348

Анонимен

преди 11 години

Predatel! Vremeto ti svarshi!

347

ставри

преди 11 години

Защо болните на са там където им е мястото?

346

krismin

преди 11 години

Волен и хайката му са просто едни еничари. Има дори наглостта да ни заплашва, че ще вземел мерки. Какви, бе? Ще тръгнеш срещу собствения си народ? Ще се биеш ли с протестиращите? Я си събирай багажа и да те няма

345

Apostola_1

преди 11 години

Бяхме свидетели ЧЕТИРИ години на правителството на ГЕРБ, което какво направи - едно огромно нищо ?!?! Какво повече да говорим ?????? А властта беше изцяло в техните ръце ?!?!

344

Apostola_1

преди 11 години

ПП Атака май макари с 27 депутата върши повече работа от всичките тези взети задно на ДПС БСП и ГЕРБ. Затова аз предлагам НС да има само 27 депутата от утре. Да започне да работи нормално?!

343

Apostola_1

преди 11 години

Той Бойко има навика да си плаща, за медийно внимание.

342

мастер

преди 11 години

Този Волен е политически труп.Нощес видяхме на живо неговите последни и единствени симпатизанти,яките платени пазачи от Самоков.Ашколсун маааашала ефенди.

341

владетеля

преди 11 години

ТОВА НЕ СА ПРОТЕСТИРАЩИ,КОИТО ДЕМЕК СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА,ТОВА СА ***.

340

отвратен

преди 11 години

Сиктир ага /Долен Лидеров/е голямото зла за България.По- брутален от всички е. Той е факлата ,която ще взриви България.Дано протестиращите осмислят риска и да забравят посоката към офиса на Атака.

339

Анонимен

преди 11 години

Атака победа !!!

338

Активист на Атака

преди 11 години

Да им строшим черепите следващият път на тези платени *** и наркоманчета!

337

Анонимен

преди 11 години

Както винаги Г-н Сидеров е прав. Тези дрогирани платени престъпници и хулигани трябваше да бъдат арестувани, а полицията бездейства и ги оставя да вандалстват.

336

Schwarzer Adler

преди 11 години

Много е прав Волен Сидеров и има основание в искането му,полицията по активно да предотвратява и се намесва,когато има вандалски и криминално провокативни прояви, насочени срещу Атака,като знае,че зад гърба му стоят 300хиляди трудно удържими и яко настървени 'щурмоваци' от родолюбиво патриотични българи,заклели се в заветите на Ботев и Левски за СВОБОДАТА на България и при най малката искра,са готови веднага да тръгнат на победоносен поход за да влязат в открит бой с платените наемници на силовите групировки и продажномафиотски босове!

335

val 789

преди 11 години

Е голяма ще я свършите като затриете АТАКА!!!! Няма да ги има в следващият парламент!!! Е и какво от това??? Ще очаквате подвизи и благоденствие с Борисов-ГЕРБ,Станишев-БСП,Местан-ДПС,Яне-РЗС,Валери-НФСБ и партията на мадона Кунева!!!! Къде само с премахването от власт на Сидеров и АТАКА да не се решаваха всичките проблеми!!!!!Търсите изкупителна жертва и ще я имате-ЖАЛНА ВИ МАЙКА СЛЕД ТОВА!!!!

334

Parcuc

преди 11 години

Тоталния *** Сидер-ага го е много страх от нови избори скоро, защото може и да не влезне в парламента. Този долен родоотстъпник се обеси като преди това се нагъзи на Люто ***. Сори Недоволен - ти си вече минало.

333

Анонимен

преди 11 години

Ataka se samoubi politicheski

332

Анонимен

преди 11 години

Точно така - да излезе танка!Не казвам танковете, защото те вече са продадени за скраб от тройната коалиция. Останал е само един...

331

Анонимен

преди 11 години

представяте ли си ... тоя на снимката вече не може да се покаже сред хората без охрана.прокълнат до живот. активисчетата му ще се разбягат като въшки. Мутрите му ще го напуснат ... ще трябва или да емигрира или да си носи постоянно вазелин.

330

аман от тъпаци

преди 11 години

Забелязвам че потдръжниците на аТАКАв този форум в коментарите си постоянно наричат Българския Народ ''***'' и протестиращите ''лу.пени''.Не обиждайте хората само защото не са толкова *** като вас за да поткрепят еничаря сИДЕРОВ ага.

329

megi 55

преди 11 години

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА СЕ ПОЯВЯВАШ ВЪОБЩЕ ОЩЕ ПО ВЕЧЕ ДА ДАВАШ УМ НА НАРОДА!НА ТЕБЕ ВСЕ НЯКОЙ ТИ Е ВИНОВЕН,НО ТИ НИКОГА!