128

Наблюдател

преди 10 години

Като гледам май платените демонстранти на ПАШАТА провокират ексцесии пред централата на АТАКА. Хората не искат мутра да ги управлява, жалко че Бойко е готин, само дето много обича контрабандата на амфетамини и цигари. Тия от подземния свят така са го хванали за гушата, че даже не може да свали кръвното. Доста пари има да връща на мафията от Иран и Турция.

127

Тайна

преди 10 години

Волен си пазеше, централата, но медийте разбира се изопачиха. Грозна гледка, *** наркоманизирани смръдльовци в 24 часа ми протестират.... Провокацията започна от протестиращите предишната вечер когато дойдоха да вандалстват!

126

Анонимен

преди 10 години

Вижте снимка 4 - "Забрана и разпускане на ДПС" - и.. как се борят атака за това?Като им подкрепят правителството ли? Зомбита.

125

dok12345

преди 10 години

АТАКА не са никакви националисти! Те нямат място в управлението на България!!!!!

124

Злопаметна

преди 10 години

до Анонимен 136:Как "какво правят"? Организират "мирен" протест, разбира се)))))))))))Отработват си парите един вид. Като им чета нападките, плюнки и безсилните злобни коментари - явно не са им платили достатъчно. За тях "Левски" е футболен отбор, а не историческа личност.

123

ani

преди 10 години

Провукатори са тия от Атака ...нарочно провукират хората...

122

Анонимен

преди 10 години

И какво правят тези момчета с лидера си снощи-без малко да убиат някой с тези камъни.Гледах и не вярвах на очите си,докъде може да падне Волен Сидеров.Спомням си сега думите на Капка преди време,че това сякаш не е същият човек,когото е познавала.Наистина се държи като зомбиран,във всички интервюта напоследък.Явно залогът е огромен,щом и Станишев,и Орешарски,и Сидеров са като невменяеми.Не така изглежда отстрани обаче Местан,струва ми се,че отговорът може би се съдържа в интервюто на Осман Октай

121

Революционер

преди 10 години

Този *** представящ се за български националист, е предател и дано това го разберете веднъж за винаги! Може на следващите избори пак да обещава 1 000 лв минимална работна заплата и 500 лв минимална пенсия, както и национализации на златни мини, ЕРП-та и всякакви всевъзможни фантазии от приказките за 1001 нощ, дори и забрана на етническа партии, но не му вярвайте, защото вълкът козината си мени, но нрава-никога и пак ще бъдете излъгани !!!

120

11111

преди 10 години

До Естетвсички които защитавате волен сте болни и луди като него

119

Анонимен

преди 10 години

za prav pat glasuvah za ataka,hilqdi pati sajalqvam za koeto ,tozi dolen mrasen lud psihopat nqma nikoga poveche da e vav vlasta,mrazq dvulichnite i materialni

118

anonim

преди 10 години

Протестиращи и то мирни в 24,00 часа, айде стига това го има само в главата на злопаментна.

117

anonim

преди 10 години

Никой не може да смачка Атака, кой ще а смачка тези платени *** и бандити ли, които в 24,00 часа са се сетили да протестират? И докато има такива като злопамента в България всички си заслужаваме страндарта, който имаме.

116

Злопаметна

преди 10 години

До anonimРазбира се, истината е грозна. Като ви напомнят думите на Левски минавате да плюете като *** на Кирков пазар.

115

anonim

преди 10 години

Злопамента да си смени снимката, че освен злопаметна е и грозна!

114

човек

преди 10 години

господин цацаров ( не ви уважавам, затова пиша с малки букви) следващият, който хората ще изгонят с шут сте вие. Будния, интелегентния българин вижда поръчковите ви акции, вижда пилеенето на време и пари на магистрати заети с тях. С какви очи и съвест направихте първата си среща с пеевски - не ми говорете за институции. Те се ръководят от хора.

113

Баш Майстора

преди 10 години

И каква е вината на Сидеров, че нещо не схващам идеята на цялата истерия?

112

Злопаметна

преди 10 години

"За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. "Васил Левски1873 г.Ама Волен и Левски го предаде на туркиня Мукадест Наблатан която цанят за зам-министърка на образованието и която каза за Левски че османската полиция си била вършила работа просто... Волен - Юда на народа си.

111

Мария

преди 10 години

Не отговарят на истината многобройните твърдения на лидера на партия "Атака", че вчерашният протест на симпатизантите му е бил регламентиран и позволен от Столична община. Това е показателна на анархизма на АТАКА. Не е редно, морално и етично лидер на партия да се държи по такъв начин и да предизвиква смут у хората и излезли на протест.

110

КаквотоПовикало

преди 10 години

Волен си го заслужи! Сам провокира, опитва се да се държи като бабаит, правеше се на принципен, а помогна на турчолаците да съставят правителство! Е това какво е? Не знам защо мрази толкова много Борисов и беше готов да даде гласа си на турците за да се противопостави на Борисов...

109

Джедай мастър

преди 10 години

До ЕстетДобра шегичка - Сидеров е страхливец и селски гамен. Единствената причина, поради която е излязъл пред протестиращите е да провокира и да се стигне до това, до което се е стигнало. Волен първи е нападнал, скрит зад живия щит на горилите си. Сигурен съм в това, защото само когато Волен е наоколо стават такива сакатлъци. Защо нямаше бой с камъни пред Позитано или пред НС? Защото Волен не беше там, за да ги започне. Като долен *** ще мята камъни по хората - затвор и за тоя ***.