Когато бях тютюнев експерт в кърджалийско, са ми то л*пали от вашите не за една бира, а само за това, че съм българин и да изпитат тръпката, че го л*пат на бял човек. Надпреварваха се да посещават квартирата ми докато мъжете им, като теб Садула се наливаха в хоремага с мастика...

35

Ястреб

преди 11 години

До СадулаПонеже твоята е туркиня, за това върви по такъв висок курс. Обикновено при българите за една бира се реди цялото семейство.

34

Садула

преди 11 години

Аз мойта Мушиде за една бира я пускам да *** на комшията кат няма пари какво ще правим пием и тва е

33

9667

преди 11 години

България е рай - най-евтиният алкохол в еврейо-пейския съюз и най-евтините *** в света! Какво повече му трябва на човек!

32

Апостол Апостолов

преди 11 години

Статистиката сочи, че българите стават ВСЕ ПО- БОГАТИ! Те затова и пият- защото ИМАТ ПАРИ ЗА ПИЕНЕ! *** в Судан защо не пият? Защото нямат мангизи.

31

Внег

преди 11 години

Това е целта на хората, които управляват България и Света: колкто повече пие българина и колкото повече обеднява, толкова по-лесно ще му отнемат с измама и жилището и цялото му по-ценно имущество, толкова по-лесно ще направят дъщеря му ***, а сина му - наркоман, толкова по-лесно ще разфасоват внуците му на органи за трансплантация и така нататък ... ... ... !!!

30

Дон Кольо

преди 11 години

Нормално е да пие повече, като обеднява. Когато си на ръба на психически срив се обръщаш към порока - я алкохол, я цигари, я дрога. Това е факт, наскоро го чух в предаването референдум, като дискутираха забраната за пушене. Затова замислете се малко.

29

Анонимен

преди 11 години

Требва да си поркаме непрекъснато от рано сабале. После да го посмуче, а после пак да си поркаме. Само напоследък цигарите са некви никакви безвкусни и като правени за ***, нема като едно време яка Арда, като опънеш, да ти прати панкреасо у сливиците. Айде наздраве!!

28

Оцеляване

преди 11 години

Обедняваме с помощта на нашите управници. Пием домашно, ядем домашно и така оцеляваме.А ако ЕРП-тата увеличат с още 30-40% цената на тока, при тази цена на фотоволтаиците , ще стане изгодно да си монтираш 10-15кВТ на покрива и да станеш независим поне през деня. Също така има и малки вятърни генератори по 10-20Квт, които втора употреба също може да се намерят на сносни цени, а и можи да се пригодят да ги върти вода на малка рекичка (за село) - с воденично колело и редуктор. И нищо не плащаш.

27

Анонимен

преди 11 години

Българинът обеднява, пие все повече,слуша чалга все повече,тъпчи се с нездравословна храна и има все по-големи изисквания към здравеопазването,в това число и откровен мерак да го направи поне безсмъртен.

26

Dnes.bg.1

преди 11 години

БЪЛГАРИНЪТ НЕ ПИЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ! БЪЛГАРИНЪТ Е НАПРАВО АЛКОХОЛИК И НАРКОМАН!

25

селянин

преди 11 години

У нашто село няма Отрезвители не ни водят на отчет:))ползваме шкембе чорба вместо отрезвител или загоркаа понякога изтрезняваме с ракияназдраве

24

Georgi

преди 11 години

Naliza znaete kolkoto po beden naroda tolkova poveche poroci ima... Pie naroda zashtoto iska da udavi mukata za edna nosht i da se viseli a napraktika harchi i malkoto si pari za alkohol i cigari.

23

boyko_stoew

преди 11 години

Това че обеднявам е ВЯРНО!Това че пия все повече НЕ Е ВЯРНО!Така че предлагам следните мерки:ПОВЕЧЕ МИСЪЛ ЗА РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА.И по-малко грижа за строеж ,облсужване и администриране на Отрезвителни.АИЕЕЕЕ НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ

22

Анонимен

преди 11 години

Alokohola e gubene na wreme!!!!!!!!!

21

681

преди 11 години

Наздраве!!!