282

Анонимен

преди 11 години

НА ТОЯ *** НИКОЙНЕМУОБРЪЩА ВНИМАНИЕ А ТОЙ САМ СЕ НАВИРА И ПРОВОКИРА МЕДИИТЕ И ХОРАТА.

281

Джедай мастър

преди 11 години

Чудех се кога жалкия по*ерко Волен ще мине в "полулегалност" - т.е. - никой не го търси, но той се крие... На никого не му пука за жалкия фес, затова сам си спретва провокации - ходи с мутрите си да бие граждани и да им крещи истерично, и понеже пак на никого не му дреме - сега си е метнал едно-две шишета сам и парадира, че се е барикадирал :) Съвсем стана за посмешище тоя турколюб, ексхибиционист и ***.

280

Волене - КУ*ВО

преди 11 години

Цялата простотия почна от АТАКА, сега не обвинявайте хората...... Ако се пазехте сами, защо имаше толкова полиция и жандармерия да ви пази? Защо не дойде като вчера да те видим що за мъж си марионетка, анадолска!!!

279

ЛондончанинВПовече

преди 11 години

Братя българи освободете страната ни, че да можем и ние да се върнем !!!Успех в борбата!

278

sscc

преди 11 години

geri :...KAK MOJE TOLKOVA DA E ZABLUDEN TOIA NAROD I VMESTO DA SE OBEDINIAT ,DA SE BIAT PO MEJDU SI ------------Разделяй и владей се казва!!

277

До 310

преди 11 години

Много хубаво казано. Волен е най- страшния тип национален предател- от тия- дето го вадят голям ама там с едни пари и изведнъж народа гледа тоя същия х*й.Тия всичките трябва да се избият. Политически катарзис ни трябва. Кървав. Да ги изметеме тия пиявици дето ни смучат от 20тина години...

276

Анонимен

преди 11 години

Мишооооооок.......

275

Анонимен

преди 11 години

Тия от Атака да не са на оперативка. В последните 20 поста почти няма минуси (освен на двама от техните членове)

274

Анонимен

преди 11 години

Бесен е само Сидер ага, щото нема кинти, нема, нема кинти...

273

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Перманентно ще поставям минуси на глупаците които не искат да използват КИРИЛИЦАТА! Това е Български сайт все пак! Не искам някой да ми цапа с екскраменти-псевдо латиница,която не се разбира от прочитащите!

272

Анонимен

преди 11 години

Като гледам май се касае за диагноза

271

Анонимен

преди 11 години

Каква "победа"? Този да не е на война срещу българи? Как изобщо може да се нарича националист? Заради него турци ще са областни управители, ще се изучава турски в училищата, ще узаконят *** постройки. С мегафончето беше против Орешарски, против турци, после какво стана - да не си загуби гласа (или взе пари). Националистът обикаля с охрана от псевдо-българчета и се пази от българи. Толкова напълни гащите, че се крие зад 20-30 човека и иска още охрана от НСА и полиция.

270

Българин

преди 11 години

Болен,болен ама много БОЛЕН-памперсите пълни и миришат....

269

Българин

преди 11 години

До geri Ей ***,пиши на КИРИЛИЦА!!!

268

СС

преди 11 години

Еничара воленоглу с тези циркове обира напрежението от НС и донорите му от бсп/дпс.Само на *** и фесове не би им станало ясно.

267

geri

преди 11 години

KAK MOJE TOLKOVA DA E ZABLUDEN TOIA NAROD I VMESTO DA SE OBEDINIAT ,DA SE BIAT PO MEJDU SI,SRAM,OGLEDAITE SE I VIJTE KAKAV PSIHOPAT E VOLEN ,KAK MOJE DA IMA OSTE MALOUMNI DA MU VIARVAT,TA NALI S NEGOVIA EDIN GLAS VI SLOJIHA MINISTRI TURCI I OBLASTNI UPRAVITELI .KOLKO SI SLIAP BALGARINO,TA NE VIJDASH GOLATA ISTINA

266

Анонимен

преди 11 години

Този на снимката е политически труп, вместо да си ходи да си брои милиончетата и да не се показва повече се пробва да спечели малко народно доверие. Свърши се с тая Волене...

265

Дедо Шишарко

преди 11 години

Волене, Юда Искариотски, що се криеш от народната любов бе ?

264

Анонимен

преди 11 години

NEZNAEX , CHE I TI SI OBARNAL REZBATA.YAVNO TI XARESVA ZATOVA NA 22 MARSH NA GEI PARADA ZA TEB E ZADALJITELEN!!!

263

Анонимен

преди 11 години

Дано всички вече са разбрали, че Болен Сидеров е един обикновен страхливец и престъпник, подстрекаващ към насилие! Дано никой повече не гласува за него!