187

Питам де

преди 11 години

ГЕРБ не ги ли погребахме на 12 май?Толкова цветя им изпратих за последно сбогом.Охарчих се много още не мога да се оправя.

186

do 212

преди 11 години

stiga be, te kakwo sa razli4ni

185

Анонимен

преди 11 години

Само ГЕРБ, мафията БСП в затвора и Русия!

184

анти

преди 11 години

Затвор за герберастите, ДОЖИВОТЕН!!!

183

ГАНЬО СИ Е ГАНЬО

преди 11 години

ТОЧНО ТОВА Е ЦЕЛТА ИМ. НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСЕТИ ЧЕ Е УПОТРЕБЕН ОТ ГЕРБ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛИТЕ ИМ И ОТЪРВАВАНЕ ОТ ЗАТВОРА.

182

Анонимен

преди 11 години

по некадърно управление от това на герб не е имало от 1878 година

181

Дядо Маркс

преди 11 години

Абе българи, защо не разберете, че в България има сега само две класи - тази на експлоататорите капиталисти и вие експлоатирания до жестокост НАРОД,Жалкото е ,че народът народът е с промит мозък и не може да се определи към коя класа принадлежи и коя класа и партия да защитава, Това се използва умело от капиталистите, а ввие блеете,

180

Иво

преди 11 години

Напече слънце и ла*ната от Герб изплуваха отгоре и се разнесе голяма воня....Ами като не пуснахме водата навреме ...сега канала е запушен

179

Анонимен

преди 11 години

какво направихте като бяхте на власт,ГЛАД И МИЗЕРИЯ,НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ,САМО ДПС И БСП

178

божейй....

преди 11 години

ква мощщна осанка на комунистическа труженичка, къф поглед/ е късоглед де/ и кава визия/ами то туй остана у българия/.. и кво каза тая?

177

пенсия

преди 11 години

Аз пък искам оставката на всички герберясали. Зер хареса им да са във власта и да се упражняват над народа . Негодници." Сърбят ги задниците без власт. Сладко кокълче.

176

Бойко Борисов

преди 11 години

Цецке, не така, издадохме се че не искаме да променим изборния кодекс, сега няма да можем да си печатаме бюлетинки, сега трябва да мисля друга измама

175

Анонимен

преди 11 години

"Не участваме в протестите" - тая лъже като дърта ***. Какво правеха Лиляна Павлова и Делян Добрев в петък, в челните редици на протестиращите?

174

коментар

преди 11 години

Това вече е комично.Не Борисов,не Цветанов, не дори Главчев имаха дупето да поискат оставка. Поиска го една ЖЕНА..е,видяхте ГЕРБ , нали?Ето това е стилът им.Също като ДС.По стила на Диков-ченгето, да слухтят,да подслушват , да докладват , но никога,честно, по мъжки,достойно.

173

krasos

преди 11 години

"Не участваме в протестите, мислим вот на недоверие, каза Цачева" ..."що рече... " То малко снимки имаше на Д.Добрев насред митинга ,та само той ли ....

172

123

преди 11 години

Поискали били оставка..*** и наглеци ! НЯМА да им се размине панделата на повечето от тях, както и да се опитват да се спасят!

171

FBI

преди 11 години

Ако Пеевски остане на пост , то означава че Борисов отива автоматично в Затвора , та по добре по 200 лв на безработен да вика пред Народното Събрание от колкото в Пандиза

170

timi77

преди 11 години

тези от герб пък наи малко имат думата за протести оставки защото теса наи големите виновници бългрия да е на това дередже

169

Анонимен

преди 11 години

Този вот само ще сплоти БСП. Ако искат наистина да мине вота, ГЕРБ трябва ги оставят да се поразцепят комунистите както са тръгнали да се цепят и тогава да искат вот недоверие, повод все ще се намери. Но ясно е, че ГЕРБ нямат сега никакво желание да управляват в тоя батак и в тая жестока криза. Предпочитат сега спокойно няколко месеца а защо не и година да си търкат меките депутатски кресла, ясно е че няма да има увеличение на доходи и нови работни места който и да управлява.

168

анонимен

преди 11 години

Тези от ГЕРБ НЕ СТРУВАТ ПЕТ ПАРИ И СА ПОВЕЧЕТО ***,МАФИОТИ И РАЗБОЙНИЦИ.ТЕЗИ НЕ УМЕЯТ ВЪОБЩЕ ДА УПРАВЛЯВАТ,А ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛАМТЯТ ЗА ВЛАСТ И ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ПРЕСТАНАТИ ДА СЕ МАХАТ,ТЕЗИ СА НЕВЪЗМОЖНИ.ПРЕЗ ФЕВРУАРИ БОЙКО БОРИСОВ АБДИКИРА ОТ ВЛАСТТА И СЕГА НАНОВО Я ТЪРСИ.НА КАКВО ОСНОВАНИЕ,КАТО СЕ Е ДОКАЗАЛ,ЧЕ Е НЕКАДЪРЕН И НЕ СТРУВА ЗА НИЩО.ТОЙ НЕ УМЕЕ ДА УПРАВЛЯВА,ТОЙ УМЕЕ ДА ГРАБИ И НЕ СЕ НАСИТИ,МНОГО ЛЪЖЕ И ПЛЮЕ,НО НЕ СЕ ВИЖДА СЕБЕ СИ.