88

Анонимен

преди 11 години

Очаквам още писъци на гробари. И на мен не ми харесва Пеевски, но ще го изтърпя. Важното е да се изрине мутренската ***. Това единствения начин да се помогне на България да се изправи от разрухата, в която я вкара рапоня.

87

Анонимен

преди 11 години

По-голям *** от пеевски за този пост нямаше. Той все пак уреди изборите на бкп и местан със скалъпения си компромат в деня преди изборите, аз мисех че ще го направят заместник министър-председател. Но явно той като класическа мутра и изнудвач иска да завземе мястото на алексей петров и да е новия рекетьор на бизнеса в България.. честито!

86

До "УУУУУУУУУУУ

преди 11 години

Я пак си помисли /стига да имаш с какво?!/ за простаците, че току виж ГЕРБ ти се обидят за отнетата титла!

85

Анонимен

преди 11 години

Протестиращите като не можаха да се обединят и да вземат властта граждански организациии, сега кви протести,пак искат! Видяхме ги колко са прости и разединени- нищо не става от тях!За това по- добре Пеевски, отколкото гадните мутри от ГЕРБ отново да вземат властта!!!

84

ilo

преди 11 години

Абе защо Цецо какво толкова го е страх сега че чак иска велико народно събрание къде беше преди 5 месеца като ние гражданите искахме това. Тогава въртеше други интриги Опасни гадни и нещастни крадци са герберите лиоцемери те не даваха власта и не искаха никакви промени какво стана сега май Пеевски им дойде в повече страааааххххх ГоляММММДано изчезнат от екраните вече не се траят

83

mo17

преди 11 години

СТРАННА МИ Е РЕАКЦИЯТА НА ПРЕДИШНИЯ МИ КОМЕНТАРЯВНО НЯКОИ ХОРА НЕ СХВАЩАТ ЕЛЕМЕНТАРНАТА ЛОГИКАНЕ Е ЧУДНО ТОГАВА ЗАЩО НИ УПРАВЛЯВАХА ГЕРБ ДОСКОРО

82

тотално разнищване

преди 11 години

Пеевски ще започне тотално разнищване на престъпленията на режима на пожарникаря и ще натика и Цецо Лажецо и агент Буда в пандиза. Пожарникарят отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.

81

БГ

преди 11 години

Нокога повече гласуване за БСП, ДПС и Атака!Страхотни комбинатори са, НО С ТЕЗИ СИ РЕШЕНИЯ СИ ВКАРАХА АВТОГОЛ И ТОВА ЗА ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ.Жалки са! Остава ние да помним и разумно да избираме на предсрочните избори, които явно предстоят.Волен с неговото регистриране ги допусна да си разигравят коня. Сега щяхме да сме пред нови избори и предполагам, че Атака щяха да имат повече избиратели. Е вече минават в миманса. Нещо положително предстои от това "скрито" полягане от националииста волен АГА

80

УУУУУУУУУУУУ

преди 11 години

Факт, че турците и простаците са на управление и ше му доразгонят фамилията на тоя народ. Ей, ако има още някакви истински българи да им покажеееемм. Стига вече турци и комунисти в тая държава. Мислете бе хораа не е толкова трудно. Мислете и помнете!

79

Петров

преди 11 години

Нека сега Волен Сидеров да обяснява ситуацията а в същност той къде се покри?!...

78

Дааа

преди 11 години

И ДА ИСКАТ И ДА НЕ ИСКАТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ...

77

СиДянков

преди 11 години

Този не може да преглътне, че ще го арестуват с автомати по долни *** пред децата му !

76

лапай

преди 11 години

До АнонименАбе ти не си наред... Вече хора със средно образование ни управляват. Това с коалициите е смърдяща работа. Аз гласувах за Жолен. Той пък взе, че почна да лиже *** наред дори и на турската партия.

75

по горе

преди 11 години

възмутен гражданин налапал се като съсел и очаквапресъда е мноо възмутен, една отявлена тиква също, е как да не се радва човек..

74

mo17

преди 11 години

"Когато бях министър на вътрешните работи, никога и по никакъв повод не сме се противопоставяли на българските граждани."АЗ СЪМ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН И НЕ СМЯНАМ, ЧЕ ТОВА Е ТАКА, Т.Е. ЦЕЦКО - ОТНОВО ЛЪЖЕШ.

73

митов

преди 11 години

Предстоят много,ама наистина много тежки дни за българския народ. Назначаването на този господин на такъв изключително важен държавен пост , говори само едно:Предстои поредния огромен грабеж.И смятам ,че ние просто нямаме избор - трябва с всички сили, всички заедно да кажем категорично "не" на тези безумия, и да намерим начин за изход от създадената ситуация в която сами се натикахме...и с помощта на тези четири партии ,разбира се.Трябва да реагираме незабавно.

72

mo17

преди 11 години

ЩОМ ЩЕ ПРОВЕЖДАТ СОНДАЖИ - ДА ЗАПОЧНАТ ОТ МОЯ ТВОР, ЧЕ ИМАМ НУЖДА ОТ КЛАДЕНЕЦ

71

Анонимен

преди 11 години

АКО СИ СПОМНЯТЕ И НЕ ЗАБРАВЯТЕ ВСС ОТКАЗА ДА ВЪЗСТАНОВИ ПЕЕВСКИ КАТО СЛЕДОВАТЕЛ,ЗАЩОТО НЯМА МОРАЛТАЯ КАТЕГОРИЯ МАЙ Е ЗАБРАВЕНА ТУКСАМО ЗА ЗАТВОРИ СЕ ГОВОРИНЯМА МОРАЛ ЗА СЛЕДОВАТЕЛ,А ИМА ЗА ДАНС ТАКА ЛИ

70

възмутен

преди 11 години

"Най-вероятно, след като Станишев е разбрал, че не може по демократичен път да ни победи като партия и е решил да играе ва банк" - да идват да ни арестуват, да ни тормозят."Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "А аз си мислех, че Борисов е притеснен от не дотам чистата репутация на този Пеевски! А той се притеснявал да не го арестуват!!!! Боже, боже, боже, ужаааааас!

69

Peshonizer

преди 11 години

ГЕРБ не може да "преглътне" ПеевскиЧета и се надявам да са оставили сексуалният контекстс, който Бойко Борисов подхвана вчера...