328

val 789

преди 11 години

Ако съм на мястото на Сидеров и АТАКА щях да се оттегля в опозиция,да ви тегля една майна на ВСИЧКИТЕ и да ви гледам след това,какво ШОУ ще спретнете!!!! Вие *** не ЗАСЛУЖАВАТЕ нищичко от това,което Сидеров от името на АТАКА каза на 21.05.2013 в първият парламентарен ден. ВИНАГИ по-добре да се изнижете като * и да мълчите като *** там,където трябва да говорите.Спести ви АТАКА 100 МИЛИОНА народна пара от предсрочни избори,но не е достатъчно.Вие сте свикнали да ви гепят МИЛИАРДИ!!

327

Adit0

преди 11 години

Волен е прав, медиите отдавна се подчиняват на ГЕРБ. Тук медиите нямат нищо общо с това, което трябва да бъдат, стана ясно и по време на протеста. Полицаите също са подкупни. Гласуването за Пеевски беше осигурено от ГЕРБ, а Орешарски е този, който го издигна. АТАКА бяха против. Обаче веднага след изразеното недоволство на хората се отказаха от Пеевски, а това не е случайно. Нека си правим театъра докато си прокарваме идеите задкулисно, това им е идеята.

326

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** докога ще се разхожда на свобода?

325

др.Иванов

преди 11 години

Няма ли кой да затвори тази политическа в психиатрията? Дори негови хора го обявиха за пионка на ДПС и БСП. Май само на него не му е ясно, че ще види 43 НС през крив макарон.

324

lunatic

преди 11 години

Сидеров заслужава да бъде линчуван от малумните си избиратели. На него му е ясно че падне ли правителството, той е до там и за това със зъби и нокри на всяка цена се опитва да спаси неспасяемото.

323

мдааа

преди 11 години

Вече почвам да вярвам, че Атака е партийно инженерство на ДПС. Нещата са ясни, за ДПС е силно изгодно да има партия като Атака, че да плашат ниско-образования или неграмотния си електорат с уж някакви репресии, някакви нови излислени уж възродителни процеси. Грешката на Доган обаче е, че твърде ясно стана това и не може да се скрие. Волен не го мислете, не е луд той, нагушил се е с пари, ще повряка, ще подкудяка и ще забегне някъде. Въпроса е да разпознаем бъдещата псевдо-националистическа парти

322

Анонимен

преди 11 години

АКО ГЕРБ БЕ НАИСТИНА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ МИСЛЕЩА ЗА НАРОДА ЩЯХА ДА ИМАТ МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА И ДА НАПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ С ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ В СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСВО ОБАЧЕ ВСИЧКИ СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА СЪБИТИЯТА КОИТО СЕ РАЗВИХА ПОСЛЕДНИЯТ МЕСЕЦ НАИ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА ДЪРЖАВАТА Е ГЕРБ В МОМЕНТА ДНЕС СА ЯХНАЛИ ПРОТЕСТИТЕ А УТРЕ ЩЕ ЯДЕТЕ БОЙ ТОЧНО ОТ ТЯХ АКО ГИ ПРЕИЗБЕРЕТЕ И СЕ ОПЪЛЧЙТЕ СРЕЩУ ТЯХ

321

Pekita

преди 11 години

На България и трябват само две бългаски партии /леви и десни/ и тогава ще се опхравят нещата. Докато са 33 партии ще бъде винаги така.

320

A3

преди 11 години

Този вече тотално се побърка. Трябва незабавно да спре коката:) И да не се прави на мъж, когато пред парламента са останали 5 деца и да ги нарича наркомани и... Лесно е да се правиш на мъж заобиколен от 30 *** като гардероби с обръснати глави, за да прикрият двата пръста чело с което разполагат. Защо не излезе, през деня? Страх го е това наакало се комплексарче-наркоманче!

319

denim58

преди 11 години

Сидеров,освен че е луд е и страхливец ! Да дойде в 19.00 часа на протеста ! А не да ходи с гавазите посред нощ и да обижда хората на алкохолици, наркомани и хулигани ! Хулигана е той самият , видно и документираното от телевизиите поведение и нецензурни приказки ! Сърдит на живота и той на него!

318

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

TOPLATA BODO E OTKRITA ODAVNA NA VAS VI OSTAVA SAMA DA KOPIRATE ZAPADNATA DEMOKRACIA I VSI4KO E NA RED NO PREDI TOVA TRYABVA DA SE OTKAJETE OT RUSKO-TURSKIYAT VI MANTALITET ; A TOZI DIVAK PROSTO TRYABVA DA OSTANE VAV KOMUNISTI4ESKATA ISTORIA.

317

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИ ОСЪЗНАЕТЕ СЕ МАФИЯТА И МОНОПОЛИТЕ ВИ ИЗПОЛЗВАТ КАТО ОПИТНИ МИШКИ С ЦЕЛ ДА СЕ ДОКОПАТ ОТНОВО ДО ВЛАСТА КОЯТО ИМ БЕ ОТНЕТА ФЕВРУАРИ И С КОЯТО СЕ ОПИТАХА ДА ЛЕГАЛИЗИРАТ МАФИОЗКИТЕ-ОЛИГАРХИЧНИ КРЪГОВЕ В ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ ТОВА СЕ И ОБЕДИНИХА ТРИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИЙ И ОГЛАВИХА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЯВНО СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ ВЗЕТИ МЕРКИ ОТ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАСЕГНАЛИ КОСВЕННО И НЕКОСВЕННО ИНТЕРЕСИТЕ НА ГЕРБ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ОРГАНИЗИРАХА И ТЕЗИ ПРОТЕСТИ

316

yako

преди 11 години

До фениксМного ли е боленшантавия Волен?Щом псува недоволенп...лът ляв и долен!Щом не е с ДПС-тощо подлага си дупето?И политически мърсува,като отказва да гласува!И всеки негов лафе злонамерен гаф,а политическа платформа-безумна и лъжлива форма!Той политическата сценапревръща в кървава арена!Затуй настъпи време вечда се изрита надалеч!

315

Анонимен

преди 11 години

Tъпите ГЕРБЕРИ И МЕДИЙ ОРЕВАХА ОРТАЛЪКА С ЦЕЛ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ДА МОГАТ МАФИОЗИТЕ ДА СИ БЕЗЧИНСТВАТ КАКТО ДОСЕГА МНОГО ЗАБЛУДЕН НАРОД ИМА ДАНО ДА СТАНЕ ПО-ЛОШО СЛЕД ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ЗА ДА ВКЛЮЧИТЕ КОЙ СА ЛОШИТЕ И КОЙ СА ДОБРИТЕ ДО ТОГАВА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО БСП-ДПС-АТАКА ДО КРАЯ НА ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОИ КАКЪВ Е И ЗАЩО ТАКЪВ Е А ДОТОГАВА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СИ ОСТАВАТ ЕДНИ *** МАНИПУЛИРАНИ ОТ МОНОПОЛИТЕ ОВЦЕ

314

феникс

преди 11 години

Много ли е боленшантавия Волен?Щом псува недоволенп...лът ляв и долен!Щом не е с ДПС-тощо подлага си дупето?И политически мърсува,като отказва да гласува!И всеки негов лафе злонамерен гаф,а политическа платформа-безумна и лъжлива форма!Той политическата сценапревръща в кървава арена!Затуй настъпи време вечда се изрита надалеч!

313

Сидеров

преди 11 години

плати по 20 лева на "симпатизантите" си тази нощ.

312

Анонимен

преди 11 години

Никой не плюе по Сидеров ! Направо го напикават !

311

Л

преди 11 години

До АнонименКолко ти платиха на теб еничарююю. Отивате си .Довиждане. Ха да те видя жалък турски *** къде ще идеш ха ха

310

nero43

преди 11 години

не мога да разбера никой ли в този парламент не вижда че този човек е психично болен.Болене е защо не дойдеш с мутрите си на площада в 19.00ч а не в 23.00ч смелчага нещастен.хитлер е избивал лудите това би трябвало да го знаеш като негов последовател

309

Анонимен

преди 11 години

Като толкова обсъждате на Волен парите, го пратете на детектора на лъжата. Протестирайте за туй. Ами какво ще стане ако излезе че не е взел пари, питам аз. Ако си има някаква друга цел? Гледайте по често филми за зомби, та барем Ви просветне що пиша.