282

Stilchev

преди 11 години

Всички в затвора без значение от кои са герб,бсп,дпс,сдс, костовци,куневи и болен ..... ВСИЧКИ В ЗАТВОРА!

281

Българин

преди 11 години

Родния му баща се е отрекъл от него , Покрай видните си роднини Кънчев се е ангажирал да се бори с корупцията у нас. Войната между бившите съпрузи започва официално през 2003 г. с меморандум. Тогава Славчо, вече прекръстен на Кънчев, Славчо Кънчев не иска да има нищо общо със сина си Делян Пеевски.

280

Х

преди 11 години

БОЖЕ И ТОЗИ ИСКАШЕ ДА УПРАВЛЯВА СТРАНАТА ЦЯЛ МАНДАТ.ТОЙ И ТОВА ЛИ НЕ МОЖА ДА ПРЕДВИДИ.ТОЛКОВА ЛИ МИСЛИ НАРОДА ,ЧЕ СА МАЗОХИСТИ И ОЛИ*ОФРЕНИ.

279

KAKA

преди 11 години

НЕ ЖЕЛАЯ ПРЕМИЕР ЗАДАВАЩ МУ ВЪПРОС ДА ГЛЕДА В ТАВАНА, ДА НЕ ЗНАЕ ИМЕНАТА НА МИНИСТРИТЕ КОИТО НАЗНАЧАВА,И ОЩЕ И ОЩЕ.......

278

Гопето

преди 11 години

Утре оставка на кабинета или влизаме в парламента !!!

277

Гопето

преди 11 години

Утре оставка на кабинета или влизаме в парламента !!!

276

Анонимен

преди 11 години

СЕГА ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖАТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЗА ДА СЕ СПРАВИ С БОЙКО ХИ ХИХИ ХИ

275

Иво

преди 11 години

Много нагли тия комунистически мутри бее. Не мина номера и сега ами добре ще предложим някой друг. Не така олигарски, някой трябва да отговаря че изправихте страната на крака, и то да отговаря ефективно като си вземе парцалите и върви на майната си. Трябва ли народа да става при всяко ваше малоумно решение. Вън долна шайка такава. С камъни и тояги трябва да бъдете изгонени за да не се връщате повече и да сте за урок на всеки, който си помисли че може да си играе с народа. Търпението свърши!

274

VALIANT

преди 11 години

Нещо започвам да се побърквам и повече няма да си губя времето да гласувам. Значи някакъв и*иот може да бъде народен представител, а не може да бъд шеф на нещо си... Като е толкова обществено неприемлив каво прави в НС? Май всички са такива!!!

273

мунко

преди 11 години

Нали това искахте. Махаме го. Сега пък оставка. Тиквата ли да се върне?

272

VALIANT

преди 11 години

Късно е вече Господа, хората са на улицата. Толкова ли са *** тия от БСП и другите там какви бяха...? Грам доверие не заслужавате.

271

Венци

преди 11 години

Достатъчно изцепки на милите ни управляващи - сега ВЪН !

270

Анонимен

преди 11 години

"Кабинетът Орешарски има право на кредит на доверие, за да реализира реформите в правосъдието и вътрешния ред"- вече му остана само едно единствено право - да си тръгне доброволно! Но понеже съм сигурен, че няма да се възползва от него, то правото му ще трябва да му бъде наложено насилствено.

269

megi 55

преди 11 години

КАКВА НАГЛОСТ! НАРОДА ВЕЧЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,НОВИ ИЗБОРИ СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НОВА КОНСТИТУЦИЯ,ТЕ ЩЕ НИ СМЕНЯТ ПЕЕВСКИ С ДРУГ *** ! АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЛИ ЩЕ НИ НАТРЕСЕТЕ СЕГА? ИЗМИТАЙТЕ СЕ ПО БЪРЗО,ЧЕ ЖИВОТА НИ СВЪРШИ !

268

Анонимен

преди 11 години

И ВИЕ НЯМА ДА СТЕ ДЕПОТАТИ АЙДЕ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

267

Анонимен

преди 11 години

Късно е либе за китка!

266

Zakona

преди 11 години

PISNA MI. MNOZINSTVO ZA GERB,A PAK KOMUNISTI I TURCI SE OPITVAT DA NI UPRAVLIAVAT. VREME E DA SE SUBYDIM. PROTESTI I NOVI I IZBORI.

265

Анонимен

преди 11 години

Не се лъжете. Това е хитър ход на Станишев и Местан да предложат една напълно неприемлива фигура срещу която всички да скочат и после да пробутат друга също не много приемлива но все пак по умерена фигура. Така тя по-лесно ще мине защото всички ще си отдъхнат с облекчение и протестиращите ще помислят че са победили а всъщност ще останат излъгани. Разбират ги тея психологически трикове майсторите от ДС.

264

Богдан

преди 11 години

В студиото на ДИКОФФ ,Осман Октай каза ,че нищо не става без знанието и желанието на Ахмед Доган,100% е имало телефонен разговор с Пеевски от боянските сараи ,затова той се е оттеглил по всяка вероятност временно но не заради гражданите,имало недоумение в някои посланици от ЕС и ..ДРУГИ,въпроса е..кои са те!?

263

Анонимен

преди 11 години

ДА ЗАЩИТИМ ДЕМОКРАЦИЯТА. ВСИЧКИ В ПОДКРЕПА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТО. ДА НЕ ДОПУСНЕМ НА ВЛАСТ "ГЕРБ" с Б. Борисов и Цв. Цветанов. НА 12 МАЙ 2013 г., НАРОДЪТ КАЗА КАКВО ИСКА. НЕ, НА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯТА И ХАОСА! ДА, НА ДЕМОКРАЦИЯТА!