16

Бай Он

преди 11 години

До London callingТака е. Но днес в цивилизованите страни са повече наследниците на бившите БКП-власт имащи и настоящи "пари-имащи", както и на някои сексуално -ориентирани с пари.Нали няма да се излагаш да твърдиш, че човек със заплата от 1000 лева може да прати детето си да учи в Англия, например?Та не ми давай примери с държави, където ситуацията е коренно различна.

15

London calling

преди 11 години

Във всяка една цивилизована държава се дава шанс на едно ново правителство поне за няколко месеца.Прави се равносметка и тогава се протестира.Какви са тези поръчани протести след като народа търпя издивателствата на герб близо четири години.Какво сте се захласнали по Тотев? Този който се разжождаше по анцуг преди изборите и беше хванат да агитира *** в Столипиново как да фалшифицират изборите.Типично по герберски кълца ленти и плиска менчета за 200 метра преасфалтирани улици,няколко пребоядисани стълба и квартални градинки.

14

haha!

преди 11 години

До 8,извинявам се, че ти цъкнах плюсче на коментара, просто не бях прочел последното ти изречение... Минус, минууус!

13

Бай Он

преди 11 години

До Анонимен = 10Ти си анонимен атакист.След като вашия вожд, Болен Лидеров, го обрязаха - ваш ред е да ви поорежат израсъците, дето за нищо не ви служат.Айде бегайте за ибриците и! Внимателно да пипате яйцата!

12

Гошко

преди 11 години

До под прозорцитеБаси и тъпчото!

11

Шоп

преди 11 години

То толкова ГЕрбери има там, всичко друго е яко гърци. Пловдив 1000 човека ? Да и правителството ще подаде оставка, жалко за виковете губите си гласа.

10

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен:"Ние атакистите ще браним до последно нашата позиция!!!!!" Вие сте АУТ. Аривидерчи.

9

Анонимен

преди 11 години

Ей,*** червени мекерета.Засрамете се.Вие продадохте България на турците,

8

Анонимен

преди 11 години

Светът се управлява от ЕВРЕИ,разбере го най-сетне!!!! Те искат да изтрият България от картата на Европа! Прочете плана Ран- Ът!!! Всички управлявали ни досега *** са изпълнявали с пълна пара тази програма за разорение на България,включително и гъзолизешкото правителство на ГЕРБ!!!!! Там вървевете да протестирате,не пред офисите на уникалната националистическа партия АТАКА!!!!! Защо не търсите вината в тези които съсипаха България в продължение на 20 години и ги оставяте да се разхождат с в

7

KOSTAS LINKE

преди 11 години

ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ ГОПОЖА КУНЕВА---ТЯ Е КУЛТУРНА И МОЖЕ ДА ОТКЪСНЕ ВУЛГАРИА ОТ ТУРКИТЕ И РОССИА.

6

Бай Он

преди 11 години

До под прозорцитеТи си много елементарен клонинг на БКП-то.Аз като твърдя, че една агитка (колос на глинени крака) ни ограбва вече 25 години и преди това още 45, а може и още по-рано, ти на кой ще ме изкараш "фен"? Или си леко подпийнал тая вечер и малко трудно съобразяваш...

5

varg

преди 11 години

Защо не крещите под прозорците и на герб?

4

Анонимен

преди 11 години

Долу заговора на ГЕРБ,РЗС,НФСБ,Касим Дал и Кунева,подкрепян силно от еврейството в САЩи Русия!!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Напразни са отчаяните опити на платените драскачи от позитано да заглушат гласа на истината!Долу правителството на мафията!

2

Анонимен

преди 11 години

Да отидат да крещят под прозорците на Костов,Кунева,Соломон Паси,Доган,Симеон Сакскобурготски и естествено Боко Тиквата!!!! Защо си го изкарват на единствената българска партия - АТАК!!! Ние атакистите ще браним до последно нашата позиция!!!!!

1

под прозорците

преди 11 години

Щом не крещят под прозорците на "герб-Буда", значи са платени от пожарникаря!