137

Анонимен

преди 11 години

TAZ DURTA KRANTA TREBVA6E DA GRIZNE VINKELO PO-RANO. LIZA ZADNIKA NA TIKVENIKA BORISOV, NA TUPUNGERA CVETANOV, TAZI SUTRIN LIZA ZADNIKA NA POROKURORKATA DETO CECO KRADECO Q VLA4I IZ AMERIKA, KATO Q POKAZA V SVETLINATA NA NEVINNA DEVICA, VODA NENAPITA.TOLKOVA SKAPANA I GADNA JURNALISTKA SME NQMALI!! MALKO Q E NATEPAL TOZ S VINKELA AMA KAKTO RAZBIRAM TRAKTOR4ETO Q SUDI ZA KLEVETA I ZA DA NE SE QVI NA DELO SI E SPRETNALA TEATRO. STARA GNUSNA KRANTA!!

136

Анонимен

преди 11 години

predi mesec si govorihme s prqtelkata mi , che taq nqkoi shte q nabie skoro ...i eto ...nqkoi i prusna tikvata... tova e *** bez kapka srama ! vsichki znaem za kogo raboti tq!

135

Анонимен

преди 11 години

Кучетата не трябва да се ритат дори когато са журналистки.

134

Анонимен

преди 11 години

Бабата е гризнала винкело.

133

John Doe

преди 11 години

До Добряк Герберунгелски,Няма необходимост от цели три пъти!Бил съм се на ринга без правила - когато те победят (набият) веднъж, вторият път може да е чак след един месец... най-рано!

132

Пич

преди 11 години

А някой твърдяха, че по-лошо от Борисов не можело да стане ...

131

Sony

преди 11 години

EVALA na takiva PODLOGI kato neia taki im se pada ;)))

130

John Doe

преди 11 години

Тази ако е бита както трябва, сега щеше да е в гипсово корито в Пирогов, а не да води предаване по телевизията!Всичко с този побой прилича на инсценировка!

129

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ

преди 11 години

Театър СЪЛЗА И СМЯХ - Ясна е постановката......В понеделник Люба КулезИЧ трябва да бъде принудително доведена в съда по дело за клевета, което е завел Алексей Петров, съобщи Канал 3..................Е аджеба кой има ИНТЕРЕС да бъде бит и да провали делото?!?!?!?

128

Сотирчо Орешарски

преди 11 години

Вас от БСП ще ви гоним до Сибир, а СС - до Брюксел: да си видят ПЕСовете какъв диктатор са си избрали - нещо като Лавренти Берия след половин век! Така че борбата вече не е Станишев-Орешарски-Цацаров-Йовчев-Гестапото срещу ГЕРБ, а посочената клика срещу демокрацията на българския народ!Мисля,че този път няма да сведем глави!

127

Сотирчо Орешарски

преди 11 години

Европа въобще не очаква Делянчо Гестапото да бори мафията А ние, гражданите на България , очакваме или с мощни протести да свалим Гестапото, или да свалим целия кабинет, маша на хора като Цв.Василев, решили вече явно да завземат властта чрез хора като имащият проблеми да говори, но решеният "да въведе ред в държавата" ако не се лъжа дупнишки Гьоринг. Ако се опитате да въведете отново пролетарска диктатура, това ще бъде краят на вашата партия и на кариерата на Станиш'ко като политик и шеф на ПЕС.

126

Сотир Пеевски

преди 11 години

Нищо чудно това да е една от първите прояви на новото Гестапо, рожба на Станишко-Местан-Болен-Цацаров-Орешарски-Йовчев... Навремето така са започнали първите прояви на СА отрядите на Гьоринг, Химлер, Хес - с улични и площадни акции. Е, доживяхме да видим българското Гестапо - по осанка и характер като Гьоринг. Само че онзи е бил доста по-умен и е могъл да изрича повече от 3-4 фрази без да се върти като горила и да блещи очите, нито пък да заплашва така просташки като домораслият юриЗД от ЮЗУ..

125

босия

преди 11 години

започва прилагане на демокрация Пеевски

124

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

преди 11 години

Люба Кулезич ЕДИНСТВЕНА се осмели в ЕФИР да каже истината за случващото се от края на миналата и началото на тази година! А именно: Грубото вмешателство на Русия и нейната агентура в делата на суверенна България, поради рязко спряните кранчета за МИЛЯРДИ забележете в енергетиката, които колкото и да ви е неприятно точно Бойко/Делян Добрев спряха... Това е истината, а всичко останало са глупости.

123

БГ Съдия

преди 11 години

Новото правителство заплашва малцината журналисти, които не взимат парите си от шефа на ДАНС.Ако скоро сганта от ДПС и БСП не бъда избита, тази държава е изгубена.

122

дядо

преди 11 години

Тая *** е била пияна като кирка и падайки се е добила

121

Анонимен

преди 11 години

По важно е че *** в някое село редовно пребиват и крадат от българите така че не ме занимавайте с такива индивиди като тази.Изобщо не ми пука за тая

120

потрес

преди 11 години

До Аловпий си хапчетата, ненормалник!

119

анонимен

преди 11 години

Сега ще разбере Българина какво е полицейския ботуш. Бой кютек , бой кютек и на почивките па кютек . Ама нали ви е толкова акъла сами ще си ядете лай ... та .

118

hidko

преди 11 години

Няма да осъдя нападателя, защото ако го направя, значи да наруша правото на свободното слово. Както тя, като журналист си позволява да нанася удари под кръста, да обижда и ограничава събеседниците си, да ги нарича както си знае според нейните разбирания за правилно и грешно, да подхожда преднамерено и предубедено, невслушвайки се в мнението им - така и всеки, извън телевизията, може да подхожда по същия начин спрямо нея. И докато тя удря с думи, всеки който не може с думи да я удря с юмруци.