37

...

преди 11 години

Как може бе КУЧЕ ДОЛНО! В сърцето на българия да сложат такова гадно животно за управител! Ай .............................!

36

Анонимен

преди 11 години

АЗ НЕ БЕХ. БРАТ МИ БЕШЕ. Я СИ СПЕШЕ ОН КРАДЕШЕ. ТОВА Е ПРЕВОДА НА ДУМИТЕ НА ТОЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИН. ПРОТЕСТИ ДОКАТО ТОВА СЕЛСКО ТАРИКАТЧЕ НЕ СИ ОТИДЕ НА СЕЛО ДА СИ ПАСЕ ГОВЕДАТА. И ТОЙ ДА Е ПОЛЕЗЕН С НЕЩО НА НАРОДА.

35

Анонимен

преди 11 години

Do 40 da im se dade 6ans da potyr4at balgariq Li to i bez Tova dogan ni se podigrava

34

Анонимен

преди 11 години

Tolkova mnogo pari si dal KAK 6te si tragne6

33

фауст

преди 11 години

Господин Местан т.е. агент ПАВЕЛ от ДС не става така.Няма да излъжете българския народ.Това не е да се докладва кой какво говори за властта на Тодор Живков. Хора видяхте ли ги през канал 3 на Сашо Диков колко жалки и уплашени бяха агентите на ДС.

32

Избирател

преди 11 години

Що за подобие на човек трябва да си след като хиляди крещят под прозореца ти, че не те искат ти да се натискаш на сладката държавна службица. Ако имаш и капчица достойнство, излизаш пред хората и си казваш ясно и почтено, че като не те харесват си тръгваш. Иначе на всички става ясно защо си дошъл.

31

trayan.petkov

преди 11 години

Гафовете са големи, но трябва да се даде шанс на правителството да заработи, за да видим какво всъщност прави и ако не се справя, тогава да се протестира

30

Буревестников

преди 11 години

ДО КОМЕНТАР 26 : Много як виц , братле :) :) :) ха ха ха ха...... :) На който обаче Ангела Меркел едва ли ще се смее.... хи хи хи :) ;) :)

29

Валери

преди 11 години

Човекът си е платил за този пост и сега очаква да печели а някакви лоши хора му пречат на далаверата. Тези наглеци не се усещат, че ако народа тръгне да ги трепе и полицията няма да може да ги спаси. Може дори някой да го почерпи с коктейл *** докато се опитва да заграби парите на хората, тогава наглоста му много бързо ще се изпари.

28

Ганчо

преди 11 години

След като са го допуснали да слага потурите , да вика сюнетчията и да почват . Меките маинички това ги чака след като ги мързи да гласуват

27

Буревестников

преди 11 години

ДО КОМЕНТАР 33 : Ми супер! хе хе хе хе.... :) Много яко име! ;) .... Не беше ли и с "НЕстандартни еротични блянове и предпочитания" :) ;) :) ?!?! Нещо като "НЕстандартния ход" с Беевски , предприет от "НЕстандартния" Серго.... под силния напън на "гоУемия турски _й" ,идващ от едни сараи в Бояна?!?! ;) То май и Кметът на Берлин беше "НЕстандартен".... ама май там хората си го харесват?!?! Ха ха ха ха.... ;) !

26

Здрав Разум

преди 11 години

Човекът си е платил за поста. Сега очаква да си върне инвестицията, пък вие искате да се маха. Как така? Не е честно. В България си има ред и пазарна икономика ... пардон ... пазарна политика - плащаш си мандата и после 4 години крадеш на воля.

25

Бат Сали

преди 11 години

Интересно ми е , колко етнически българи в турция са в техния парламент и колко са валии???

24

John Dough

преди 11 години

До БуревестниковКметът на Лондон се казва Борис :)

23

Богдан

преди 11 години

Този червендалест *** Каймаканов от Цалапица ДА НЕ ЗАБРАВЯ че Пловдив гласува ясно и категорично с 14% ГЕРБ пред БСП, а ДПС имаше под 4% и няма дори 1 депутат ! Как да приемем подобна безочлива подмяна на вота !? Господин ДПС "ЕКСПЕРТ", изнесете се с мир от Областната Управа още ДНЕС ! Безочието, толкова типично за вас е невероятно провокативно. Като от един калъп *** сте: Каймаканов, Чомаков, Славчо - всички сте отврат

22

Анонимен

преди 11 години

Докато областните се назначават от кабинета така ше е. Областните трябва да се избират по места от местните, които си познават народа и проблемите, а не да им спускат отгоре политически удобни на властта и съмнителни субекти. От какъв зор ще им слагат някви феодали? Народа трябва да избира както кмет, така и областен. Мажоритарно!

21

SKYBET

преди 11 години

tozi se podigrava sys vsi4ki plovdiv4ani

20

Танатос

преди 11 години

Очевадно е че и тази пумия иска да пълни гушата. За това цялото правителство долу

19

макето

преди 11 години

казах ли ви язе ке па ке рипате ама нема кой да ви чуе докат не дойдат истинските комунисти на власт се ке е така а язе си имам още у мазата да кръкам та ако ще и още 10 правителства да се провалят

18

Анонимен

преди 11 години

V balgariq re6ava dogan